Bugl Khan Posted March 19 Posted March 19 Ali zamisli koliko moraš biti izgubljen i bez dodira sa stvarnošću da misliš da Jokić odmara protiv GSW, da bi bio spremniji za Lakerse. I likovi s ESPN-a (Botemps, Windhorst, Perkins i ostali pajaci) hladno idu s tim narativom. Da NBA ima veliki problem jer igrači presjede utakmice, da treba provesti istragu kod Nuggetsa. Znači za load management, sitting out, kako god to nazivali, su odlučili optužiti Jokića. Čovjeka koji je u karijeri bio TOP 3, 2x TOP 10, 1x TOP 20, 1x TOP 35, 1x TOP 40 i 1x TOP 50 u odigranim minutama. Koji je jednom odigrao sve utakmice u sezoni, dva puta je odigrao minimum 80 utakmica, dva puta je odigrao minimum 75 utakmica, i tri puta je odigrao minimum 70 utakmica. Najmanje utakmica i minuta je odigrao u šampionskoj sezoni. U playoffu ista situacija. Drugi veliki sitting out problem je Christian Braun. U rookie sezoni je odigrao 76 utakmica, prošle sezone je odigrao sve utakmice, a ove je propustio jednu utakmicu. S Warriorsima. Kakva komedija. 3
Barkley#34 Posted March 19 Posted March 19 Kako da ti kažem, tvoj post pokazuje da su ispunili zadatak - skrenuli su pažnju na svoje lupetanje i postali su vest oko koje će se naklapati. Takve gluposti sano izignorišeš i njima pada popularnost a time i novac koji privlače. Mi ovde imamo Vučića i njegovu ekipu koji samo tako funkcionišu, pa smo naučili da ne pomaže racionalan i analitički pristup budalaštinama. 3
Problem sa licnim greskama Posted March 19 Posted March 19 2 hours ago, Marvin said: Klipersi mogu da nalete i na neki Hjuston, koji jeste solidna ekipa ali nije bas da punis gace od njih. Mislim da ce svi targetirati Hjuston u PO. Ne vidim koga oni mogu da dobiju u medjusobnom duelu sem mozda Memphis, ali tesko.
delgado Posted March 19 Posted March 19 Fer je da Denver odmori Jokica protiv nas u LA, jer smo i mi odmarali Donchu u DEN 😛
Bugl Khan Posted March 19 Posted March 19 (edited) 1 hour ago, Barkley#34 said: Kako da ti kažem, tvoj post pokazuje da su ispunili zadatak - skrenuli su pažnju na svoje lupetanje i postali su vest oko koje će se naklapati. Takve gluposti sano izignorišeš i njima pada popularnost a time i novac koji privlače. Mi ovde imamo Vučića i njegovu ekipu koji samo tako funkcionišu, pa smo naučili da ne pomaže racionalan i analitički pristup budalaštinama. Ma jasno mi je to. Problem je što najveći pajaci imaju najveći utjecaj. To nije podcast nekih butthurt likova koji naklapaju kako bi, sa još barem 2 prstena, 2 FMVPa, i jednim MVPem, Jokić kucao na vrata TOP 10 najboljih centara od 2000. na ovamo. Mislim, odmaram igrače protiv momčadi s kojom u zadnjih 16 utakmica imam 15-1, da bi bili spremni za momčad protiv koje imam 15-2. Kako bi vi rekli- smehotres. Al nisu svi takvi. Mase i Cam'ron su prošli tjedan baš izdominirali. Mase na temu 60ATa, odnosno najvećeg, pause: No, I am not gonna let you do that. I'm not gonna even let you lay the groundwork for that. No, no, no.... I don't count the money you get the wrong way, I don't count that. You got there the wrong way, you didn't get there honestly. You are a nobody. It's not the number of rings. It's showing up when it counts. There is no excuse. He always delivered. He always came through. Pause. When we needed you to be the best, you disappeared. When we needed you to deliver, you blamed other people. The guy I am talking about, when his dad died, he delivered. When he had a flu, he delivered. He never gave us an excuse for not delivering. Cam'ron na temu MVPa: I have to call it how I see it. Edited March 19 by Bugl Khan
Nugetlija Posted March 19 Posted March 19 Neka odmori zadnje 2-3 tekme, sada je vreme za stat pederisanje, tripe double, sa asistima je kritično treba to pojačati, a manje davati poene.
Bugl Khan Posted March 19 Posted March 19 Večeras je utakmica koju protivnik doživljava kao G7 NBA Finala. Dam se kladit da će LeBron igrati danas. Lik se tjedan dana priprema i odmara za Denver.
MC Thunder 2 Posted March 19 Posted March 19 (edited) 4 hours ago, Marvin said: Klipersi mogu da nalete i na neki Hjuston, koji jeste solidna ekipa ali nije bas da punis gace od njih. Ja navijam za Hjuston od fzn 1998. ali se slazem da je to generalni utisak. Imam osecaj da sve ekipe na zapadu prizeljkuju Rokece u prvoj rundi. Ali na njima je da nateraju svakog da se pokaje sto ih je pozeleo. Jer, drugi su na zapadu (mada podlozno promenama jer je bas trka u cetvoro za pozicije 2-6) uprkos igri koja je daleko od stabilne, cesto gube prednosti ili jure velike zaostatke protiv autsajdera....sto bi zapravo trebalo da zabrinjava rivale. Nije da igraju iznad ocekivanja ovu sezonu dok se ostali favoriti raspadaju. Tj igraju je vrlo cvrsto u odbrani i na skoku, sto nije kvarljiva kategorija. U napadu im % nisu najsrecniji, sto mene licno ohrabruje kada se #2 pozicija stavi u taj kontkest. 2 hours ago, Problem sa licnim greskama said: Mislim da ce svi targetirati Hjuston u PO. Ne vidim koga oni mogu da dobiju u medjusobnom duelu sem mozda Memphis, ali tesko. Kao sto rekoh kolegi, mislim i ja. Ali postoje najmanje 50% sanse da proklu sudbinu zbog toga. Mnogo rezerve je jos u Raketama, za one koji ih ne prate previse, od varljivog suta, preko konstantnih povreda razlocitih igraca, do hevi eksperimentisanja Udoke gde je cak probao Senguna, Adamsa, Dzabarija i Tarija u istoj petorci 😶 Licno mislim da ce ih neiskustvo izbaciti ove sezone u prvoj rundi. A od sledece, pa videcemo. Edited March 19 by MC Thunder 2 1
Ječmendo Posted March 20 Posted March 20 Kakav meč je odigrao ალექსანდრე "სანდრო" მამუკელაშვილი - 34 p, 9 sk, 3 as, 1 ukradena, bez TO uz 13-14 FG i 7-7 trojke za 19 minuta! Mamumental win! Sad Luka pokušava da dohvati njegove visine. Nuggetsi pomažu, primili 42 poena za 9'30''. Ni to nije lako! 2
Bugl Khan Posted March 20 Posted March 20 Kako je Jokić odigrao? Mislim, ipak je presjedio Warriorse da bude spreman za Lakerse. A Murray?
Bugl Khan Posted March 20 Posted March 20 Btw, za Clipperse bi najgore bilo da nalete na Grizzliese. Jer će Memphis imati ogromnu defanzivnu i ofanzivnu prednost u reketu. JJJ će jednostavno obrisati pod Zupcem.
doragan Posted March 20 Posted March 20 Brat Sandro verovatno obrmuo koju butelju gruzijskog vina i konjaka, kako je sa lakocom ovo ubacivao..Eto,i Lejkersi dobise Denber, beli trio hara😄
Miki28 Teoljub Posted Thursday at 01:09 PM Posted Thursday at 01:09 PM Nugetlije kud ste krenuli na Lakerse bez Jokica i Murraya? 1
Don Dusko Posted Thursday at 01:42 PM Posted Thursday at 01:42 PM Luka kada je u elementu je poezija za gledati. Kako je odigrao strasnu 1Q.
HAMMER Posted Thursday at 03:15 PM Posted Thursday at 03:15 PM On 3/14/2025 at 3:18 PM, doragan said: Kako fan base Jezerasa nesto ne komentarise ove poraze zadnjih dana?U pobedama evo ih na buljuke..😄 De si bre Dragane? 1
gggggggg Posted Thursday at 08:30 PM Author Posted Thursday at 08:30 PM (edited) cestitke @SteveFrancis#3 phoenix preskocio dallas za deseto mesto na zapadu. spursi koji su trinaesti na zapadu imaju bolji skor od chicaga i miamija koji su 9. i 10. na istoku . miami je inace vezao devet poraza zaredom...bice tu borba i sa portlandom koji ima 31 pobedu. miami ako ne udje u playoff, njihov pik kao unprotected ide 2026. oklahomi. slicna prica i za dve godine za '27 frp. charlotteu postaje pick unprotected. posebnu borbu vode brooklyn, toronto i sixersi za sto manje pobeda do kraja. sixersi imaju top6 protected, ako budu van toga pik ide direktno oklahomi naravno. brooklyn inace nije imao lottery pick 15 godina. nagradno pitanje, ko im je bio poslednji lottery pick. ja za tri zivota ne bih pogodio Edited Thursday at 08:59 PM by gggggggg
40Wins Posted Thursday at 08:33 PM Posted Thursday at 08:33 PM 2 minutes ago, gggggggg said: brooklyn inace nije imao lottery pick 15 godina. nagradno pitanje, ko im je bio poslednji lottery pick. ja za tri zivota ne bih pogodio Bruk Lopez?
gggggggg Posted Thursday at 08:36 PM Author Posted Thursday at 08:36 PM nije, on je dve godine pre bio pik. 1
Chaos Is Me Posted Thursday at 08:43 PM Posted Thursday at 08:43 PM Favors ladno. Čovek kao da je stario svake sezone po 5 godina.
gggggggg Posted Thursday at 08:58 PM Author Posted Thursday at 08:58 PM ja se ni ne secam da je igrao u netsima. bio je u onom paketu za derona williamsa.
Урош19 Posted Friday at 07:39 AM Posted Friday at 07:39 AM Joj da ga Janis nije očigledno faulirao ovaj klip bi se vrteo vekovima
Recommended Posts