Manu Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) 4 hours ago, gggggggg said: Dolazi u Mavse i uzima titulu sa AD-om i Kyrie-em. Harrisonu dižu spomenik ispred American Airlines Centra viši od Dirkovog taman za jedan parizer. Edited 22 hours ago by Manu 2 5
BattleBender Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 8 hours ago, DameTime said: Sme se kritikovati bilo ko, ali nemoguće je ne primetiti trend kako se brže-bolje okače Russovi promašaji. Uopšte ne želim da kritikujem ni Jokića, samo sam namerno napravila kontrast, jer je jedan element ipak važniji od drugog. Za superstarove i prve igrače franšize je margina greške uvek manja u odnosu na ostale igrače, a Jokića u odnosu na druge izdvaja upravo to što on operiše u još užoj margini greške od te. Uostalom, ne sumnjam da će on mnogo bolje odigrati G7 i učiniti sve da se dodatno prilagodi. Ma daj molim te, koji nivo relativizacija pokusavas da proguras. Lik je promasio P O L A G A NJ E. Zicer. Nije mu prvi put. Kakva bre margina greske... Jokic ima istorijski carry out ove fransize vece godinama. Westbrook je tu prvu sezonu i vec je uspeo da ih usere opasno 2 puta necime sto je elementarni kosarkaski brainfart. Znaci ne pricam o promasajima, los sut iz igre, ili tipa napravis gresku, neko ti ukrade loptu. Lik je promasio polaganje lopte na tablu ili obruc. I sta sad, zbog plate, Jokic mora da iznese teret at least kao gorila, a Westbrook je dovoljno da odradi posao kao da je civava. How yes no... Na kraju krajeva WB, ako je neko zasluzio da se za njega nema neke empatije to je on. Godinama smo bili svedoci njegove blatantne igre i nabijanja statistike, koje je bilo vredjanje zdravog razuma i ove igre. Nekako, nekom kosmickom pravdom, ispasce da je njegova poslednja sansa da osvoji titula dobrim delom sjebana jer je on promasivao polaganja, udaljen 25cm od kosa... Bas onako iz iste pozicije, iz koje je nekad znao da se odluci da ne zeli da postigne kos za svoj tim, nego da vrati pas na 8,9 metra od kosa, jer mu je bio potreban asist za TD. Negde slicna pozicija, u udnosu na kos, gde je bio i njegov saigrac kad mu je udario bananu, kako bi on skupio nesto za stats. Nazalost, tu karmu cu morati da gledam da se prelomi preko Denvera, ali jbg. Lik koji je previse vredjao i kosarku kao igru, i svoj tim i svoje saigrace igrajuci kao debil za statse. 1
DameTime Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) Standardna priča o WBrooku koja se godinama vrti po bespućima interneta i usvojena je kao nekakav aksiom. Bez njegovih poteza u G1 bi ova serija verovatno već bila gotova, tu bi trebalo da se završi svaka priča i nitpicking njegovih poteza. Edited 19 hours ago by DameTime da ne svodim na lični nivo :) 1
Darko Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Smarate sa Westbrook. Jeste, ima baš WTF poteza ali ono što donosi za minimalac je super. Westbrook gives, Westbrook takes. Bez njega su Nuggetsi lošiji tim, što pokazuje kakav loš posao je Booth napravio od 2023-e. Nešto mi govori da će Malone u Spurse. 6
Barkley#34 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Jbg, svi su u pravu. Polužalosno je a polusmešno šta je sve Ras u stanju da napravi u bitnoj utakmici, a ipak nije ruki nego igrač sa statusom. Opet, što kaže Darko, igra za minimalac, došao je da zameni truplo Redžija Džeksona i posao radi korektno. Zašto se on nalazi na terenu kada se odlučuje je pitanje za neke druge ljude. 3
Урош19 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) Ne vidim kakve veze imaju Jokićeva, za njegove standarde, lošija partija i smejanje Vestbrukovim promašajima. Jedno je pljuvanje i krivljenje Vestbruka za svaki poraz, kao što su radili npr. navijači LAL po društevnim mrežama, a drugo je smejanje jer je profesionalni košarkaš promašio 3 ili kolko već zicera u jednoj egal utakmici. Edited 17 hours ago by Урош19
Ječmendo Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Koga pitaš? Nas dvojicu što gledamo? Ja bih volio da dobiju Rakete, pa da imamo majstoricu. 1
Урош19 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 7 minutes ago, Ječmendo said: Koga pitaš? Nas dvojicu što gledamo? Ja bih volio da dobiju Rakete, pa da imamo majstoricu. Nadao sam se da nas ima više od 2. I ja sam za G7
Ječmendo Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Kad bi Ime sve minute Greena dao Adamsu, Houston bi bio popriličan favorit. Sa Greenom na terenu njihova igra postaje minimum 20% gora i još mnogo više procenata gluplja. Green je jedini iz petorke sa negativnim BPM.
Урош19 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Skroz sam zaboravio koliko je gadno gledati Džimija i njegovo pecanje faulova 1
Ječmendo Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Butler je ovdje najvažniji igrač Ratnika, jedini koji pouzdano i konstantno može da pravi prednost nad rivalom. Stefova igra je previše varijabilna, ako ne krene šut ekipa je u nebranom grožđu. Naravno, majstor me je odmah demantovao - dovoljno je par trenutaka nepažnje da te zatrpa. 2
Ječmendo Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago U odnosu na sinoćnji meč u LA-u najviše upada u oči razlika u kriterijumu dosuđivanja faulova. Sinoć sudije nijesu svirale ništa, sada sude sve.
Gaga Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Gotovo,bolja ekipa je Hjuston,treba da prodju,mada će ih Sota rutinski proći,ograničeni su previše u napadu 1
Ječmendo Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Daleko je ovo i dalje od gotovog. Na kraju i da dobiju Rakete, tek predstoji odlučujući meč. Fred igra kao u najboljim danima iz Raptorsa. Ime konačno ukapirao da su najbolji sa Adamsom u timu. Znam da sam dosadan, ali još kad bi klupirao Greena. 2
Ječmendo Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Da je Udoka imao povjerenje u Adamsa u prethodnoj utakmici u gostima serija je mogla biti gotova. Bravo, Stevene! 1
Gaga Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) E,da,katastrofalni potezi uprave GSW zadnjih godina sto se tice rostera Steph uzasan,ostario,nema više snage u nogama Edited 14 hours ago by Gaga
Ječmendo Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ovo što je Spencer odigrao u ono malo minuta u seriji je čista perfekcija. Ko je on uopšte? Po(r)uka utakmice: size matters!
Gaga Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ne kapiram negiranje Lunija,jel toliko loš da ne može da skoči?
Don Dusko Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Znaci majstorica i na HOU vs GSW. Ajmo Hou!(iako sam prognozirao 4:2 za GSW) 2 1
doragan Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Oklahoma.i Minesota seire nad sudbinom slabih, i piju rujno vino iz mesine... 2
Recommended Posts