Barkley#34 Posted Friday at 07:50 AM Share Posted Friday at 07:50 AM Šćepane, godinama traje to trolovanje, ne padaj tako lako. Elem, svaka utakmica može da ode u više završetaka, tako da je i Partizan mogao da ima drugačiji ili pak isti skor ali sa različitim W/L rasporedom, ali ipak ima vidljivih razlika u igri. Evo, Dejm mi upravo krade slova iz tastature i štedi trud i vreme. Da dodam, faktor je i proširena rotacija - Braun, Duejn i Balša nalaze svoju manju ili veću ulogu i to je tačno ono malo što je bilo potrebno da se utakmica pogura preko granice. Zatim, primetan je i individualni napredak (koji je u vezi sa pomenutim samopouzdanjem i timskim kapiranjem i odbranom), pre svega kod Vanje u odbrani, Frenkija u oba smera i Tajrika u glavi. Biće, naravno, poraza i brljanja i kamenarenja i gubljenja, ali vidljivo je da se nešto okrenulo u igri. 11 minutes ago, DameTime said: Ja sam mislila da će Iffe biti šerif, ali ipak bi Carlik trebalo da bude taj i moraće trener drugačije da posloži hijerarhiju kad se Iffe vrati. Ma kakvi, Dejm. Vidiš da su pre nedelju dana peglali po 30+ minuta obojica, dugo zajedno na terenu i nisu se gušili. Povremeno zaštekamo bez Karlika i taman će tu biti IfČe (sjajna dosetka koleZe) da se premosti ta crna rupa, a sa rastom uloge Duejna i Sterlinga, uz Vanju i Frenčija neće niko morati da u kontinuitetu rilja previše minuta. Veći je problem kako održati i unaprediti igru visokih. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted Friday at 08:16 AM Share Posted Friday at 08:16 AM Golim okom je vidljivo da Partizan igra bolje, ali slažem se sa StelaRosom u smislu da ta razlika nije tolika kao što bi samo pogled na npr. konačne rezultate pokazivao. Da ne govorimo o tome da su na forumu pre dve nedelje neki proglašavali Partizan evrokup timom (nije bio), a sada ga neki proglašavaju F4 timom (nije, mada je sinoćni meč odigran vrhunski). Naravno da nije ideja da se ovo svede na "neke ekipe su nestale sa terena ni iz čega" pošto to... recimo da to baš nije način na koji košarka funkcioniše. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djirona Posted Friday at 08:21 AM Share Posted Friday at 08:21 AM 7 hours ago, Markoss said: Razlika izmedju Partizana i Zvezde je sto Partizan tim pravi po kosarkaskom, a ne nacionalnom kljucu i sto nema grupu zasluznih gradjana koja ne samo sto mora da uzima pare od tog istog kluba, vec mora i da igra. U skladu s tim je sasvim normalno da imaju kosarkaske oscilacije, te da nekad deluju bolje, nekad gore. Ali sigurno im se nece desiti to da im Jaramaz i Andjusic igraju na silu 20 minuta, da im Smailagic posle tri godine nicega dobije novi trogodisnji ugovor, i da dobrog vojnika Trifu nagradjuju visegodisnjom saradnjom u momentu kad se vidi da nema sta da trazi u ekipi. Isto tako, nece im doci ni neki Goran Dragic (pandan Zvezdinoj "legendi" Teodosicu) da bude trener iznad trenera, da se izdrkava na sve, da sutira preko ruke kad mu se digne kurac, da bude i sudijski komesar, i da se to onda pravda time da je legenda evropske kosarke i da je sasvim ok to, jer eto partizanovac je. Mislim kad je to pokusao da radi elitni EL bek u liku i delu Pantera, dobio je zahvalnicu, a ne znam dal postoji scenario u kom Teodosicu iko skrece paznju da nije ok bas to sto radi. O nekoj jacoj reakciji da ne govorim. Opet kazem, sva sreca pa Anjdusic i Jaramaz nisu zvezdasi, ubedjen sam da bi obojica sad bili u Zvezdi i igrali kroz prizmu toga da su eto zasluzni gradjani. Andjusa iskidao KRK 2011, a Jare bio MVP kad je bilo najteze... I pored svega toga, da mi neko ponudi da li pre biram Partizanov ili Zvezdin kompletan opus u poslednje 3 godine, naravno da bih izabrao Zvezdin, kao i većina Zvezdaša (ne na ovom forumu svakako). 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Friday at 08:33 AM Share Posted Friday at 08:33 AM (edited) 49 minutes ago, Barkley#34 said: Šćepane, godinama traje to trolovanje, ne padaj tako lako. Elem, svaka utakmica može da ode u više završetaka, tako da je i Partizan mogao da ima drugačiji ili pak isti skor ali sa različitim W/L rasporedom, ali ipak ima vidljivih razlika u igri. Evo, Dejm mi upravo krade slova iz tastature i štedi trud i vreme. Da dodam, faktor je i proširena rotacija - Braun, Duejn i Balša nalaze svoju manju ili veću ulogu i to je tačno ono malo što je bilo potrebno da se utakmica pogura preko granice. Zatim, primetan je i individualni napredak (koji je u vezi sa pomenutim samopouzdanjem i timskim kapiranjem i odbranom), pre svega kod Vanje u odbrani, Frenkija u oba smera i Tajrika u glavi. Da, mnogo znači što Željko ne mora da igra tekmu sa 6 igrača. Plus momenat da nosioci mogu da odmore u ABA ligi jer ovi mlađi mogu da preuzmu malo veći teret. Pa onda ovde riljaju 30 minuta u duplom kolu, bez problema. 49 minutes ago, Barkley#34 said: Biće, naravno, poraza i brljanja i kamenarenja i gubljenja, ali vidljivo je da se nešto okrenulo u igri. Ma kakvi, Dejm. Vidiš da su pre nedelju dana peglali po 30+ minuta obojica, dugo zajedno na terenu i nisu se gušili. Povremeno zaštekamo bez Karlika i taman će tu biti IfČe (sjajna dosetka koleZe) da se premosti ta crna rupa, a sa rastom uloge Duejna i Sterlinga, uz Vanju i Frenčija neće niko morati da u kontinuitetu rilja previše minuta. Veći je problem kako održati i unaprediti igru visokih. Nadam se da je tako. Što se tiče visokih, iz Želimirovih izjava mi se čini da on dosta veruje u Mikea. Rekao je da je potrebno strpljenja za njega kako bi našao svoju igru. T. Jones polako ide stopama Lessorta, Pokuševski neka kidiše u ABA ligi. Balša je pokazao da ga se može iskoristiti i u EL, kao nekada Smajlija, igra sa baš dobrom energijom u odbrani. Davies je najveći problem, ali za njega mislim da se toliko muči jer telo ne može da isprati. Deluje kao fizički najinferiorniji igrač. Edit: Pronašla sam ekskluzivan snimak kako izgleda košarkaški duel na terenu Spoiler Edited Friday at 08:43 AM by DameTime typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted Friday at 08:54 AM Author Share Posted Friday at 08:54 AM Briljantna partija Partizana, mora se priznati. Bolja čak i nego protiv Olimpijakosa. To su dva ozbiljna skalpa. Jeste PAO promašivao mnogo ali su baš morali da rade za svoje pozicije i ništa nisu dobili na poslužavniku, veoma fizička košarka i pušten kriterijum na koji se Partizan bolje snašao. Partizan je uhvatio momentum i sada bez pardona svoje šuteve uzimaju Nateklina, Bonga i slični koji su van sistema kao ribe na suvom. Carlik Jones je važniji za KKP nego Punter prošle godine, ne znam šta je bilo u glavi Željku kad ga je držao na povocu prvih nekoliko kola. Sad je Partizan mogao da ima pozitivan skor da se manje eksperimentisalo. Ja i dalje mislim da je KKP bez njega jedna jako jako limitirana ekipa, čovek je nanizao redom Walkupa, Žalgirisove batinaše i na kraju Granta koji je arguably najbolji defanzivac među EL bekovima. Ono što razlikuje ovaj KKP u odnosu na prošlosezonski je "nothing easy" mentalitet, niko ih još nije outhustleovao, hoće da se vrati dobrim za tako pošten pristup. Ipak, mora se reći da oni još nisu ostvarili nijednu pobedu van Beograda i videćemo kako će ići te utakmice na strani. Od dosadašnjih 14 utakmica, samo 4 su igrane van Beograda i sve 4 su izgubljene. Berlin je lepa šansa da se prekine taj niz. Što se PAO tiče, znao sam da će biti u problemu bez back up opcije na centru jer KKP nije ekipa protiv koje može da prođe Mitoglou dole. Tyrique je odlično parirao Lessortu što se energije tiče, a mora se priznati i da je Lessort ovoga puta potpuno ignorisan od strane sudija za svoje flopove koji mu iz nekog razloga redovno prolaze već godinama. Sjajan posao Partizana na Nunnu, PAO mora mnogo više da radi kada on nije u elementu i sve im je mnogo teže. Sloukas se pojavio tu i tamo, kao i Grant, Lorenzo u svom ležernom modu, a Osman je trenutno u "žali bože para za ovoga" formi. Nisu oni ni pre ovog poraza delovali dobro, no i dalje je ultra jaka ekipa i skoro niko ih nije ovako odučio od košarke skorije. Meni se jako sviđa što nema nedodirljivih, najjači će verovatno na kraju isplivati ali nema više nigde unapred uračunatih pobeda. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Friday at 09:00 AM Share Posted Friday at 09:00 AM 10 hours ago, wrach said: I da su otvorene (a nisu), natrcao se on do te pozicije i oslobadjao poprilicno, tako da je zaustavljen danas. Uglavnom je imao otvorene šuteve za 3 (mislim da je tri puta iz ugla šutirao sam), neki su bili i posle ofanzivnih skokova. Nije mu bio dan. Inače, on meni prošle sezone nije delovao kao problematičan lik. Bilo koju utakmicu da sam gledao nije pravio nikakav problem. Ove sezone ga i više tuku i negde očekivano da malo podivlja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted Friday at 10:13 AM Share Posted Friday at 10:13 AM @bergkamp bcd Nego... S kojom vrstom bola u qrcu je došao PAO u Bg, pa se ovako završilo? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted Friday at 10:26 AM Share Posted Friday at 10:26 AM 7 minutes ago, Eddard said: @bergkamp bcd Nego... S kojom vrstom bola u qrcu je došao PAO u Bg, pa se ovako završilo? Quote Zašto se ovaj meč uopšte igrao? Šta je poenta, da navijači KKP lepo utonu u san nakon teškog dana na poslu i dignute ćune dočekaju vikend? Mogli su momci iz Atine i da se ne pojave na meču, da se isti registruje 20:0 i da se umesto meča igra egzibicija Sergej - Bjela (a ko pobedi u finalu ga čeka Bogdan Diklić), više bi bilo zanimljivo od ove travestije od meca. Ej, 20+ razlike u jednom trenutku donji dom EL protiv prvaka Evrope! 1 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Friday at 10:28 AM Share Posted Friday at 10:28 AM 14 minutes ago, Eddard said: @bergkamp bcd Nego... S kojom vrstom bola u qrcu je došao PAO u Bg, pa se ovako završilo? Sa kolektivnim bolom. Čula sam da ih je gosn Ataman jutros (umesto boks treninga) poslao na pregled penisa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted Friday at 11:10 AM Share Posted Friday at 11:10 AM 40 minutes ago, DameTime said: Čula sam da ih je gosn Ataman jutros (umesto boks treninga) poslao na pregled penisa. Say no more! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted Friday at 11:39 AM Share Posted Friday at 11:39 AM (edited) Kudos za komsije, bilo je tu nekih olaksica (Oli bez Vezenkova, Pao dosao ispraznjen 48 sati posle dramaticne tekme sa Barsom), ali statement pobede protiv dve nesumnjivo najbolje evroligaske ekipe govore o, ipak, visokim dometima ovog tima. Potkrade se Zelju poneka wtf minijatura pri izboru igraca (Kurucs, Kaminsky, pa i Davies i Washington), ali da ume da namirise izuzetan potencijal i kanalise ga u vrhunski kvalitet - savrseno je jasno. Posle Puntera, Exuma, Ledaya i Lessorta, Carlik Jones je novi elitni el igrac u njihovom dresu, a mogao bi i drugi Jones to da postane. Ruku na srce, zaista sekvenca u Partizanovom rasporedu kao iz najlepsih bajki brace Grim. Niz od 8 utakmica od kojih je samo jedna van Beograda, a i ta jedna je opustajuci team-building izlet do Berlina. Bez izlaska iz Arene tokom dva dupla kola, dok se npr. Zvezda lomata po Francuskoj i Italiji. I onda izlomatana dodje na derbi kao izduvan balon. Meanwhile, u aba ligi u prvom delu sezone (dok se novi roster uigrava i prelezava decje bolesti) sva tri iole jaca protivnika (Buducnost, Dubai, Cedevita) dolaze u Beograd, zlu ne trebalo. Ubedjen sam da Zelimir tokom leta provede bar 10 dana na nekoj lezaljci pazljivo krojeci sebi raspored, pa ga onda samo dostavi tamo gde treba. A zasto i ne bi, moze mu se. Edited Friday at 12:03 PM by fradler 2 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted Friday at 11:45 AM Share Posted Friday at 11:45 AM 4 hours ago, СтелаРоса said: Jedno nepopularno misljenje - ne igra Partizan previse drugacije u odnosu na period kada je redjao poraze, ali je kosarka takva igra da dve/tri odbrane ili napada preokrenu lako momenat i tok utakmice. Tako se poklopilo da se izgube neke utakmice koje su licile da ce se dobiti kao sto su one protiv Baskonije, Virtusa i Pariza, a sada se desava suprotno. Bez namere da nakon 4 pobede povezujem sa pretprošlom sezonom, isti utisak je bio i tada - utisak da se ništa posebno drugačije ne igra, ali stvari jednostavno klikću, igrači klikću, individualne greške drastično smanjene, energija raste... Ovaj tim je pregurao ogroman pritisak i u prebitnoj utakmici konačno prekinuo niz od 6 poraza, način na koji je to uradio je meni bio neverovatan, koncentrisano, fokusirano, kao da nikakvog pritiska nema. Kada smo to probili, iz utakmice u utakmicu igrači su dobijali prekopotrebno samopouzdanje, a to je baš važna stvar koja gubi ili dobija utakmice, ako si tu negde. Željko i navijači (u hali) su položili jedan veoma važan test u kriznom periodu, a igrači se našli saterani uz zid i krenuli da udaraju (Kristijanovim glasom, e sada ja bijem). Kada iz takve pozicije kreneš da pobeđuješ, to je stvarno ogroman boost i to smo lepo naplatili u ove četiri utakmice. To su sve intangibles koje mi se čini da ljudi često zanemare, a veoma su bitne za jedan tim. Sada slede drugačiji ispiti, dobijati utakmice protiv ekipa gde smo objektivno kvalitetniji, a tek ćemo videti kako ćemo sa ovom novom energijom izaći Efesu u Istanbulu, nakon čega sledi gostovanje vama u ABA, pa čekamo Fener... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Friday at 12:04 PM Share Posted Friday at 12:04 PM 24 minutes ago, fradler said: Kudos za komsije, bilo je tu nekih olaksica (Oli bez Vezenkova, Pao dosao ispraznjen 48 sati posle dramaticne tekme sa Barsom), ali statement pobede protiv dve nesumnjivo najbolje evroligaske ekipe govore o, ipak, visokim dometima ovog tima. Potkrade se Zelju poneka wtf minijatura pri izboru igraca (Kurucs, Kaminsky, pa i Davies i Washington), ali da ume da namirise izuzetan potencijal i kanalise ga u vrhunski kvalitet - savrseno je jasno. Posle Puntera, Exuma, Ledaya i Lessorta, Carlik Jones je novi elitni el igrac u njihovom dresu, a mogao bi i drugi Jones to da postane. Ruku na srce, zaista sekvenca u Partizanovom rasporedu kao iz najlepsih bajki brace Grim. Niz od 8 utakmica od kojih je samo jedna van Beograda, a i ta jedna je opustajuci team-building izlet do Berlina. Bez izlaska iz Arene tokom dva dupla kola, dok se npr. Zvezda lomata po Francuskoj i Italiji. I onda izlomatana dodje na derbi kao izduvan balon. Meanwhile, u aba ligi u prvom delu sezone (dok se novi roster uigrava i prelezava decje bolesti) sva tri iole jaca protivnika (Buducnost, Dubai, Cedevita) dolaze u Beograd, zlu ne trebalo. Ubedjen sam da Zelimir tokom leta provede bar 10 dana na nekoj lezaljci pazljivo krojeci sebi raspored, pa ga onda samo dostavi tamo gde treba. A zasto i ne bi, moze mu se. Baš loša sendvič tehnika. (molim vas da ne bude kao prošli put, da neko pomisli kako čoveka nazivam botom, guglajte šta je sendvič tehnika) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted Friday at 12:10 PM Share Posted Friday at 12:10 PM (edited) 31 minutes ago, fradler said: Bez izlaska iz Arene tokom dva dupla kola, dok se npr. Zvezda lomata po Francuskoj i Italiji. I onda izlomatana dodje na derbi kao izduvan balon. Meanwhile, u aba ligi u prvom delu sezone (dok se novi roster jos uvek uigrava i prelezava decje bolesti) sva tri iole jaca protivnika (Buducnost, Dubai, Cedevita) dolaze u Beograd. Ubedjen sam da Zelimir tokom leta provede bar 10 dana na nekoj lezaljci pazljivo krojeci sebi raspored, pa ga onda samo dostavi tamo gde treba. A zasto i ne bi, moze mu se. Eto nas sad, Partizanovi rezultati u kombinaciji sa Anđusovim plakanjem u emisiji, spontano počelo i ovo da se provlači po temama na forumu. Sedam dana je bilo između Zvezdine utakmice sa Asvelom i derbija. Do kraja sezone ima još 4 dupla kola: KKP - dva puta mešano, dva dupla gostovanja KKCZ - dva puta mešano, dva dupla domaćinstva Da, KKP jeste imao povoljniji raspored do sad, što direktno implicira obrnutu situaciju u drugom delu sezone. KKCZ će krajem januara i početkom februara imati niz od 6 utakmica u Beogradu (gostovanje Makabiju i KKP), koji će biti prekinut gostovanjem Albi. Da je obrnuto, ne mogu da se otmem utisku da bi argumentacija bila dijametralno suprotna, a tema diskusije to kako Partizan ima dupla domaćinstva onda kad se lomi sezona, Bodiroga krojio. Edited Friday at 12:11 PM by fillam 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted Friday at 12:13 PM Share Posted Friday at 12:13 PM 2 minutes ago, fillam said: Da je obrnuto, ne mogu da se otmem utisku da bi argumentacija bila dijametralno suprotna, a tema diskusije to kako Partizan ima dupla domaćinstva onda kad se lomi sezona, Bodiroga krojio. Bilo je prošle sezone 😄 Valjda smo imali 4/5 domaćinstava za kraj, pa bila priča da kad se lomi i obezbeđuje plasman ne izlazimo iz Beograda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted Friday at 12:19 PM Share Posted Friday at 12:19 PM A pritom smo počeli sezonu sa 0-2 zbog dva gostovanja u Španiji. To ništa :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted Friday at 12:20 PM Share Posted Friday at 12:20 PM Just now, Marvin said: A pritom smo počeli sezonu sa 0-2 zbog dva gostovanja u Španiji. To ništa 😄 Prvi mačići se svakako bacaju u vodu, pa bolje da najteže duplo kolo odmah očistimo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Friday at 12:22 PM Share Posted Friday at 12:22 PM Duško Ivanović nema pravo da vodi utakmicu večeras jer nije na vreme registrovan dan pred početak duplog kola. Ali ko jebe pravila, ona važe samo za Zvezdu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Friday at 12:24 PM Share Posted Friday at 12:24 PM Svi timovi igraju osam duplih kola. Oba tima imaju po dva dupla kod kuće, dva u gostima i četiri mešovita. Jedina bitna razlika je u tome što je nama jedno mešovito ono sa Makabijem. Rispekt Željku za uticaj u održanju međunarodnih sukoba. I CZ će imati metar dana (šest kola) bez izlaska iz BG. Željko namestio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Friday at 12:28 PM Share Posted Friday at 12:28 PM Kad ne može da se priča o suđenju, može o rasporedu. Nema veze što u realnosti svaka ekipa tokom sezone ima period kada joj manje ili više odgovara raspored. Partizan čeka teži ispit posle NG, pa ako su ruže procvetaće će pokazati da li jesu ili nisu. Meanwhile KKCZ sad ima teži raspored, ali ako u NG uđe sa 50-50, ima i lepu priliku da nekim pobedama na svom terenu obezbedi plejin ili plejof poziciju. No zašto bi se obazirali na realnost? Najbolje je nakucati post koji će imati privid objektivnosti: kudos komšijama za pobedu (mada su rivali bili oslabljeni tako da nije baš statement), kudos za Željka jer ume da pronađe talente (iako se i tu zajebao). Pošto imamo taj privid objektivnosti, vreme je za stvarnu temu posta, a to je (naravno) povoljniji raspored za KKP. Što da ne provući i teoriju o nameštanju rasporeda u ABA ligi... 8 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted Friday at 12:30 PM Share Posted Friday at 12:30 PM 13 minutes ago, fillam said: Da, KKP jeste imao povoljniji raspored do sad, što direktno implicira obrnutu situaciju u drugom delu sezone. KKCZ će krajem januara i početkom februara imati niz od 6 utakmica u Beogradu (gostovanje Makabiju i KKP), koji će biti prekinut gostovanjem Albi. Ovde su bolje prošli od nas, jer od 4 domaćinstava ne dolaze ni PAO ni Oly. Šalu na stranu, Evroliga ne koristi neke random generatore, nego u scheduling ulaze i optimizacije troškova i putovanja, stoga imamo ove kombinacije sa derbijem i Makabijem vezane sa domaćinstvima kod obe ekipe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted Friday at 12:34 PM Share Posted Friday at 12:34 PM kad se izgubi: pa da, realno kad se dobije: namesteno, raspored, sreca kako se zove taj sindrom? 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted Friday at 12:42 PM Share Posted Friday at 12:42 PM Just now, Davai Davai said: kad se izgubi: pa da, realno kad se dobije: namesteno, raspored, sreca kako se zove taj sindrom? 😂 Rokeri s Moravu: Komsije, komsije, sta bi da ve nije, svaki rados, svaki zalost covek deli s najmilije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted Friday at 12:53 PM Share Posted Friday at 12:53 PM Bice i nama laksi raspored, ne znam samo sta cemo tad uzeti kao izgovor ako ne napravimo dobar rezultat. Ovo nema veze sa rasporedom, Partizan je lepo tempirao formu i postepeno je dizao, svakako da ce u jednom trenutku uslediti pad forme, pitanje je hoce li kao prosle godine to biti kada se igraju kljucni mecevi Aba lige.. Lepo je profesor Koprivica objasnio kako se radi na tempiranju forme i koliko je to bitan proces, a Zeljko je uvek pored sebe imao ljude koji su zaduzeni za to. Btw: Odlicna energija i odbrana sinoc, ocekivao sam vasu pobedu nakon odgledanog meca Panate i Barse, i prvi put od pocetka sezone izbacih Nan-a iz svog Fantazi tima 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted Friday at 12:58 PM Share Posted Friday at 12:58 PM (edited) 35 minutes ago, Barkley#34 said: Svi timovi igraju osam duplih kola. Oba tima imaju po dva dupla kod kuće, dva u gostima i četiri mešovita. Jedina bitna razlika je u tome što je nama jedno mešovito ono sa Makabijem. Rispekt Željku za uticaj u održanju međunarodnih sukoba. I CZ će imati metar dana (šest kola) bez izlaska iz BG. Željko namestio. Šta misliš, kad timu, koji je potpuno nov, više odgovara da igra dupla kola kući? Na početku ili pri kraju sezone? xD Ovaj zaverglani Partizan rešava ta gostovanja lagano:) Bitno je bilo povezati sve, u ključnom trenutku sezone, da imaš vremena da odradiš sve do sitnih detalja, a ne da rokaš šuterski trening posle aviona. I Braun je valjda rekao da su konačno sad uspeli sve da skontaju i da se mnogo bolje rauzmeju na terenu, nego ranije. Na stranu ko je određivao raspored, zavere i ostalo...jako bitno je bilo što vam se sve to poklopilo i iskoristili ste maksimalno. A kad ekipa bude 100% otključana timski, lakše idu posle i te utakmice na strani. Edited Friday at 01:00 PM by Dropkick Murphys 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts