Jump to content

NBA 2024-25

gggggggg

Recommended Posts

15 minutes ago, SuperTraktorko said:

Menjaš Sydney Sweeney od 27 godina za Halle Berry od 58

BRAVO. BRA VO.

12 minutes ago, Bojdo said:

Kazu da je Luka vec na 122kg. Ovo je neki ozbiljmi poremecaj debljanja. Sumnjam da je bas to posljedica prevelikkg zderanja.

Ma sad će da pišu sve i svašta da bi opravdali trejd.

• Like 1

4 minutes ago, Dracarys said:

Normalno je da neće, tražili su centra i kad je Dejvis bio tu, a kamo li sada kada je ta pozicija prazna, Hejs je sada starter, sledeći posle njega su Kleber i Koloko... U igri su TimeLord i Kesler.

Trebaće im dosta više od toga, no videćemo. Možda odu i na rebuild. 

2 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

I da, bruka i sramota koja pljuvacina po AD. Vidic iz Intera, Lillard. Jbt

Mislim da ljudi smatraju da AD nije dovoljan za sam trade ovog kalibra.

Jeste otisao i Christie i 1 pik.Opet malo premalo.

Edited by Don Dusko

Dalas ce morati jos da trejduje. Sad imaju ,uz ADa, na 5 Gaforda ,(jos 1-2 meseca povredjenog) Lajvlija i Dvajta Pauela. PJ je na 4 betoniran, racunam da nece stavljati Dejvisa na 4 (KAT-Rudy experiment).

Lejkersima se vracaju dva (kakva-takva) jednosmerna visoka iz povreda, ali tu realno nema kvaliteta za plej-of.

Najsokantniji ikada!

Just now, Don Dusko said:

Mislim da ljudi smatraju da AD nije dovoljan za sam trade ovog kalibra.

Pa i da misle, sramotni su ovi upisi. AD je top 10 igrac lige i fenomenalan fit na ekipu Dallasa koji ce biti izuzetno opasni uz malo korekcije sto se tice plejmejkinga a imaju prostora za takav manevar.

Ovakav trejd nikada nije vidjen u istoriji lige.

Luka je generacijski igrac, ova ponuda se nije mogla odbiti pa i po cijenu AD. 

• Like 3
  • Ha-ha 1

Ko je GM Dallasa? Vlade Divac? Ja ne razumijem ovaj potez. 25godišnji najbolji play u ligi, za 31godišnjeg centra koji je igrao sa Suncem. 

I kako će to funkcionirat osim da Lowkey Hilarious 0/0/0 počne vježbati skok šut.

Mislim da NBA treba poništit ovo. Samo netko ko nije pri sebi radi ovako nešto.

Edited by Bugl Khan
  • Like 1
  • Love 1
  • Thanks 1

1 minute ago, bosMan_jr said:

Ahahahahaha znao sam i pre ulaska na topic da cu se dobro zabaviti uz raznovrsna objasnjanja navijaca LAL zasto je ovo veoma dobar trejd za Dalas…

cirkus 😂

Nije dobar trejd za Dallas. Igrac nivoa kao Luka u prajmu se ne trejduje u situaciji kad nista nije ukazivalo na to da ima problema kod njih. Takav igrac ode kao FA.

MJ, Magic, Kobe, Timi u prajmu da budu trejdovani ili Jokic? Ludost. Imas igraca koji ce vrlo vrvt biti top 10 ikada ili u najgorem slucaju tu nadomak. 

Luka Doncic se ne trejduje!

• Like 8
  • Thanks 2

Bravo za LAL. A šta je dovelo do toga da Dallas odustaje od svoje prve vedete znaju samo oni. Ako je samo to šta se navodi kao razlog, nedisciplina Luke po pitanju osobne kondicije i izgleda onda netko dobrano nije odradio svoj posao u klubu u kojem je da oprostite svaki ku... c plaćen za nešto. Ali od Kubana ni ne čudi ništa. 

Edited by bodo
  • Like 1