Volter Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, DameTime said: Ja nigde nisam navijala za Panatu, već pozdravila tvoju ideju da kontriraš većini To što ne hejtujem PAO i ne navijam protiv njih i protiv Atamana, ne znači da navijam za njih. U ovoj seriji sam skroz na strani Efesa, igraju paklenu košarku u drugoj polovini sezone i zaslužili su ovaj brejk. Joj bre Dajm, šta si se uozbiljila , znamo to nego se šalimo. Al možda bolje da te ne diramo, da nas ne oteraš u tri lepe. 1
Čvarkov Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, Gudura said: Kakav danak neiskustvu😎 Naprotiv, iskusno sam to odradio. 🙃 2
DameTime Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 2 minutes ago, Volter said: Joj bre Dajm, šta si se uozbiljila , znamo to nego se šalimo. Al možda bolje da te ne diramo, da nas ne oteraš u tri lepe. Ti si bezbedan, nemam srca da tebe oteram u tri lepe. Za druge već nisam sigurna Fora fora, ali bar nek bude istinito, pa onda zajebavajte do mile volje. Kao npr. za Partizan Edited 6 hours ago by DameTime 1 1 1
Carl Johnson Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Bas mi je drago sto Efes dobio Atamana smradinu, ali Javor je stvarno neopevana lopina.
Gudura Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 26 minutes ago, Zadnji vezni said: Kako se meni svidja kao igrač ovaj Dozier. Jako jako zahvalan igrač na obe strane terena. Bas neverovatno kako Zeljko nije uspeo adekvatno da ga iskoristi prosle sezone...koliko bih voleo da smo mi imali viziju da dovedemo takvog igraca, umesto isluzenih olupina...i prosle sezone mi je klasa isijavala u svakom njegovom potezu, iako se komsije verovatno nece sloziti 2 1
Čvarkov Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Jbt @DameTime kao da me ne znaš... ili sam imao loš tajming.
DameTime Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Klasika, navijači Zvezde žele (bivše) igrače Partizana... Spoiler Morala sam @Čvarkov, znam da se inače zezaš, ali ovo mi je baš bila bezveze fora, nije kao da sam ovde botovala za PAO. Sorry ako sam ja previše burno reagovala tho Edited 6 hours ago by DameTime 1
ScepanScekicSto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Svi smo to videli i znali, ali pogresan momenat... jbg inace bili kod nas ili smo se potvrdjeno interesovali nunn osman Nwora PJ Al se nema para
berti Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Steta sto Rudi Fernandez nije sada kod zelenih. Taman da se kompletiraju. 2
Smrtokapa Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 10 minutes ago, berti said: Steta sto Rudi Fernandez nije sada kod zelenih. Taman da se kompletiraju. Kumara predsednik. Ataman trener, Barcokas pomoćni. Ljulj, Kampaco Nan, Rudi, Musa Kalinić, Dek Mirota, Ledej Lesor, Tavares, Petrušev + Neša Ilić u nekoj ulozi Edited 6 hours ago by Smrtokapa 2 4
ScepanScekicSto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 minutes ago, Smrtokapa said: Kumara predsednik. Ataman trener, Barcokas pomoćni. Ljulj, Kampaco Nan, Rudi, Musa Kalinić, Dek Mirota, Ledej Lesor, Tavares, Petrušev Čović pr 1
DameTime Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 minutes ago, Smrtokapa said: Kumara predsednik. Ataman trener, Barcokas pomoćni. Ljulj, Kampaco Nan, Rudi, Musa Kalinić, Dek Mirota, Ledej Lesor, Tavares, Petrušev Kalinić, Mirota i Leday u istoj ekipi izgleda kao vlažni san Željka Obradovića...
Čvarkov Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 6 minutes ago, Smrtokapa said: Kumara predsednik. Ataman trener, Barcokas pomoćni. Ljulj, Kampaco Nan, Rudi, Musa Kalinić, Dek Mirota, Ledej Lesor, Tavares, Petrušev + Neša Ilić u nekoj ulozi Gaj Pnini sportski direktor 6 1
kendrick duckworth Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Odličan je Doužer ali kao i sa mnogim drugim stvarima, treba posmatrati stvari kroz kontekst a ne neki potencijal igrača. Prošle sezone je došao prvi put u Evropu i bio prvi plejmejker u Partizanu. Imao je sjajne momente, ali je ubrzo postalo jasno da nije igrač koji će 26+ minuta igrati na visokom nivou kao startni plejmejker. Kasnije je došao Smith ali kasnije je ceo Partizan ušao u neki skroz drugačiji momenat, takoreći kanal. Bogatiji za dramatičnu sezonu, nakon dosta kanala ali i nekih dobrih utakmica i partija, dolazi u Efes na polusezoni u ekipi gde pored njega na bekovskim pozicijama igraju Larkin, Thompson, Elijah, Nwora, na centru Poirier, cela ekipa atletski fantastična, a roster na svakoj poziciji poduplan i potriplan. Odlično se snašao i poprilično sam siguran da ovo što je trenutno u Efesu je ono što bi mu i u debitantskoj EL sezoni donelo mnogo konstantnije partije, a to je da ne mora da igra svaku utakmicu maksimalno koncentrisan, sa mnogo lopte u rukama, već da kao neki sekundarni kreator ili igrač koji ispred sebe ima kvalitetnije saigrače doprinosi kad i koliko može. 9
Smrtokapa Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 minutes ago, ScepanScekicSto said: Čović pr Tegi i Žeks Pantić rade EL intervjue u poluvremenu. 6
Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Al komentari kako Zoc nije znao da iskoristi PJ-a?Kako? Ovo mu je druga sezona i sasvim drugacija uloga u kojoj se on snalazi. Jbg nije da mu je ovo prva sezona...Aklimitozovao se na EL i pomirio se sa cinjenicom da igra u Evropi a ne u NBA. Edited 5 hours ago by Don Dusko 1
BattleBender Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 24 minutes ago, Gudura said: Bas neverovatno kako Zeljko nije uspeo adekvatno da ga iskoristi prosle sezone...koliko bih voleo da smo mi imali viziju da dovedemo takvog igraca, umesto isluzenih olupina...i prosle sezone mi je klasa isijavala u svakom njegovom potezu, iako se komsije verovatno nece sloziti Kosarkaski Rashford. Cak i fizicki lice. Ima taj korak, kao i Rashford, vidis u par sekundi bolestan potencijal. Ali isto tako vidis jako cesto neku cudnu letargiju i apatiju. 1 2
BojanaCZV Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Pokazna verba kako jedno "svirkanje" menja tok utakmice. Bez da ulazim u to da li je bilo ispravno ill ne.
Dropkick Murphys Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Uzeše Turci, svaka čast. Bio je oslabljen Pao večeras, ali verujem da se duo Belošević-Difala vraća bar za 4. utakmicu i da će serija opet u Atinu. 1
berti Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 25 minutes ago, Smrtokapa said: Kumara predsednik. Ataman trener, Barcokas pomoćni. Ljulj, Kampaco Nan, Rudi, Musa Kalinić, Dek Mirota, Ledej Lesor, Tavares, Petrušev + Neša Ilić u nekoj ulozi Slukas mora da ima mesto, moze i kapiten da bude.
kojihit Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, Smrtokapa said: Kumara predsednik. Ataman trener, Barcokas pomoćni. Ljulj, Kampaco Nan, Rudi, Musa Kalinić, Dek Mirota, Ledej Lesor, Tavares, Petrušev + Neša Ilić u nekoj ulozi Ja bi navijala za ovaj tim, lagano
Miki28 Lakers in 5 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 1 hour ago, Урош19 said: U što MVP SGA ili Nunn? Pitanje je sad Edited 4 hours ago by Miki28 Lakers in 5 edit
Recommended Posts