Ječmendo Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Na šta liči Porzingis?! Kad bi Nuggetsi imali White-a, uvjeren sam da bi uzeli titulu.
Ludi za Poli Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Stvarno horor na sta Zinger lici. Nije covjek u stanju zicer na obrucu pored za glavu nizeg covjeka zavrsit.
Ječmendo Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Nešto se čudno dešava s njim. Očito da ima problem sa tom misterioznom virusnom bolešću, drugačije je teško objasniti ovo što pokazuje na terenu.
Big Ticket Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Бостон је збио редове! Браун пронашао мозак. Још кад би Зингис неки еликсир попио...
Ludi za Poli Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Meni Boston i ovakav bez Tatuma i najgorim Zingerom ikad izgleda kao bolja ekipa od Knicksa. Stvarno bizarna serija, svaki mec su imali dvocifrenu prednost i potpunu kontrolu, a na rubu su ispadanja.
Big Ticket Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 15 minutes ago, Ječmendo said: Pored ovakvog Korneta uopšte im ne treba. Не за овај меч, али за следећа 2 ће ваљати : D Лука сладолед је сјајан!
Ječmendo Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Njujork igra očajno večeras, bez protoka lopte i timske igre, Brunson i za svoje standarde previše siluje, Kelti su i dalje odlična ekipa i ovaj rezultat nije iznenađenje. Očekujem da Knicksi odigraju znatno pametnije u šestom meču.
gggggggg Posted 10 hours ago Author Posted 10 hours ago 2 hours ago, Ječmendo said: Nešto se čudno dešava s njim. Očito da ima problem sa tom misterioznom virusnom bolešću, drugačije je teško objasniti ovo što pokazuje na terenu. sumnja se na long covid. simmons rece da je imao ranije i anemiju. vratio se hauser i odmah sve lakse ide. inspirisao je i korneta da odigra utakmicu karijere. 1
Ječmendo Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ne može GSW, iako povremeno igraju pristojno. Povreda Stefa je seriju uvela u jednosmjernu ulicu. Vukovi drugi put zaredom u finalu Zapada, da li će ovog puta biti uspješniji ostaje da vidimo...
Dracarys Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Povreda Karija je zeznula sve, možda su i mogli da prođu u WCF da je bio zdrav. Što se tiče budućnosti, veliko pitanje se nameće za sledeću sezonu, šta mogu matori još godinu dana stariji? Kari 38, Grin i Batler po 36. Ja njih više ne vidim kao šampione, sem kada bi na ovaj sastav doveli Janisa, a to je malo verovatno.
freethrow Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Čestitke vukovima, bolji su. Na a ostaje uteha da ćemo gledati Stefa još jednu godinu, matorog ali zdravog i da ga nije Kerr pocepao u pokušaju povratka. Navijam za Istok, NY, Indiana, Boston, tim redom. 1
bodo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago netko pomenu pre par dana ali ispade ovaj trade imeđu Knicksa i Sotte stvarno win-win situacija. ali ajde da sačekamo još koji dan da i NY uđe u CF za šta ima dobre šanse. 2
DameTime Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 7 hours ago, nlavrnja said: Ko inicira kontakt je apsolutno nebitno iz ugla pravila, to je valjda do sada jasno. Defanzivac sirenjem ruku napusta svoju vertikalnost i osnovnu defanzivnu poziciju, Jokic to primecuje i inicira kontakt. Da mu je zatvorio ruku bio bi off faul, medjutim Jaylin u svakom trenutku moze da je izvuce, ali on ipak odlucuje da je ostavi rasirenu i time onemogucava kretanje ofanzivca, cist faul odbrane. Bold: U ovom trenutku je faul u napadu već bio, a Jokić onda kreće da širi ruke ka sudijama i očekuje faul odbrane.
Skyglider Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 8 hours ago, Ludi za Poli said: Stvarno horor na sta Zinger lici. Nije covjek u stanju zicer na obrucu pored za glavu nizeg covjeka zavrsit.
realno *w Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nisam ljubitelj GSWa, ali povreda Karija mi jedno od većih sranja ove sezone, mislim da bi ova serija bila baš poslastica. 6
Sector Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Svaka opcija za osvajanje mi je podnošljivija od Bostona koji mi je onako najdosadniji šampion ikad, bilo bi strašno da opet uzmu. 1
Chaos Is Me Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Rekoh ja da Boston još nije ispao i da Knicksi moraju da završe posao, a neće im biti lako sad kad su ih svi već praktično upisali kao učesnika ECF. Ja bogami navijam da Kurjaci ovo osvoje. 1
Malkolm Brogdon Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jbg, postojala je sansa da se otkine g3 i da se doceka Stef za sestu. Ako nista drugo, nece biti zurbe sa vracanjem na teren, moze lepo da se spremi za narednu sezonu. Da se odradi solidan posao preko leta i moze da se napravi jos jedan kvalitetan playoff run naredne sezone. 1 1
RatzenStadt Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jedan gotivan tim/fransiza nije ostao... Navijacu za OKC do kraja ove sezone sva je prilika (ako izbace Denver).
MC Thunder 2 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Svaka cast Bostonu. Iako je verovatnoca da Niksi zavrsavaju ovo u 6, kelti trebaju da se bore i bas je dobro videti to. Povreda Tejtuma je hendikep ali Boston ima solidan tim i bez njega, ima ko da ga odmeni napadacki. Samo je pitanje mozga (sto kazu kolege). 1
Recommended Posts