Jump to content

NBA 2024-25

gggggggg

Recommended Posts

3 hours ago, Shonewizard said:

Kakva gluma nezainteresovanosti :roflmao:

Amer koji je pisao knjigu o njemu kaže da tu foru s govorom tijela koristi od kad je imao 17 (možda i ranije). Gledao mu je utakmice dok je bio klinac i kae sve isto. Ramena i glava dole, dok se protivnik ne uspava i onda odjednom "eksplozija".

Kakvi su slepci ovi iz Jute, odmarali su glavne igrače protiv Klipersa, uredno izgubili. Zatim u najjačem sastavu igraju oba meča protiv Lejkersa, da bi jedan i dobili i kao trešnja na torti večeras glavni igrači Jute opet propuštaju protiv Klipersa

Mora liga nekako da stane na kraj ovim sranjima. To cela liga radi kada su spojena gostovanja Lejkersima i Klipersima, uvek gledaju da "odmore" protiv Klipersa.

Edited by Dracarys
  • Like 1
  • Ha-ha 13

2 minutes ago, Dracarys said:

Kakvi su slepci ovi iz Jute, odmarali su glavne igrače protiv Klipersa, uredno izgubili. Zatim u najjačem sastavu igraju oba meča protiv Lejkersa, da bi jedan i dobili i kao trešnja na torti večeras glavni igrači Jute opet propuštaju protiv Klipersa

Mora liga nekako da stane na kraj ovim sranjima. To cela liga radi kada su spojena gostovanja Lejkersima i Klipersima, uvek gledaju da "odmore" protiv Klipersa.

:evil:

7 hours ago, Darko said:

Lep dan. Pukli Lejkersi, gubi Memphis i pobediše Nuggetsi. 

Murray ubacio rekord karijere-55, Jokić TD, Nnaji 16 poena, Braun 21, Gordon i MPJ nisu igrali. Nuggetsi izlaze sa zapada, ne vidim ko ih može zaustavit. Srao sam puno po Jamalu, al ako zadrži ovu formu, sve ću polizat. Jedino Celti

1 hour ago, Bugl Khan said:

Murray ubacio rekord karijere-55, Jokić TD, Nnaji 16 poena, Braun 21, Gordon i MPJ nisu igrali. Nuggetsi izlaze sa zapada, ne vidim ko ih može zaustavit. Srao sam puno po Jamalu, al ako zadrži ovu formu, sve ću polizat. Jedino Celti

Imaju šanse da dobace do finala jedino ako su svi zdravi, a Gordon se pati ove sezone sa povredom, i ako se pojavi 2023 ili bubble Murray. 

Edited by Урош19

3 hours ago, ljutikrilo said:

to je i meni palo na pamet - ako misle da će foks hraniti loptama vembija, varaju se. navežbao je on PNR, ali nije prirodni kreativac i nikad to neće biti.

Znaci moramo uparivat Luku i Wemby u dresu Lakersa. Ok, sta nam tesko😀

Sreca pa grof nije navijac Lakersa, koji blam🤦‍♂️

• Ha-ha 2

1 hour ago, MC Thunder 2 said:

Na koji šalter se javlja da LAL, MEM I DEN malo vise gube meceve?

Денвер је имао смијешно лак распоред у последње вријеме. Накупио је неку залиху и самопоуздање за циљну равнину, али им ич не вјерујем да могу до краја. 

Мемфис ће такође да издуши, јер распоред.

Лејкерси су синоћ дозволили једној Јути 70% шута за 2 до 5 мин пред крај. Преозбиљан дефанзивни кратер им је у рекету, а ни Лукино присуство не помаже на тој страни. 

OKC је друга димензија за све на Западу, то је једино евидентно.

Edited by Big Ticket
  • Like 3

@Big Ticketjedno je regularna sezona a totalno druga prica je plejof. 

Denver ce da bude jako jako zajeban u plejofu. Za mene apsolutno 1 favorit da izadju sa zapada. Jbt imaju vanzemaljca koji igra istorijsku sezonu a sto je najjace, on tu igru moze podici za jos malo u plejofu. 

OKC jeste 1 u regularnom dijelu i sve to ali imace oni ozb problema sa Denverom, Dallasom pa i sa Lakersima, Klipanima. Uopste mi je djeluju kao dominantna plejof ekipa, ima tu dosta rupa koje ce ozb ekipe iskoristiti.

• Like 2

22 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

@Big Ticketjedno je regularna sezona a totalno druga prica je plejof. 

Denver ce da bude jako jako zajeban u plejofu. Za mene apsolutno 1 favorit da izadju sa zapada. Jbt imaju vanzemaljca koji igra istorijsku sezonu a sto je najjace, on tu igru moze podici za jos malo u plejofu. 

OKC jeste 1 u regularnom dijelu i sve to ali imace oni ozb problema sa Denverom, Dallasom pa i sa Lakersima, Klipanima. Uopste mi je djeluju kao dominantna plejof ekipa, ima tu dosta rupa koje ce ozb ekipe iskoristiti.

Апсолутно не видим у ком сценарију Денвер излази са Запада. Грозни су у одбрани и не видим начин да се то поправи... против готово сваког иоле озбиљнијег, а комплетног тима су изгубили. Видјећемо да ли је овај залет резултат боље игре или распореда већ од краја фебруара кад се суоче са Пејсерсима, Милвокијем, Оклахомом и осталима.

Да се разумијемо, не бих имао ништа против да Денвер изађе са Запада, само, тешко ми је да поверујем у то

• Like 3

Mislim da nece biti mnogo prostora za Bogdana u kompletnim Klipersima.Previse je potrosaca tamo i svi vide samo kos.

Tanderi i Nagetsi bez dileme u kompletnim sastavima najjaci na zapadu.Gledao sam sinoc Tandere, energija na maksimumu, defanzivno prejaki, Dort zvijer kakve nema u ligi a SGA stvarno na MVP nivou.U cetvrtoj cetvrtini su poveli 24-0, ovi kos nisu vidili. S pravom su prvi favoriti zapada.

• Like 1

26 minutes ago, Ludi za Poli said:

Nemojmo se zajebavati, kompletan OKC je klasa za sebe na citavom Zapadu, a bolji su i od Cavsa i od Bostona. Samo ih povrede mogu sprijeciti da dodju barem do finala. 

Uopste nisu tolika klasa koliko se misli. Protiv zdravog Denvera ilii Dallasa ispadaju.

Da Lakersi nemaju takvu kratercinu u reketu, i oni bi ih izbacili ali svakako bih prije njih nego Denver ili Dallas u playoffu

21 minutes ago, Chaos Is Me said:

Nisam toliko ispratio Sixerse ove sezone. Jel Paul George nepovratno postao ovakva olupina od igrača ili je samo neka loša faza / nije skroz zdrav ili kakav već alibi postoji?

ja mislim da je vecinom kurcobolja u pitanju.

• Like 1

OKC bi prebila Denver gore nego Wolvesi prosle godine. Dzaba i 2 Jokica kad im je odbrana blagi uzas. Ono sta su McDaniels i NAW napravili Jamalu prosle sezone bi bila mila majka sta bi mu napravili ovi OKC terijeri. Mislim ljudi imaju jebenih 7 legitimnih All-D igraca, score im je 44-9 iako su im Hartenstein i Chet propustili 20 odnosno 41 utakmicu. Ne da su klasa kakva se misli nego ih se ne dozivljava ni priblizno ozbiljno koliko bi trebalo jer se radi o jednoj historijski mocnoj ekipi. 

• Thanks 1

26 minutes ago, Chaos Is Me said:

Nisam toliko ispratio Sixerse ove sezone. Jel Paul George nepovratno postao ovakva olupina od igrača ili je samo neka loša faza / nije skroz zdrav ili kakav već alibi postoji?

Njih nije ni Embid ispratio 😁

Trosi se PG previse u podcastima pa nema energije na terenu