fradler Posted Tuesday at 08:19 PM Posted Tuesday at 08:19 PM 3 minutes ago, Don Dusko said: Kendrick Nunn non factor tokom citave serije. Bio je najzasluzniji za brejk u Istanbulu, ali da, slaba serija za njega i uzasni procenti. Btw, Yilmaz izgleda kao da ne ume da hoda, ali covek zna kosarke.
Creed Bratton Posted Tuesday at 08:33 PM Posted Tuesday at 08:33 PM On 5/3/2025 at 1:20 PM, bosMan_jr said: Pa i ne navija niko osim njihovih navijaca. Prosle godine ih je povreda Boldvina poslala na F4, nadam se da ce im se sada vratiti. Evo Edin navija 😁
L' Imperatore Posted Tuesday at 08:37 PM Posted Tuesday at 08:37 PM aaaaaa, pa tek sad vidim da ovo dole nije hrastovina, nego neke LED variante. Kakvo razočarenje...
Nini3112 Posted Tuesday at 08:38 PM Posted Tuesday at 08:38 PM Ne moze Efes da pogodi bas nista za tri
Kooineeperk Posted Tuesday at 08:39 PM Posted Tuesday at 08:39 PM (edited) 3 minutes ago, L' Imperatore said: aaaaaa, pa tek sad vidim da ovo dole nije hrastovina, nego neke LED variante. Kakvo razočarenje... Poslednje ludilo tehnike. Realno, do jaja je fora. Nisam cuo da se iko od igraca zalio. edit: da su Zvezda i Partizan pametni, pa zajedno sa Arenom, da vide da se ulozi u ovako nesto a ne svaki put da se menja parket i po 4 puta nedeljno. Edited Tuesday at 08:41 PM by Kooineeperk 5
L' Imperatore Posted Tuesday at 08:43 PM Posted Tuesday at 08:43 PM 3 minutes ago, Kooineeperk said: Poslednje ludilo tehnike. Realno, do jaja je fora. Nisam cuo da se iko od igraca zalio. edit: da su Zvezda i Partizan pametni, pa zajedno sa Arenom, da vide da se ulozi u ovako nesto a ne svaki put da se menja parket i po 4 puta nedeljno. Baš sam to hteo da prokomentarišem pre edita. Što če im to, kad je ionako uvek isto. Za Zvezdu i Partizan bi sigurno imalo puno smisla.
BojanaCZV Posted Tuesday at 08:44 PM Posted Tuesday at 08:44 PM Kakav otpor Efesa svaka cast. Prevelika je ipak bila prednost na pocetku, nenadoknadivo. Pao sasvim zasluzeno na F4. Nadam se da osvaja Oly. 2
Kooineeperk Posted Tuesday at 08:46 PM Posted Tuesday at 08:46 PM 1 minute ago, L' Imperatore said: Baš sam to hteo da prokomentarišem pre edita. Što če im to, kad je ionako uvek isto. Za Zvezdu i Partizan bi sigurno imalo puno smisla. Pa dugotrajnije je od parketa i lako se menja dizajn, dodaju sponzori... da ne pricamo o tome kakve efekte mogu da prave tokom utakmice, tipa sponzor trojke, sponzor zakucavanja i slicno. To sve oni posle naplate.
Volter Posted Tuesday at 08:48 PM Posted Tuesday at 08:48 PM Fenomenalna serija, jedna od najboljih poslednjih godina. 7
DameTime Posted Tuesday at 08:53 PM Posted Tuesday at 08:53 PM E jebiga baš. Opasna borba Efesa, ali nažalost nije bilo dovoljno. 1
Kooineeperk Posted Tuesday at 08:53 PM Posted Tuesday at 08:53 PM Apropo tih led podova - i Bayern ga ima u BMW Part areni u kojoj igra domace utakmice, a zanimljivo nema ga u SAP Garden areni gde igra EL. Ode PAO na F4... tja... Anyway zanimljive PO serije, obecava da ce i F4 biti dobar.
MV91 Posted Tuesday at 08:55 PM Posted Tuesday at 08:55 PM Прва 4 носиоца на Ф4, домаћи терен одиграо пресудну улогу. 1
bodo Posted Tuesday at 08:56 PM Posted Tuesday at 08:56 PM Očekivani učesnici F4. Možda sam mislio da Barca može dobiti ali nije. Moji preferiti su Fener ali teško da će tko osvojiti pored Grka. Tipujem da će Pao obraniti titulu.
MrTripleDouble Posted Tuesday at 08:56 PM Posted Tuesday at 08:56 PM Darius Thompson je odigrao ovu seriju kao zadnja pizdica. Preplasen kao zajac, tesko razocarenje. 3
MV91 Posted Tuesday at 09:00 PM Posted Tuesday at 09:00 PM Навијамо за грчко финале, то би био баш спектакл. 2
Problem sa licnim greskama Posted Tuesday at 09:01 PM Posted Tuesday at 09:01 PM Gudura, Sasha, pa i Strazele maleni, ko god, ne dajte Atamanu da podigne trofej! 1 1
BojanaCZV Posted Tuesday at 09:02 PM Posted Tuesday at 09:02 PM 2 minutes ago, MV91 said: Прва 4 носиоца на Ф4, домаћи терен одиграо пресудну улогу. Bukvalno. Zvezda ima 5:3, Partizan 4:4 skor, ako se ne varam. Serije su naizgled delovale tesno, ali je u svakoj porazeni bio slabija ekipa u biti i ipak daleko od pobede. Da se igralo u 4 pobede, rezultat bi opet bio isti. Jedva cekam F4 🤩 1
Kooineeperk Posted Tuesday at 09:03 PM Posted Tuesday at 09:03 PM On 4/21/2025 at 10:46 AM, Kooineeperk said: Oli-Real 3:1 - lagane 2 pobede Olija kod kuce, zatim Real vraca jednu tesno, i onda lagano Oli dobija sledecu u Madridu. Pogodio sam tacan rezultat mada 4. utakmica i nije bila tako lagana iako je bilo +15 u poslednjoj cetvrtini na kraju moglo je da se vrati u Pirej... On 4/21/2025 at 10:46 AM, Kooineeperk said: Pao-Efes 3:2 - ovo ce biti na krv i noz cini mi se, ako svi budu zdravi. Mislim da ide do 5. i da Pao ipak dobija. Pogodio sam tacan rezultat i da ce biti svacega ovde. 🙂 On 4/21/2025 at 10:46 AM, Kooineeperk said: Fener-Paris 3:1 - Pariz ce iznenaditi u Istanbulu i onda ce Fener da se uozbilji i dobije 3 za redom, 2 na strani. Eventualno i ovo vidim da moze u 5. utakmicu ali ostavicu kao 3:1 Ovde sam omasio za jednu pobedu Pariza, to je trebala biti ta prva utakmica, islo je u tom smeru ali se brzo Fener uozbiljio. On 4/21/2025 at 10:46 AM, Kooineeperk said: Monako-Barsa 3:1 - Monako ovo dobija, iako se Barsa malo popravila pred kraj sezone, pa cak i direktno u PO prosla. Omasio sam za jednu pobedu Barse, nisam im toliko verovao da mogu do dve, a oni su mogli cak i da iznenade u majstorici. Lagane dve pobede za Monako kod kuce i onda pad i neocekivana majstorica. Nisam los tipovao... 3
Volter Posted Tuesday at 09:04 PM Posted Tuesday at 09:04 PM 3 minutes ago, MV91 said: Навијамо за грчко финале, то би био баш спектакл. To bi bio jedan od najgledanijih sportskih događaja ove godine. 1
Čvarkov Posted Tuesday at 09:22 PM Posted Tuesday at 09:22 PM Jedva čekam da Barcokas opere zube i Atamana. 1 2 1
DameTime Posted Tuesday at 09:22 PM Posted Tuesday at 09:22 PM 21 minutes ago, MV91 said: Навијамо за грчко финале, то би био баш спектакл. Nedobog nikome. Mada bolje Ataman, Nunn i ludi Janakopulos, nego ovaj što nema dribling i Bartzokas. Neš jebat, Bartzokase! Fener daleko najsimpatičnija ekipa od ove 4. 1 2
MV91 Posted Tuesday at 09:44 PM Posted Tuesday at 09:44 PM 20 minutes ago, DameTime said: Nedobog nikome. Mada bolje Ataman, Nunn i ludi Janakopulos, nego ovaj što nema dribling i Bartzokas. Neš jebat, Bartzokase! Fener daleko najsimpatičnija ekipa od ove 4. Тооп, готивим овакве ломове. Ја типујем на грчко финале и back to back Панатинаикоса. 1 1
Recommended Posts