Урош19 Posted March 21 Posted March 21 34 minutes ago, gggggggg said: https://streamable.com/by2c2y Ovo ni Vezenkov ne bi uspeo
delgado Posted March 21 Posted March 21 Tri pobede protiv Finiksa, Spursa i Denvera spakovane u arhivu, juce ipak odmor i tank protiv Milvokija. Goodwin decko je ozbiljan defanzivac i moodonja, izuzetno gotivan lik. Cekamo Kinga da se vrati za Cikago i jos Ruija i polako da se zagreva masina za playoff.
Bugl Khan Posted March 21 Posted March 21 10 hours ago, 40Wins said: Mali se nameće. eksplodirao je 1
Darko Posted March 22 Posted March 22 Dao bi MPJ-a za Avdiju bez razmišljanja. Bogdan u sjajnoj formi. 7
Miki28 Teoljub Posted March 22 Posted March 22 Nesto ne ide Nuggetsima bez Jokica. Pitanje je dal bi nakupili i tih 17 pobjeda u 82 utakmice bez njega.
doragan Posted March 22 Posted March 22 Denver ide ka play in ako nastave ovako...😄Klipani dobri, Micel u Klivlendu obara sve negativne suterske rekorde,a nema ko da ga klupira kad upadne u crnu rupu.Tako da Boston vec crta na tabli semu napada za Oklahomu,citaj:kako sutnuti 100 trojki za 48 min!
Miki28 Teoljub Posted March 22 Posted March 22 2 minutes ago, doragan said: Denver ide ka play in ako nastave ovako...😄Klipani dobri, Micel u Klivlendu obara sve negativne suterske rekorde,a nema ko da ga klupira kad upadne u crnu rupu.Tako da Boston vec crta na tabli semu napada za Oklahomu,citaj:kako sutnuti 100 trojki za 48 min! Rano je da razmisljaju o sledecoj sezoni i utakmici sa OKC 1
Darko Posted March 22 Posted March 22 3 hours ago, doragan said: Denver ide ka play in ako nastave ovako...😄 Nema dovoljno utakmica da padnu dotle a vraća se Jokić, najverovatnije protiv Hjustona. Posle te utakmice sledi pet zaredom kod kuće, i dalje imaju šanse da završe drugi.
Darko Posted March 22 Posted March 22 Malone izgleda baš pobesneo, čini mi se da postoji neki razdor u svlačionici. Ne sviđa mi se što on nije uzeo odgovornost takođe, očigledno nije našao način da trgne tim kako treba.
Bugl Khan Posted March 22 Posted March 22 10 hours ago, Darko said: Dao bi MPJ-a za Avdiju bez razmišljanja. Bogdan u sjajnoj formi. Šališ se? Pa od kud to nepoštovanje prema MPJu? 7 hours ago, Miki28 Teoljub said: Nesto ne ide Nuggetsima bez Jokica. Pitanje je dal bi nakupili i tih 17 pobjeda u 82 utakmice bez njega. Više bi nakupili. Mislim da sam neki dan vidio da su izračunali Nuggets 18, Thunder 59. ESPN je računao.
Bugl Khan Posted March 22 Posted March 22 1 hour ago, Darko said: Malone izgleda baš pobesneo, čini mi se da postoji neki razdor u svlačionici. Ne sviđa mi se što on nije uzeo odgovornost takođe, očigledno nije našao način da trgne tim kako treba. Pa da si neki van 6 Nuggetsa, ti bi bio zadovoljan? Jokić, izađe momčad za 3 min napravi -18. Jer izađe i Murray, i Braun i 1 od MPJa i Gordona. Pa kao Nuggetsi nemaju 2nd unit. A da proba Jokića ostavit sa Westbrookom, Strwtherom, Watsonom i Nnajiem? Ne želim sad ulazit u teorije zavjere, ali samo jedan razlog mi pada na pamet. Ja ne znam kako izgledaju njegovi treninzi, al igra izgleda kao da se prvih 5-6 i ostali ni ne vide osim na utakmicama. Gledao sam Strwtherov intervju kad je došao u Nuggetse. Kao, prvi dan, što ti je Jokić rekao kad te vidio. Ništa, kimnuo je glavom i nastavio. Jeste se upoznali? Ne. A kasnije, jeste pričali? Ne. Jeste se kasnije upoznali? Ne. Al to ni nije Jokićev posao, njegov posao je da Strawtheru omogući lagane šuteve i polaganja. Da ga sad pitaš jel mu na terenu ugodnije s Jokićem ili bez njega, što bi bio odgovor? Ne postoji Jokićev bivši ili sadašnji suigrač koji ima nešto loše reći o njemu. Osim Nicka Younga koji je rasist. I Boogie Cousinsa koji je izjavio da je on radio sve što radi Jokić, samo u težim uvjetima. On je izleda pao na glavu. Možda lupam gluposti, ali to sam nekako primjetio u zadnje vrijeme. Kako je moguće da Watson, koji jedini, uz AG-a, može dobro braniti krila, još uvijek dobija mrvice?
gggggggg Posted March 22 Author Posted March 22 1 hour ago, Darko said: Malone izgleda baš pobesneo, čini mi se da postoji neki razdor u svlačionici. Ne sviđa mi se što on nije uzeo odgovornost takođe, očigledno nije našao način da trgne tim kako treba. pa prica se vec dosta dugo da ima problema izmedju bootha i malonea. ko zna sta je jos tu u prici oko ekipe. radalek zna bolje. jokiceva izjava od pre par utakmica oko turningonovanja switcha, verovatno govori da ne veruje bas u ovu ekipu mnogo. posto ja nisam optimista po pitanju nuggetsa i nekog posebnog uspeha u po i ako i dalje mislim da su druga najbolja ekipa na zapadu i nisu bez sansi ni protiv thudnera jer jokic, ali mnogo mi je realnije da opet bude neki neuspeh i da je to to. pitam se sta treba da se desi pa da booth dobije otkaz, kakva velicina neuspeha je potrebna za to. i koliko je uopste realno da on dobije otkaz. kome bi se kroenke familija odlucila ako bi izbor bio izmedju malonea i bootha. jokic bi verovatno izabrao prvog, ako to nesto znaci.
Bugl Khan Posted March 22 Posted March 22 I Both dobije otkaz, i dođe netko drugi. Koji manevarski prostor ima osim tradea MPJa?
Darko Posted March 22 Posted March 22 (edited) 7 hours ago, Bugl Khan said: Šališ se? Pa od kud to nepoštovanje prema MPJu? Ne šalim se ali se neće desiti, Avdija ima jedan od najboljih ugovora u NBA (za tim, ne njega). MPJ igra užasno protiv timova koji igraju u kost, a tako se uglavnom igra u plejofu. 2 hours ago, Bugl Khan said: I Both dobije otkaz, i dođe netko drugi. Koji manevarski prostor ima osim tradea MPJa? Skoro nikakav. Loši potezi su već napravljeni, jedino što se može je da se limitira šteta. 6 hours ago, gggggggg said: pa prica se vec dosta dugo da ima problema izmedju bootha i malonea. ko zna sta je jos tu u prici oko ekipe. radalek zna bolje. jokiceva izjava od pre par utakmica oko turningonovanja switcha, verovatno govori da ne veruje bas u ovu ekipu mnogo. To je to. Boldovano prvi put čujem od kada je Jokić došao u Denver, nikada tako nešto nije javno izjavio pre toga. Očigledno nešto ne štima a plejof iza ćoška. 6 hours ago, Bugl Khan said: Kao, prvi dan, što ti je Jokić rekao kad te vidio. Ništa, kimnuo je glavom i nastavio. Jeste se upoznali? Ne. A kasnije, jeste pričali? Ne. Jeste se kasnije upoznali? Ne. Al to ni nije Jokićev posao, njegov posao je da Strawtheru omogući lagane šuteve i polaganja. Hmmm, to mi čini kao problem. Brat mi slično kaže a on gleda Nuggetse redovno. Kaže da mu se ne čini da Nikola ne pokazuje mnogo emocija prema timu u kojem igra, nedostaje pozitivne interakcije. To možda nije direktno posao košarkaša ali jeste deo leadership-a itd. Edited March 22 by Darko
Recommended Posts