Jump to content

NBA 2024-25

gggggggg

Recommended Posts

Zaboravili smo mrtvog Vuda, ako se vrati i osposobi, jos jedan visoki u rotaciji s kojim je Doncic i igrao u Dallasu, a igrao je i sa DFS, Kleber je tu takodje od 11M a on je verovatno out for season, kao mozda bi se u plejofu vratio ali slaba vajda, ali posto je sleteo u avionu sa Doncicem verovatno ga planiraju nadalje. Da se nesto pitam, trejdovao bih to za centra, al tesko naravno. Tu je i Markif Moris, onaj sto ga Jokara unakazio, to ce verovatno biti vejv posto je gotov odavno. Sad cemo videti sta ce Pelinkovac da izvede u nastavku prelaznog roka do deadlinea, ako uopste izvede. 

@drperce E tebe sam zaboravio, drago mi je da si se javio. Pa znas sta, stvarno ocekujem od Lebrona sa Lukom da napravi neki lep plejof ran. Sta ce biti, pokazace nam narednih nekoliko meseci. 

Moram postaviti 2 kvalitetna mima: 

meme1.jpg

meme2.jpg

• Ha-ha 4

9 minutes ago, Dracarys said:

Inače, ne kapiram ni najmanje ovu odluku Kingsa da se dovede Lavin. 

Sta ima da se kapira, glup potez i to je to. Mozda je i Fox izrazio nezadovoljstvo, odavno se suska o trejdu, samo se cekala prilika, ali je i nas return katastrofalan.

Draftovali ga, odgajili, preskocili Doncica zbog njega, dali mu slobodu da se izgradi da moze da uzme titulu... sa drugim timom. Jbg. Ako ne presele Dalas u Vegas, preselice nas. 

Trejd koji bih voleo da vidim:

Hawks Receive: Rui Hachimura

Lakers Receive: Bogdan Bogdanovic, Robert Williams, and Duop Reath

Blazers Receive: Gabe Vincent, Christian Wood, Cam Reddish, 2025 2nd Round Pick (via LAC), and a 2025 2nd Round Pick (Via LAL)

https://www.si.com/nba/hawks/news/nba-trade-rumors-insider-gives-new-update-on-potential-bogdan-bogdanovic-trade-01jjwk0tgfcr

• Like 1

Ne vidim poentu davanja Gabea koji je sasvim dobar POA defanzivac za defanzivnu rupu Bogdana koliko god ovaj ofanzivno bio bolji. Sa Austinom i Lukom imas i vise nego dovoljno ofanzivnog kvaliteta na bekovima, kao treci bek je potreban kvalitetan defanzivac. Pogotovo kad su Christiea izgubili. Kad bih mogao birati, Lonzo bi mi bio prva opcija jer mu je cijena smijesna i nakon povreda se vratio kao dosta dobar defanzivac. Kad bi Pelinka kojim cudom uspio izmajmunisati Kesslera i Lonza tacno bi mu odmah trebalo podici statuu ispred Crypta. 

On 2/3/2025 at 1:58 AM, delgado said:

Polako Frenso pokucace NBA i na vasa vrata i sve sumnjive trejdove i potpise sto ste radili svih ovih godina kako ste hteli + sad ovaj Tajus za minimalac. Jasno mi je da si salty ali ne brini stize sigurno i Butler nakon Nika Ricardsa ni za sta, naci ce se nacin da se utopi negde toksicni Beal i mozda izvuce jos neki igrac. Necete ostati na ovome, pojacacete se za jak run u drugom delu sezone nakon olstar brejka. 

Neka pokuca. Evo zovem ih ja. Kamo srece da se zarove i skinu nam sa grbace ovog prokletog imbecila koji se igra boga i gm-a od kako je dosao. Izgubili smo masu trejdova, sto value-wise u trenutku njihovog desavanja, sto analizom nakon vremenskog otklona. Cak i ove kriminalne delatnosti poput dovodjenja Jonesa nisu rezultirale nicim smislenim, tako da je sve cista ispraznost. Sad ce toksicni osamdesetjednogodisnji Butler da dodje i da resi sve probleme. Seems legit.

Edited by SteveFrancis#3

2 hours ago, Урош19 said:

Inače naišao sam na vest da je Nico prvo tražio više od Lejkersa ali je Pelinka uspeo da ga ubedi da je Dončić predebeo i da je veoma rizičan zbog povreda pa je Nico pristao na AD i pik.

Pelinka iskoristio jedi mind trick

I sin daga kristija