Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Kakav je Al Horford genije! :Hail:

Edit. Kelti prva četvrtina 9 trojki i bez dvojke! :krstipd4: :krstipd4: :krstipd4: 9-22 za tri, 0-2 za dva, kakva košarka!!!

Edited by Ječmendo
Posted

Finu lekciju održaše Gromovnici bez J-Duba Keltima. Plej of košarka od početka do kraja, jake odbrane uz dosta kontakta. Plus 23 bacanja za OKC, jbg. kad Kelti samo šutiraju trojke :18: (noćas ispalili 63). Čini se da OKC ima kompoziciju tima koja može da parira Bostonu, ostaje pitanje da li će obje ekipe stići do velikog finala? 

Posted

Ali kakvo poluvrijeme Jamala, 0-7 iz igre. Taman kad čovjek pomisli nakon rapsodije u Oklahomi da je ušao u nekakav kontinuitet dobrih partija on odigra ovako.  :ajme: Nepozdanost - level ! 

Posted (edited)

Nisu Nuggetsi izgubili jer im ne leži Minesota nego zbog ovoga. Kad god odigram tiket ili pobedi moja ekipa ili prođe tiket

Screenshot-20250313-062507-Chrome.jpg

Edited by Урош19
  • Like 1
Posted (edited)
1 hour ago, Darko said:

I zvanično, Denver je Minesotina kučka. Biće veselo ako se ponovo sastanu u plejofu.

Baš sam pričao sa drugom pre nego što su igrali protiv Bostona i došli smo do zaključka da će pre OKC dobiti 1 nego Minesotu. Mada ja mislim da će to bolje izgledati u plej ofu ako se sretnu i ako bude i Gordon zdrav.

Edited by Урош19
  • Like 1
Posted

10/45 Murray-Porter-Braun

:twak:

Bogdan 11/16. Vise pogotka sa trecinu opaljenih suteva.
Zvucacu kao nekakav Mc, ali ljudi mi se smejali kad sam pricao jos odavno da bi utopio glupavog Murray-a (uvek je bio precenjeni kurac od igraca) za Bogdana.
Sad bi imali boljeg igraca, i 20ak miliona u salary cap-u. Ili bi imali boljeg igraca + jos nekog dobrog igraca.

Taj ugovor ce da ih kosta 1,2 titule. Pitanje da l ce ikada vise moci osvojiti titulu.

• Ha-ha 2
Posted (edited)
22 minutes ago, BattleBender said:

10/45 Murray-Porter-Braun

:twak:

Bogdan 11/16. Vise pogotka sa trecinu opaljenih suteva.
Zvucacu kao nekakav Mc, ali ljudi mi se smejali kad sam pricao jos odavno da bi utopio glupavog Murray-a (uvek je bio precenjeni kurac od igraca) za Bogdana.
Sad bi imali boljeg igraca, i 20ak miliona u salary cap-u. Ili bi imali boljeg igraca + jos nekog dobrog igraca.

Taj ugovor ce da ih kosta 1,2 titule. Pitanje da l ce ikada vise moci osvojiti titulu.

Njih više košta ugovor MPJa koji se redovno gasi čim nalete na tvrđu ekipu dok je Murray dva puta odigrao vrhunski PO i zajedno sa Jokićem doneo prsten.

Edited by Урош19
  • Like 2
Posted
4 hours ago, 40Wins said:

Izvini sto sam mislio da je Panter bolji igrac od tebe lmao. 

MOLIM???????!!!!!!!! Pa to ni Panter nije pomislio nikad

• Like 1
Posted
7 hours ago, Miki28 Teoljub said:

Krenule su pripreme za EP :classic_love:

Nego, imam da izjavim nešto za Dnevnik. Usred svog pumpanja sam potpuno zapostavila NBA, feed na svim društvenim mrežama su mi samo protesti, ali su sad opet počele da mi izlaze košarkaške teme.

Vidim da su se Jokićevci diljem srpskog interneta opet uznemirili da će Jokić biti "pokraden" za MVP nagradu. Ima Shai MVP brojke, ali svejedno će biti krađa ako mu daju to priznanje. 

Yep, that avansno kukanje still bothers me.