Jump to content

NBA 2024-25

gggggggg

Recommended Posts

Koliko god da napad Nuggetsa izgleda brutalno od kad su usli u formu, mene vise impresionira odbrana. Itekako umeju da zategnu a mali Watson ima neke sulude defanzivne brojke kad je na terenu. Veceras 3 blokade u 12 minuta za poluvreme protiv Kingsa, neverovatna energija u odbrani generalno. 35% sutira za 3 ove sezone, vidi se da radi na tome i uopsteno postaje plus igrac i u napadu. Samo se plasim da ce biti jako skup produzetak ugovora njegov (i Braunov) na kraju sezone ako nastavi ovako.

• Like 1

Izvjesni Kel'el Ware poslednje tri tekme 25+8, 20+15 i 22+10, a do tada mu ni kući nisu znali da igra košarku...

Takođe Dyson Daniels u poslednje vrijeme igra baš dobro, kao da je skapirao korišćenje svojih elitnih fizikalija i dužine i sad ušeta do obruča skoro kad god hoće.

• Like 1

On 1/20/2025 at 12:42 PM, Kosta said:

Nije sigurno prenoseno nijedno finale sve do 1996.

Cak se sjecam jednog intervjua uoci finala 1995., moguce da je bilo sa onim novinarom Nikolom Kristicem, gdje on kaze da je HRT primio gomilu zalbi u vezi neprenosenja Houston-Orlando, ali da je NBA i nekim jacim televizijama dosta skupa.

Evo ti npr tv raspored(idi na 12.stranu ovih novina) u vrijeme finala 1993., vidi se da su isle samo snimke:

https://library.foi.hr/dbook/novine.php?B=1&C=20&godina=1993&broj=000023&E=

Moguće da sam zapamtio da su išle cijele utakmice jer sat i pol traje snimka. Jesu išle snimke kasno navečer kad? jer znam da sam poniči gledao NBA. možda tek od 1996 kako kažeš.

On 1/22/2025 at 2:13 PM, mr clutch said:

Velika verovatnoca je da se KD smuca sa Kardasijankom, jer je na 500 kosarkasa u ligi samo 50 trebi (parafraziram Edina), a Kardasijanke u nba krugovima imaju status Sofije Milosevic u fudbalskoj repki.

Jos veca je da su mediji centelovani

Kad si rekao Kardashiankom, palami na pamet Kim, reko pa nije moguće da još na nju idu. Kendall je baš ubod. Ona je bogatija od svih ostalih zajedno, i najbolja cupi.

Razbucasmo Vasington, pa potom i Boston. A Vanda se vraca vcrs protiv Golden Stejta, nakon godinu dana pauze i bas je pao protiv Bostona pocetkom februara u utakmici koju smo dobili u TD Gardenu bez Kinga i Davisa. Hajde samo Dejvis da ne dobije neki udarac u oko ili da se povredi posto se to desilo u poslednjih par utakmica sa GS i nadamo se bolji dani dolaze za Lejkerse.

• Love 1