Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, nemanjaol said:

Ja sam siguran da je Meloun isto tako posmatrao situaciju.

I iz njegove vizure to tako i izgleda.

Al jbg rezultat svega je da se ekipa u drugoj sezoni posle osvajanja titule potpuno raspala i da ce mozda zavrsiti u plej inu. A da su pre toga imali second round exit

I to sve u vreme dok imaju najboljeg igraca lige.

Na kraju su obe osobe najvise odgovorne za to dobile otkaze

Pa raspala se kad ga buse. Poenta je da su trebali da ga podrze pa da onda vidimo rezultate.

Posted
3 hours ago, Poenter said:

Što se mene tiče, Meloun je zaslužio odrešene ruke da radi kako on misli da treba i ako je sujetan, neka, zaslužio. 

Ima istine ali ne vidim šta je hteo da istera ovskvim ponašanjem. Razumeo bih da se bunio ali nastavio da radi najbolje što može ili da je dao ostavku ili napravio cirkus u javnosti, sve ispričao pa sačekao da ga smene. Ovo nadgornjavanje preko igrača i pomoćnog trenera je malo hevi. 

U nekoj meri je i Jokić odgovoran što ćuti jer njemu prolaze vrhunske godine dok gleda dečje prepucavanje šefova. 99% superstarova bi napravilo neki potez, tipa okupiš ih sve i pitaš dokle će tako ili odeš kod gazde i napraviš frku ili zapretiš zahtevom za trejd. Ovako em gilja na max em gleda budalaštine em se vidno nervira zbog svega a ništa ne menja.

• Like 2
Posted (edited)

Sto se tice Malona i Denvera. Meni je tu najveci krivac GM, a Malone je radio u limitiranim uslovima, jer nakon osvajanja titule oni su poceli da gube veoma bitne igrače rotacije. Dakle, imas najboljeg igrača lige, osvojio si titulu i umjesto da GM ucini sve da ekipa bude i dalje sve konurentnija,oni su naredne dvije sezone sve slabiji. Isplivalo je da je bila javna tajna da se GM i Malone bili u ozbiljnom sukobu jer je Malone htio sada u ovom trenutku upotrebljive igrace koji garantuju borbu za titulu, a retardirani GM je htio da razvija mlade igrace koji ce za koju godinu postati ono sto Denver traži za titulu, kao da Jokic i Murray imaju po 25 godina, pa mogu opusteno da čekaju.

Malon je pokazao da kad ima pristojan roster( i dalje je to bio tanak roster ali pristojan) da moze uzeti titulu. 

GM ga je doveo u situciju da mu je klupa najgora u ligi, i da koliku god prednost prva petorka napravila, u najcescem slucaju klupa ne samo da izgubi tu prednost, vec odu u debeli minus, cesto i nenadoknadiv za prvu petorku.

Nije ni Malone genije, naravno da ima i njegovih gresaka, cesto nemaju nikakve dobre akcije kad je Jokic na klupi i to moze da ide njemu na dusu, jer je to ogroman problem i morao je pronaci nacin da bolje izgledaju.

Medjutim, treba uzeti da je Malone rijetko kad u sezoni imao zdrav roster, a i ove sezone treba uzeti u obzir da ih zeza zdravlje, Gordon je često povrijedjen i igra rovit ili cesto pauzira. Murray je takodje očigledno rovit a i vec 5-6 meceva povrijedjen. Jokic zbog povrede ruke nije igrao u nizu 5-6 meceva i opet su u situaciji da se bore za 3 mjesto na Zapadu.

Gospodski bi bilo da su sacekali barem kraj sezone za Malone, a ovaj GM je svakako zalsuzio otkaz odmah!

Edited by Bojdo
  • Like 2
Posted (edited)
1 hour ago, Barkley#34 said:

Ima istine ali ne vidim šta je hteo da istera ovskvim ponašanjem. Razumeo bih da se bunio ali nastavio da radi najbolje što može ili da je dao ostavku ili napravio cirkus u javnosti, sve ispričao pa sačekao da ga smene. Ovo nadgornjavanje preko igrača i pomoćnog trenera je malo hevi. 

U nekoj meri je i Jokić odgovoran što ćuti jer njemu prolaze vrhunske godine dok gleda dečje prepucavanje šefova. 99% superstarova bi napravilo neki potez, tipa okupiš ih sve i pitaš dokle će tako ili odeš kod gazde i napraviš frku ili zapretiš zahtevom za trejd. Ovako em gilja na max em gleda budalaštine em se vidno nervira zbog svega a ništa ne menja.

Ne kažem da je Meloun ni idealan čovek, a ni idealan trener.

Sve što kažem - zaslužio je, daj mu prostor da radi po njegovim uslovima i onda na kraju sezone podvuci crtu i vidi šta je uradio. Čovek je dokazao da zna kako se uzima prsten.

Ataman je govno od čoveka i siguran sam da uzme neki klub iz sredine ABA lige da se ne bi osetilo da ih trenira jedan od najvećih evropskih trenera i siguran sam da ne bi ostvarili neke rezultate. Čovek zna da napravi rezultat ako mu pružiš određene uslove i onda je tvoje i da mu ih pružiš i dobićes titulu. U suprotnom, sigurno sam da sledi svinjac neviđenih razmera i da će isplivati sve njegove i trenerske i ljudske mane.

Edited by Poenter
Posted
50 minutes ago, Poenter said:

Sve što kažem - zaslužio je, daj mu prostor da radi po njegovim uslovima i onda na kraju sezone podvuci crtu i vidi šta je uradio. Čovek je dokazao da zna kako se uzima prsten.

verovatno su vec neko vreme hteli da mu daju otkaz i cekali su pravi trenutak kada ce biti dosta razumevanja za potez uprkos neobicnom datumu. cetiri poraza je taman. usput su bili uplaseni da slucajno ne odu do npr finala zapada gde bi otkaz u tom trenutku izgledao kao debilan potez i verovatno ne bi bilo proslo dobro kod igraca i navijaca.

Posted
9 hours ago, Bugl Khan said:

Pa onda Booth nije kriv za puno toga. Imao je stvarno malo manevarskog prostora. Ako je ovo istina.

Itekako je kriv. Potpis Murray-a nije jedini upitan potez, posle titule svi potezi su mu bili jezivi osim Russ-a za minimalac. Na kraju krajeva, morao se naći zajednički jezik između njega i Malone-a. Ovde je i vlasnik uprskao, nije dao jasnu direkciju gde treba tim da ide i dozvolio da situacija eskalira do ovde. 

Posted (edited)

Darko, budimo realni, malo koje ekipe ne bi potpisale Murraya poslije onakvog PO i titule. Svaka ekipa bi mu ponudila veliki ugovor jer se "sampionski" dvojac ne razbija tako lako. 

Edited by Bojdo
  • Like 3
Posted
3 hours ago, Bojdo said:

Darko, budimo realni, malo koje ekipe ne bi potpisale Murraya poslije onakvog PO i titule. Svaka ekipa bi mu ponudila veliki ugovor jer se "sampionski" dvojac ne razbija tako lako. 

Ja nisam jedan od onih koji tvrdi da je Murray-ev ugovor užasan, ali definitivno jeste upitan zbog njegovog zdravlja. Kada bi Murray bio zdrav za plejof i postao plejof Murray, to je sjajan potpis. Problem je prošla sezona, gde je bio užasan. Rekao sam i sam, budućnost Nuggetsa zavisi od Murray-a i njegove motivacije i zdravlja. Ako bude Murray iz 2023-e, super. Ako bude odsustvovao više nego što igra, onda je ogroman liability. 

Posted

Navijači Mavsa pokazali klasu, Luka je svoju pokazao još odavno. Njegova igra, plus atmosfera na utakmici - taman da se čovjek sažali na Nica budalu. :s_d:

Denver odmah bez Nikole na startu druge četvrtine 0:9. Valjda je opet Malone kriv?!

Posted
1 hour ago, Ječmendo said:

Navijači Mavsa pokazali klasu, Luka je svoju pokazao još odavno. Njegova igra, plus atmosfera na utakmici - taman da se čovjek sažali na Nica budalu. :s_d:

Denver odmah bez Nikole na startu druge četvrtine 0:9. Valjda je opet Malone kriv?!

Izvukli su se ali ovo što Russ igra sada je kriminal. Onaj pokušaj trojke preko igrača na početku napada u drugoj četvrtini je izuzetno debilan potez, zaslužuje klupiranje momentalno. Brat mi kaže da Russ igra dosta lošije posle zadnje povrede, pre toga nije bio ovakva štetočina. 

Posted
32 minutes ago, Bojdo said:

Kako se vratio Leonard, Clippersi su ako se ne varam statisticki treca ekipa lige.
Koji match up odgovara vise Denveru, Clippersi ili GSW?

Pre bi rekao GSW. Mada će teško Nuggetsi da izbegnu Clippers sada

Posted
1 hour ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Ludnica na zapadu. Barnes poslao Warriorse na 7 mjesto sa ovim game winnerom

Pu! Tacno ce da zapadnu nama, kroz plejin. Ekipa koja Rokecima daleko najmanje lezi u ligi. Doduse, ove godine je (napokon) 2-2 u regualreu, ali preiskusni i prenamazani su Flagrant, Stef i Dzimi.

Hjustonu nije strano ove sezone da bude agresivan i pobije se, ali videcemo za pomenuto isksutvo.