Volter Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago Ajmo Pariz zapali zelenu šumu. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago 18 minutes ago, Bogoljub Gagic said: Не знам што сте се накачили на Жељка, нека њега у Партизану 😄 Pisao sam odavno, da je Trinkijeri u Partizanu, drhtao bih i jeo sam sebi dzigericu, ovako pijem casu meda, bez case zuci😁 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago Kakga suterska rapsodija Zalgirisa za.3 poena, 0/13 u 1/2 Goollllllll Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago 2 hours ago, MrTripleDouble said: Ima jedan trener losiji i od Etorea Mrtva trka ko je gori kao sto je nekad bila mrtva trka ko je bolji. Toliko uobrazeni da ne zele ni milimetar da se prilagode i da shvate/priznaju da su svi napredovali a oni ostali u mjestu, da svi sad imaju dobre ekipe i da svako svakog moze pobjediti a ne kao nekad kad su jedan drugog trebali pobjediti da bi bili najbolji dok su ostali bili boranija naspram njihovih dream timova. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Bez ljutnje drugari ali nemoj da preterujete. Ovo je meni nešto slično sa Janisom koga i ja kritikujem, ali kad vidim da ga omalovažavaju, udarim kontru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Fino je osvezenje ovaj Pariz. Uz to je uvek lepo kad neko pobedjuje Zalgiris. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Pariz odlican,svega tu ima 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Marial Shayok potpisao ugovor sa Makabijem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Ajd u 500 evrića da će Žalgiris zakuvati? Moraju oni da iritiraju, ne mogu bez toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago 5 minutes ago, Volter said: Ajd u 500 evrića da će Žalgiris zakuvati? Moraju oni da iritiraju, ne mogu bez toga. Razmišljam, javljam ti se za par minuta. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago 8 minutes ago, Volter said: Ajd u 500 evrića da će Žalgiris zakuvati? Moraju oni da iritiraju, ne mogu bez toga. Bukvalno 5 napada za redom nisu sutnuli na kos. Zive i umiru od divljine, ali nekako uvek preteknu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago 5 minutes ago, Čvarkov said: Razmišljam, javljam ti se za par minuta. @Brat od Korneta odma' prihvata opklade... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago @Volter može 🤝 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Fransisko gori od Loa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Just now, Čvarkov said: @Volter može 🤝 Pa..hmmm...ovaj, ja....ej idem da spavam, laku noć. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Au, alal vera Pariz! Svaka cast za sve vidjeno ove sezone. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Još jednom, Pariz najgotivnija ekipa ove sezone, svega mi. Lud basket skroz 4 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Ne moze se novcem, nba zvezdama, korumpiranim celnicima EL i sudijama protiv magije ! 6 7 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Izgleda da smo mi imali sreće što smo sa ovim ludacima igrali u prvom kolu. Imaju skor 6:3 s tim što su od Bajerna izgubili tako što je Šorts promašio zicer sa metar od koša za pobedu. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Stipendijama na državni projekat. Alal vera Parižani. 5 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drako Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Ne bih ja rekao da je samo sreca u pitanju, ima i do nas 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taratarn Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Ozibljno đuskaju Parižani, ludi su. Simpa ekipa skroz, nisam se tome nadao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Uzmi Pauliuse Majkl Džordana 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Danas: Koga smo mi dobili u gostima 💪 Prvo kolo: Koje divljake mi ne možemo da dobijemo lebe mekani.. Dnevna doza prosečnog zvezdaša 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago (edited) Nitilkina ni kriv ni dužan evo i treći put u presudnom napadu šutira sa istim samonepouzdanjem u pravcu u kojem se nalazi obruč. Čuvar mu se povlači da bi ovaj dobio asist a onda gledaju da mu ne zasmetaju dok promašuje. Top level skauting. Edited 17 hours ago by Wingwalker 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts