Koca Popovic Posted September 14 Posted September 14 @zoran59-e cestitam na ovom postu. Ovi sto filozofiraju o godinama i seksu naka vide sta ce bez one stvari. Ovdje kod mene velika su prava zena. Ja mislim da ce i zene poceti uvoziti muskarce . Zasto. Pa brate moras da napravis ugovor ako ces da imas seks . Nidje veze.
fancy Posted September 14 Posted September 14 1 hour ago, Koca Popovic said: moras da napravis ugovor ako ces da imas seks . Jebo to
goldberg bcd Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago On 9/13/2025 at 7:59 PM, Rex said: Ja nemam drugi argument osim: videćeš i sam kad dođeš u te godine. Prosto se nešto promeni u glavi i ne vidiš taj uzrast seksualno. Mislim, naravno da ne izgubiš čulo vida i osećaj proporcije, ali prosto nemaš želju da ti imaš nešto seksualno sa 22-godišnjakinjama. Sve studije pokazuju da muskarci konzistentno kao najprivlacnije godine za zene navode 20, nezavisno od toga koliko oni imaju godina. Zene kada odgovaraju na pitanje navode uglavnom svoje godine kao najprivlacnije godine za muskarce - ako zena ima 45, navesce 43 itd. U komediji "Naked gun" Frank Drebin objasnjava kako je njegov kolega i najbolji prijatelj Ed Hocken zapravo srecan jer se svakog dana budi sa istom zenom u krevetu dok on ima divlje avanture sa mnogo mladjim curama. I onda kamera prikazuje Hockena kako mu pena ide iz usta jer ne moze da podnese koliko je Franku mnogo bolje nego njemu. Pricamo o kraju 20. veka, a ne o 8. veku. Sva privlacnost izmedju polova se ionako objasnjava bioloski - podsvesno, muskarci zele zenu sa kojom bi mogli da imaju sto vise dece (svesno se taj argument ne pojavljuje). Zato bas 20, a ne 30 godina - sa 20 godina zena ima jos 10-15 godina za radjanje, sa 30 jos nekoliko. Sa druge strane zene zele sigurnost i zastitu za sebe i svoju decu. Zele nekog ozbiljnog ko je spreman da se bori u zivotu i da se izbori sa drugim muskarcima. Zato je ocekivano da zena od 45 godina nece imati mnogo toga zajednickog sa muskarcem od 22. To na stranu, ono sto nije jasno je kako je u svetu koji je legitimisao pravo ljudi da ga privlaci i isti pol i pravo ljudi da se osecaju kao zena, a rodjeni su kao muskarci (i obrnuto) nije dozvoljenno da neki tamo lik od 55 godina vidi sebe kao da i dalje ima 25, da se oseca tako, da ima iste navike, da ga interesuju zene koje su tih godina? Ko uopste moze arbitrarno da postavi granicu da je nesto u redu, a nesto nije, da je nesto normalno, a nesto nije?
goldberg bcd Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago On 9/13/2025 at 12:00 PM, Mina D. Harker said: Dragi muškarci, ne znam zašto se toliko koprcate i branite pravo svakog poštenog matorca da juri nečije ćerke i unuke, sad je novo vrijeme-nova pravila. 🙂 Uostalom, svi ste sad već prestari da bi bili grumovani, relax, guy. Problem je sto ta nova pravila nemaju nikakve veze sa racionalnoscu nego sa emocijama. Nekome se ne svidja da postoji ta razlika u godinama jer zena ispada kao nekakva stvar koju muskarci kupe i poseduju i onda, dole patrijarhat - ima da se od sada ponasate tako i tako. Koliko je to sve besmisleno pokazuju sledece poredenje: Zamislimo dve veze, izmedju osoba od 22 i 15 godina i izmedju osoba od 43 i 22. Razlika u godinama u prvom slucaju je tri puta (!) manja od razlike u godinama u drugom slucaju. Da li to znaci da je prva veza moralno ili drustveno prihvatljivija? Ok, svi ce da kazu - pa nije. Ali zasto, ako se stalno navodi da se "mozak razvija do 25", da su devojke od 22 "zapravo deca" itd. Pa onda bi prva veza trebalo da bude i moralno i drustveno prihvatljivija od druge, a to niko nece reci.
Recommended Posts