BattleBender Posted February 2, 2025 Posted February 2, 2025 8 minutes ago, SuperTraktorko said: Menjaš Sydney Sweeney od 27 godina za Halle Berry od 58 Ja bih Halley od 58 tu 3 2
SuperTraktorko Posted February 2, 2025 Posted February 2, 2025 Just now, BattleBender said: Ja bih Halley od 58 tu Pa vidiš i Nico Harrison očigledno bi 😂 2 minutes ago, dzakala said: Popizdeo i Lebron 😆 Pa Luka je bukvalno njegova zamena. Da nema ntc spakovali bi ga negde još sinoć 2
Урош19 Posted February 2, 2025 Posted February 2, 2025 15 minutes ago, SuperTraktorko said: Menjaš Sydney Sweeney od 27 godina za Halle Berry od 58 BRAVO. BRA VO. 12 minutes ago, Bojdo said: Kazu da je Luka vec na 122kg. Ovo je neki ozbiljmi poremecaj debljanja. Sumnjam da je bas to posljedica prevelikkg zderanja. Ma sad će da pišu sve i svašta da bi opravdali trejd. 1
BattleBender Posted February 2, 2025 Posted February 2, 2025 Ne znamo u kakvom je stanju Luka, ali ja mislim da ovo moze da sljaka, da Lebron ode malo vise na pf-ovsku ulogu
Don Dusko Posted February 2, 2025 Posted February 2, 2025 Ako ovaj odlazak ne vrati @Miki28 Teoljub na temu samo zbog ranta... Dugorocno LAL dobija jer taman ce Luka moci da zameni Lebrona a kakvi su LAL mnogo lakse ce oni sklopiti tim kakav Luka zeli nego Mavsi. Jbt jos neverujem. 2
propolis Posted February 2, 2025 Posted February 2, 2025 Ali Delgi koji je legao da spava 15 minuta pre istorijskog trejda, još ne zna šta se desilo i spava mirnim snom 🤣🤣🤣 1 29
Урош19 Posted February 2, 2025 Posted February 2, 2025 Sad kad Dončića krenu da kljukaju Ozempicom kao i ostatak Holivuda, ima da skine 30 kila do marta 5 6
Dracarys Posted February 2, 2025 Posted February 2, 2025 Just now, Darko said: Ma neće ostati na ovom. Normalno je da neće, tražili su centra i kad je Dejvis bio tu, a kamo li sada kada je ta pozicija prazna, Hejs je sada starter, sledeći posle njega su Kleber i Koloko... U igri su TimeLord i Kesler. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted February 2, 2025 Posted February 2, 2025 Tu sam, Lakersi rade ono sto rade najbolje! Showtime. Novi serif je u gradu i ime mu je Luka Doncic. Rob, imas jos jedan trejd za odradit! I da, bruka i sramota koja pljuvacina po AD. Vidic iz Intera, Lillard. Jbt 3 5 1 2
Darko Posted February 2, 2025 Posted February 2, 2025 4 minutes ago, Dracarys said: Normalno je da neće, tražili su centra i kad je Dejvis bio tu, a kamo li sada kada je ta pozicija prazna, Hejs je sada starter, sledeći posle njega su Kleber i Koloko... U igri su TimeLord i Kesler. Trebaće im dosta više od toga, no videćemo. Možda odu i na rebuild.
Don Dusko Posted February 2, 2025 Posted February 2, 2025 (edited) 2 minutes ago, Miki28 Teoljub said: I da, bruka i sramota koja pljuvacina po AD. Vidic iz Intera, Lillard. Jbt Mislim da ljudi smatraju da AD nije dovoljan za sam trade ovog kalibra. Jeste otisao i Christie i 1 pik.Opet malo premalo. Edited February 2, 2025 by Don Dusko
leki bg Posted February 2, 2025 Posted February 2, 2025 Dalas ce morati jos da trejduje. Sad imaju ,uz ADa, na 5 Gaforda ,(jos 1-2 meseca povredjenog) Lajvlija i Dvajta Pauela. PJ je na 4 betoniran, racunam da nece stavljati Dejvisa na 4 (KAT-Rudy experiment). Lejkersima se vracaju dva (kakva-takva) jednosmerna visoka iz povreda, ali tu realno nema kvaliteta za plej-of. Najsokantniji ikada!
Miki28 Lakers in 5 Posted February 2, 2025 Posted February 2, 2025 Just now, Don Dusko said: Mislim da ljudi smatraju da AD nije dovoljan za sam trade ovog kalibra. Pa i da misle, sramotni su ovi upisi. AD je top 10 igrac lige i fenomenalan fit na ekipu Dallasa koji ce biti izuzetno opasni uz malo korekcije sto se tice plejmejkinga a imaju prostora za takav manevar. Ovakav trejd nikada nije vidjen u istoriji lige. Luka je generacijski igrac, ova ponuda se nije mogla odbiti pa i po cijenu AD. 3 1
mr clutch Posted February 2, 2025 Posted February 2, 2025 Ovakav trejd mogu da naprave samo zuti prevaranti. 5 2 2
Ludi za Poli Posted February 2, 2025 Posted February 2, 2025 Joj ako nastavi imati 20 kila viska i kmecat sudijama svaki mec zapalit cu i njega i sebe 17
bosMan_jr Posted February 2, 2025 Posted February 2, 2025 Ahahahahaha znao sam i pre ulaska na topic da cu se dobro zabaviti uz raznovrsna objasnjanja navijaca LAL zasto je ovo veoma dobar trejd za Dalas… cirkus 😂 4 1
Bugl Khan Posted February 2, 2025 Posted February 2, 2025 (edited) Ko je GM Dallasa? Vlade Divac? Ja ne razumijem ovaj potez. 25godišnji najbolji play u ligi, za 31godišnjeg centra koji je igrao sa Suncem. I kako će to funkcionirat osim da Lowkey Hilarious 0/0/0 počne vježbati skok šut. Mislim da NBA treba poništit ovo. Samo netko ko nije pri sebi radi ovako nešto. Edited February 2, 2025 by Bugl Khan 1 1 1
Miki28 Lakers in 5 Posted February 2, 2025 Posted February 2, 2025 1 minute ago, bosMan_jr said: Ahahahahaha znao sam i pre ulaska na topic da cu se dobro zabaviti uz raznovrsna objasnjanja navijaca LAL zasto je ovo veoma dobar trejd za Dalas… cirkus 😂 Nije dobar trejd za Dallas. Igrac nivoa kao Luka u prajmu se ne trejduje u situaciji kad nista nije ukazivalo na to da ima problema kod njih. Takav igrac ode kao FA. MJ, Magic, Kobe, Timi u prajmu da budu trejdovani ili Jokic? Ludost. Imas igraca koji ce vrlo vrvt biti top 10 ikada ili u najgorem slucaju tu nadomak. Luka Doncic se ne trejduje! 8 2
bodo Posted February 2, 2025 Posted February 2, 2025 (edited) Bravo za LAL. A šta je dovelo do toga da Dallas odustaje od svoje prve vedete znaju samo oni. Ako je samo to šta se navodi kao razlog, nedisciplina Luke po pitanju osobne kondicije i izgleda onda netko dobrano nije odradio svoj posao u klubu u kojem je da oprostite svaki ku... c plaćen za nešto. Ali od Kubana ni ne čudi ništa. Edited February 2, 2025 by bodo 1
Recommended Posts