Bugl Khan Posted Friday at 10:07 AM Posted Friday at 10:07 AM Better than Jamal Murray. Shit lowkey hilarious.
40Wins Posted Friday at 11:32 AM Posted Friday at 11:32 AM 2 hours ago, Sector said: Prelepo. Mali se nameće.
gggggggg Posted Friday at 11:56 AM Author Posted Friday at 11:56 AM https://streamable.com/by2c2y 4 2
Урош19 Posted Friday at 12:31 PM Posted Friday at 12:31 PM 34 minutes ago, gggggggg said: https://streamable.com/by2c2y Ovo ni Vezenkov ne bi uspeo
delgado Posted Friday at 12:33 PM Posted Friday at 12:33 PM Tri pobede protiv Finiksa, Spursa i Denvera spakovane u arhivu, juce ipak odmor i tank protiv Milvokija. Goodwin decko je ozbiljan defanzivac i moodonja, izuzetno gotivan lik. Cekamo Kinga da se vrati za Cikago i jos Ruija i polako da se zagreva masina za playoff.
Bugl Khan Posted Friday at 10:21 PM Posted Friday at 10:21 PM 10 hours ago, 40Wins said: Mali se nameće. eksplodirao je 1
Darko Posted Saturday at 05:02 AM Posted Saturday at 05:02 AM Dao bi MPJ-a za Avdiju bez razmišljanja. Bogdan u sjajnoj formi. 7
Miki28 Teoljub Posted Saturday at 07:32 AM Posted Saturday at 07:32 AM Nesto ne ide Nuggetsima bez Jokica. Pitanje je dal bi nakupili i tih 17 pobjeda u 82 utakmice bez njega.
doragan Posted Saturday at 07:32 AM Posted Saturday at 07:32 AM Denver ide ka play in ako nastave ovako...😄Klipani dobri, Micel u Klivlendu obara sve negativne suterske rekorde,a nema ko da ga klupira kad upadne u crnu rupu.Tako da Boston vec crta na tabli semu napada za Oklahomu,citaj:kako sutnuti 100 trojki za 48 min!
Miki28 Teoljub Posted Saturday at 07:35 AM Posted Saturday at 07:35 AM 2 minutes ago, doragan said: Denver ide ka play in ako nastave ovako...😄Klipani dobri, Micel u Klivlendu obara sve negativne suterske rekorde,a nema ko da ga klupira kad upadne u crnu rupu.Tako da Boston vec crta na tabli semu napada za Oklahomu,citaj:kako sutnuti 100 trojki za 48 min! Rano je da razmisljaju o sledecoj sezoni i utakmici sa OKC 1
Darko Posted Saturday at 11:26 AM Posted Saturday at 11:26 AM 3 hours ago, doragan said: Denver ide ka play in ako nastave ovako...😄 Nema dovoljno utakmica da padnu dotle a vraća se Jokić, najverovatnije protiv Hjustona. Posle te utakmice sledi pet zaredom kod kuće, i dalje imaju šanse da završe drugi.
Darko Posted Saturday at 02:07 PM Posted Saturday at 02:07 PM Malone izgleda baš pobesneo, čini mi se da postoji neki razdor u svlačionici. Ne sviđa mi se što on nije uzeo odgovornost takođe, očigledno nije našao način da trgne tim kako treba.
Bugl Khan Posted Saturday at 03:28 PM Posted Saturday at 03:28 PM 10 hours ago, Darko said: Dao bi MPJ-a za Avdiju bez razmišljanja. Bogdan u sjajnoj formi. Šališ se? Pa od kud to nepoštovanje prema MPJu? 7 hours ago, Miki28 Teoljub said: Nesto ne ide Nuggetsima bez Jokica. Pitanje je dal bi nakupili i tih 17 pobjeda u 82 utakmice bez njega. Više bi nakupili. Mislim da sam neki dan vidio da su izračunali Nuggets 18, Thunder 59. ESPN je računao.
Bugl Khan Posted Saturday at 03:47 PM Posted Saturday at 03:47 PM 1 hour ago, Darko said: Malone izgleda baš pobesneo, čini mi se da postoji neki razdor u svlačionici. Ne sviđa mi se što on nije uzeo odgovornost takođe, očigledno nije našao način da trgne tim kako treba. Pa da si neki van 6 Nuggetsa, ti bi bio zadovoljan? Jokić, izađe momčad za 3 min napravi -18. Jer izađe i Murray, i Braun i 1 od MPJa i Gordona. Pa kao Nuggetsi nemaju 2nd unit. A da proba Jokića ostavit sa Westbrookom, Strwtherom, Watsonom i Nnajiem? Ne želim sad ulazit u teorije zavjere, ali samo jedan razlog mi pada na pamet. Ja ne znam kako izgledaju njegovi treninzi, al igra izgleda kao da se prvih 5-6 i ostali ni ne vide osim na utakmicama. Gledao sam Strwtherov intervju kad je došao u Nuggetse. Kao, prvi dan, što ti je Jokić rekao kad te vidio. Ništa, kimnuo je glavom i nastavio. Jeste se upoznali? Ne. A kasnije, jeste pričali? Ne. Jeste se kasnije upoznali? Ne. Al to ni nije Jokićev posao, njegov posao je da Strawtheru omogući lagane šuteve i polaganja. Da ga sad pitaš jel mu na terenu ugodnije s Jokićem ili bez njega, što bi bio odgovor? Ne postoji Jokićev bivši ili sadašnji suigrač koji ima nešto loše reći o njemu. Osim Nicka Younga koji je rasist. I Boogie Cousinsa koji je izjavio da je on radio sve što radi Jokić, samo u težim uvjetima. On je izleda pao na glavu. Možda lupam gluposti, ali to sam nekako primjetio u zadnje vrijeme. Kako je moguće da Watson, koji jedini, uz AG-a, može dobro braniti krila, još uvijek dobija mrvice?
gggggggg Posted Saturday at 04:03 PM Author Posted Saturday at 04:03 PM 1 hour ago, Darko said: Malone izgleda baš pobesneo, čini mi se da postoji neki razdor u svlačionici. Ne sviđa mi se što on nije uzeo odgovornost takođe, očigledno nije našao način da trgne tim kako treba. pa prica se vec dosta dugo da ima problema izmedju bootha i malonea. ko zna sta je jos tu u prici oko ekipe. radalek zna bolje. jokiceva izjava od pre par utakmica oko turningonovanja switcha, verovatno govori da ne veruje bas u ovu ekipu mnogo. posto ja nisam optimista po pitanju nuggetsa i nekog posebnog uspeha u po i ako i dalje mislim da su druga najbolja ekipa na zapadu i nisu bez sansi ni protiv thudnera jer jokic, ali mnogo mi je realnije da opet bude neki neuspeh i da je to to. pitam se sta treba da se desi pa da booth dobije otkaz, kakva velicina neuspeha je potrebna za to. i koliko je uopste realno da on dobije otkaz. kome bi se kroenke familija odlucila ako bi izbor bio izmedju malonea i bootha. jokic bi verovatno izabrao prvog, ako to nesto znaci.
Bugl Khan Posted Saturday at 08:35 PM Posted Saturday at 08:35 PM I Both dobije otkaz, i dođe netko drugi. Koji manevarski prostor ima osim tradea MPJa?
Barkley#34 Posted Saturday at 09:25 PM Posted Saturday at 09:25 PM Samo da potraje ovaj Bogijev niz dobrih mečeva. 5
Darko Posted Saturday at 10:31 PM Posted Saturday at 10:31 PM (edited) 7 hours ago, Bugl Khan said: Šališ se? Pa od kud to nepoštovanje prema MPJu? Ne šalim se ali se neće desiti, Avdija ima jedan od najboljih ugovora u NBA (za tim, ne njega). MPJ igra užasno protiv timova koji igraju u kost, a tako se uglavnom igra u plejofu. 2 hours ago, Bugl Khan said: I Both dobije otkaz, i dođe netko drugi. Koji manevarski prostor ima osim tradea MPJa? Skoro nikakav. Loši potezi su već napravljeni, jedino što se može je da se limitira šteta. 6 hours ago, gggggggg said: pa prica se vec dosta dugo da ima problema izmedju bootha i malonea. ko zna sta je jos tu u prici oko ekipe. radalek zna bolje. jokiceva izjava od pre par utakmica oko turningonovanja switcha, verovatno govori da ne veruje bas u ovu ekipu mnogo. To je to. Boldovano prvi put čujem od kada je Jokić došao u Denver, nikada tako nešto nije javno izjavio pre toga. Očigledno nešto ne štima a plejof iza ćoška. 6 hours ago, Bugl Khan said: Kao, prvi dan, što ti je Jokić rekao kad te vidio. Ništa, kimnuo je glavom i nastavio. Jeste se upoznali? Ne. A kasnije, jeste pričali? Ne. Jeste se kasnije upoznali? Ne. Al to ni nije Jokićev posao, njegov posao je da Strawtheru omogući lagane šuteve i polaganja. Hmmm, to mi čini kao problem. Brat mi slično kaže a on gleda Nuggetse redovno. Kaže da mu se ne čini da Nikola ne pokazuje mnogo emocija prema timu u kojem igra, nedostaje pozitivne interakcije. To možda nije direktno posao košarkaša ali jeste deo leadership-a itd. Edited Saturday at 10:36 PM by Darko
Recommended Posts