Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Dracarys said:

Zašto ne bi Klivlend stigao do finala 17'? Sa kakvim timom je Lebron stigao do finala 2018?

Pomešao sam godine, osvojili su prsten 2016-e. East je tada baš bio slab i moguće je da bi stigao do finala gde bi bio pometen od GSW da je Kyrie igrao kao Murray zadnji plejof. 

Moja poenta je jednostavna - bez druge violine, nema koncerta.

• Like 1
Posted

Pa ovde se upravo i radi o tome da je druga violina odradila do sad sasvim dovoljno i nema razloga da se toliko pljuje posle svakog loseg meca ili plejofa. Covek ih je tim svojim ludilom u bablu stavio na kosarkasku mapu, da nije podivljao u ta dva preokreta od 1-3 a pogotovo da su ispali u prvoj rundi, verovatno bi ostali oni stari luzeri Nagetsi, ekipa bas za tu neku prvu rundu, dok bi titula bila samo san.

Daj Boze da Jokic dobije stvarno neku pomoc u vidu ozbiljnog ol star saigraca ili vise istih, da li u Denveru ili trejdom negde dalje, pa da vidimo taj uticaj na saigrace u punom sjaju. Ovako dalje nema smisla, stvarno.

• Like 1
Posted
1 hour ago, Zli Gli said:

Pa ovde se upravo i radi o tome da je druga violina odradila do sad sasvim dovoljno i nema razloga da se toliko pljuje posle svakog loseg meca ili plejofa.

Imao je dva sjajna plejofa, jedan solidan, jedan užasan, i dva propuštena. Naravno da ima razloga da se pljuje posle lošeg plejofa. A i loše regularne sezone, jer ona ipak određuje plasman i zamor kod startera. Na kraju krajeva, postoji razlog zašto nikad nije bio All Star. 

Ne shvati me pogrešno - bubble Murray mi je jedan od omiljenih igrača i ima ogroman uticaj na Denverov plafon. Retki su spoljni igrači koji su bolji od njega kada je u elementu. Nadam se da ćemo ga videti u takvom izdanju u predstojećem plejofu.

Posted
15 minutes ago, Darko said:

Imao je dva sjajna plejofa, jedan solidan, jedan užasan, i dva propuštena. Naravno da ima razloga da se pljuje posle lošeg plejofa. A i loše regularne sezone, jer ona ipak određuje plasman i zamor kod startera. Na kraju krajeva, postoji razlog zašto nikad nije bio All Star. 

Ne shvati me pogrešno - bubble Murray mi je jedan od omiljenih igrača i ima ogroman uticaj na Denverov plafon. Retki su spoljni igrači koji su bolji od njega kada je u elementu. Nadam se da ćemo ga videti u takvom izdanju u predstojećem plejofu.

Ne sumnjam da ce biti u fullu protiv Lakersa u WCF

• Ha-ha 3
Posted

Kao Wemby... Jbt. Što neko napisa u komentaru, zaboravljamo da ovo nisu bilo kakvi sportisti, već ljudi od 2m koji su stišnjeni po avionima on daily basis. 

Pretpostavljam da je to to za ovu sezonu, pa da se nadamo da će biti na istom nivou kad se vrati. Dame ❤️

3 minutes ago, Stiletto said:

Jesu Sabonisu odmah svirali Flagrant foul za ovo, ali slaba uteha za Tejtuma.

Jako ružan potez, potpuno odsustvo svesti za kretanje drugog igrača, koji jede isti hleb koji i ti. 

Posted
19 hours ago, Wook said:

Sutra bih tredovao Mareja za nekog Derrick Whitea.

Porter je igrač koji ne zna da spusti loptu na parket. Strašno limitiran. Tačno je Gordon tu drugi najbolji i dokle god ne krene da usporava treba da ostane uz Jokića. Sve ostalo bih razjurio osim Browna i možda Watsona.

Što Jokiću treba od njegovih suigrača? U čemu je MPJ, na svojoj poziciji, među 3-5 igrača u ligi? 

Gordon je krenuo usporavati. Da li je kratkoročno, zbog ozljede, ili dugoročno, ne znam. Ali ne slažem se da je možda 2. najbolji. Imat će luđačke utakmice, ali netko, ponekad, treba zabijati 30+ koševa uz Jokića. A jedini koji to radi je Murray. AG je podcijenjen zbog atletskih sposobnosti, pa se često pažnja obraća na atraktivne lobove, a puno rijeđe na njegova dodavanja recimo. Ali ne bi rekao da je 2. najbitniji. 

A kako bi ih se riješio? Ko bi igrao? 

1 hour ago, DameTime said:

Kao Wemby... Jbt. Što neko napisa u komentaru, zaboravljamo da ovo nisu bilo kakvi sportisti, već ljudi od 2m koji su stišnjeni po avionima on daily basis. 

O ovom nisam razmišljao. Ali pretpostavljao sam da franšize imaju svoje avione. 

Mislio bi da vode računa o tome s obzirom koga prevoze. 

Posted
12 hours ago, Zli Gli said:

Generalno se slazem sa dobrim delom napisanog ovde ali ja sam pricao samo i iskljucivo za ta dva najuspesnija plejofa Nagetsa, u njima je bio skoro pa jednako zasluzan kao Jokic (svima osim ovima sto porede statistike i procente beka i centra). Uostalom, evo dobar tekst:

Što znači bold? Da PG treba bit lošiji u svim statistikama? I to još bek bez kojeg Nuggetsima nema uspjeha?  Hakeem trubi, ništa nisi osvojio bez Kennya.

Znači, Murray je prebitan jer je u karijeri odigrao 2 dobra playoffa? 

Kako je odigrao playoff prošle godine? Jel se računa to? Ili nije mogao biti efikasan pošto Jokić previše zadržava loptu? 

Protiv Timberwolvesa je u G2 šutirao 3/18. Onda je Jokić imao 3 luđačke partije, okrenuo seriju na 3:2. U G6 se opet ukazao Murray sa 4/18. 

Jel se računa kad odigra takav playoff? MJ nije osvojio sam. Dirk nije osvojio sam. Hakeem nije osvojio sam. Giannis nije osvojio sam. Zeke nije osvojio sam. Al tvrditi da je Murray najbolja moguća opcija na Max ugovoru je smiješno.

Posted

bucksi su neverovatno baksuzni. u poslednjih sest godina im se redovno desavaju povrede najboljih igraca ili pred playoff ili tokom samog playoffa.

cak i u sezoni kada su osvojili prsten, antetokounmpo se i tu povredio u seriji protiv atlante i bilo je pitanje da li ce uopste igrati finale. nekako se vratio posle istegnuca kolena i uzeo prsten. to je onaj playoff gde su se irving i harden povredili u seriji protiv bucksa gde su ih unistavali sve do produzetka u trecoj utakmici i 2-0. posle se desio i ono milimetarsko gazenje linije duranta pri sutu za pobedu. posle se hawksima povredio i young pa je finale konferencije na kraju bilo bez njega i giannisa.

sezonu pre toga u seriji protiv miamija u bubbleu, antetokounmpo je izvrnuo zglob u cetvrtoj utakmici posle samo 11 minuta gde je vec imao 19 poena. u petoj nije ni igrao i izgubili su 4-1.

u sezoni posle titule, u prvoj seriji protiv bullsa u trecoj utakmici middletonu ode koleno, mcl, i sezona mu zavrsena. prosli su nekako bullse, i onda u drugoj rundi protiv celticsa imali 3-2, pa se otislo u game 7 (grant williams game) ali vec nisu imali snage.

sledeca sezona, zavrsili su kao prvi seed, igrali protiv heata u prvoj rundi i opet posle 11 minuta ukupno u utakmici giannis nije mogao nastavi zbog povreda ledja. vratio se za gameove 4 i 5 ali se heat provukao i prosao dalje.

prosle sezone, cetiri utakmice pre kraja regularnog dela, antetokounmpo povredi list u trecoj cetvrtini protiv bostona i zavrsio je sezonu. u prvoj rundi protiv indiane u trecoj utakmici serije lillard povredio ahila i nije se vise vracao do kraja playoffa. otisli su do game 6, gde su izgubili i opet razocaravajuci kraj bez neke prave sanse. ne treba zaboraviti ni da je middleton cele sezone imao problema sa povredama i uopste nije bio onaj pravi.

mnogo what ifsa u ovih par sezona, kao i u slucaju denvera, ko zna sta bi bilo da su najbolji igraci bili zdravi za playoffove. mozda bi videli i par duela u finalu giannisa i jokica...

• Like 8
Posted
1 hour ago, MrTripleDouble said:

long story short, ne bi bucksi sada imali na svom kontu ni jednu titulu da je durantula nosio patike broj manje.

pre da se harden i irving nisu povredili.

to uostalom mozes reci za mnoge ekipe. npr toronto sezonu ranije bio u identicnoj situaciji kao bucksi. bucksi vodili 2-0 u seriji protiv njih i u trecoj se igrali prozeci, koje su raptorsi na kraju dobili kao i seriju 4-2.

Posted
3 hours ago, gggggggg said:

bucksi su neverovatno baksuzni. u poslednjih sest godina im se redovno desavaju povrede najboljih igraca ili pred playoff ili tokom samog playoffa.

cak i u sezoni kada su osvojili prsten, antetokounmpo se i tu povredio u seriji protiv atlante i bilo je pitanje da li ce uopste igrati finale. nekako se vratio posle istegnuca kolena i uzeo prsten. to je onaj playoff gde su se irving i harden povredili u seriji protiv bucksa gde su ih unistavali sve do produzetka u trecoj utakmici i 2-0. posle se desio i ono milimetarsko gazenje linije duranta pri sutu za pobedu. posle se hawksima povredio i young pa je finale konferencije na kraju bilo bez njega i giannisa.

sezonu pre toga u seriji protiv miamija u bubbleu, antetokounmpo je izvrnuo zglob u cetvrtoj utakmici posle samo 11 minuta gde je vec imao 19 poena. u petoj nije ni igrao i izgubili su 4-1.

u sezoni posle titule, u prvoj seriji protiv bullsa u trecoj utakmici middletonu ode koleno, mcl, i sezona mu zavrsena. prosli su nekako bullse, i onda u drugoj rundi protiv celticsa imali 3-2, pa se otislo u game 7 (grant williams game) ali vec nisu imali snage.

sledeca sezona, zavrsili su kao prvi seed, igrali protiv heata u prvoj rundi i opet posle 11 minuta ukupno u utakmici giannis nije mogao nastavi zbog povreda ledja. vratio se za gameove 4 i 5 ali se heat provukao i prosao dalje.

prosle sezone, cetiri utakmice pre kraja regularnog dela, antetokounmpo povredi list u trecoj cetvrtini protiv bostona i zavrsio je sezonu. u prvoj rundi protiv indiane u trecoj utakmici serije lillard povredio ahila i nije se vise vracao do kraja playoffa. otisli su do game 6, gde su izgubili i opet razocaravajuci kraj bez neke prave sanse. ne treba zaboraviti ni da je middleton cele sezone imao problema sa povredama i uopste nije bio onaj pravi.

mnogo what ifsa u ovih par sezona, kao i u slucaju denvera, ko zna sta bi bilo da su najbolji igraci bili zdravi za playoffove. mozda bi videli i par duela u finalu giannisa i jokica...

Sve je tacno osim da se Miami nije provukao 2023. nego ih nalupao isto sa 4-1 sa sve onim akrobatskim kosem Butlera za produzetak u G5. Uticalo je odsustvo Janisa na 2 tekme i njegova limitiranost, naravno, ne sporim. 

Ovo je bas veliki udarac za Kee, em je suspendovan Bobi Portis, sad nema Lilike, a ionako su tanki sa opcijama u napadu ima Kuzmasin da diriguje. Veselo ce biti u Viskonsinu

Vcrs protiv Indiane, mora da se dobije nesto i prekine niz, 3 poraza za redom imamo i to dva kuci, ajde dobro Kee kad smo odmarali sve, ali prethodna 2 od Cikaga i Orlanda istocnih ekipa su bas minus i zvrljotina, mora da se popravi utisak protiv jace Indiane sada.

Posted
7 minutes ago, gggggggg said:

pre da se harden i irving nisu povredili.

to uostalom mozes reci za mnoge ekipe. npr toronto sezonu ranije bio u identicnoj situaciji kao bucksi. bucksi vodili 2-0 u seriji protiv njih i u trecoj se igrali prozeci, koje su raptorsi na kraju dobili kao i seriju 4-2.

Durant odigrao kao goat tu seriju, nesto tipa 35-10 sa ogromnom minutazom i odlicnim procentima. Kolko se secam taj trio nije odigrao nijednu utakmicu zajedno u toj seriji, a Harden igrao silom na jednoj nozi bez R1 poslednje dve utakmice 

Secam se da sam cekao dvojku na Buckse za neke vece pare u drugoj utakmicu, reko' nema sanse da dobiju Netsi bez Hardena, a ono blowout 40 razlike :lol_2:

Posted
8 minutes ago, delgado said:

Sve je tacno osim da se Miami nije provukao 2023. nego ih nalupao isto sa 4-1 sa sve onim akrobatskim kosem Butlera za produzetak u G5. Uticalo je odsustvo Janisa na 2 tekme i njegova limitiranost, naravno, ne sporim.

znao sam da ce ta rec biti prejaka, ali pre svega sam mislio na velike preokrete u poslednjim cetvrtinama game 4. i 5. kao i naravno taj produzetak na kraju.

• Like 1