drperce Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 14 minutes ago, Barkley#34 said: Ovo može da izjavi samo onaj ko nije gledao mečeve do njegove povrede. Imao je iznenađujuće solidan šut na dosta utakmica i bio jedan od ključeva odbrane kojom smo došli u seriju pobeda. Ovaj tim je bio namešten tako da ima dosta igrača slične važnosti pa ko se kako pokaže, plus da se drže ritam i odbrana. Međutim, povrede jesu uzrokovale stalno menjanje uloga igrača i jahanje pojedinaca. Naravno, nisu one osnovni uzrok našeg neuspeha ali jesu jedan od faktora. Peglao odlicnu dobru odbranu kao sto se i ocekivalo, povredio se kao sto se i ocekivalo Imao bas dobre procente suta pogotovo za 3 jer je uvek bio kamnejar Neke utakmice odigrao sjajno /gledam samo onih prvih 20 tj pre povrede/, negde bio direktan krivac za poraz, u organizaciji igre meh po indeksu u tih 20 utakmica imao je 6 gde mu je indeks bio dvocifren, a 9 gde je bio manji od 5 /mislim da je indeks jedan od najglupljih parametara za statistiku ali da bas ne pricamo da je bio neki mamojeb u tih 20 kola, solidno bitan sraf ali ni u prvih 5-6 igraca po bitnosti/
ScepanScekicSto Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Evo ga jos jedan goldberg 🤦🏻♂️ nije bitna sustina, najvaznija je statistika
drperce Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 2 minutes ago, ScepanScekicSto said: Evo ga jos jedan goldberg 🤦🏻♂️ nije bitna sustina, najvaznija je statistika Za ovu uvredu ces na blok 🤣 Sustina je da kukate na povrede a bilo je podosta ekipa sa mnogo vise povreda bitnih igraca
ScepanScekicSto Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 3 minutes ago, drperce said: Za ovu uvredu ces na blok 🤣 Sustina je da kukate na povrede a bilo je podosta ekipa sa mnogo vise povreda bitnih igraca ma niko ne kuka... rekao covek da smo imali povreda i imali smo A rekao ti je covek gore, da je ekipa pravljena tako da su svi bitni... Kontekst je bitan, a ne statistika... dzabe ife propustio nekoliko utakmica kad posle toga ne moze da se sastavi 2
Barkley#34 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Nije njegovo ni bilo da pegla napad jer znamo da je poprilično ograničen u tom delu. A ovo da je bio direktan krivac za poraze mi je baš bezveze. Kažem ti, u timu koji nema nijednog mamojeba vrhunske klase, svaki detalj je bitan i svako ima ulogu, posebno u seriji utakmica. Arijan Lakić je prototip zadnjeg veznog pa je bio izuzetno koristan na nekoliko utakmica. Čovek je imao nikakav indeks ali neki sumanuti defanzivni rejting. 1
drperce Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 1 minute ago, ScepanScekicSto said: ma niko ne kuka... rekao covek da smo imali povreda i imali smo A rekao ti je covek gore, da je ekipa pravljena tako da su svi bitni... Kontekst je bitan, a ne statistika... dzabe ife propustio nekoliko utakmica kad posle toga ne moze da se sastavi Ja sam odgovorio na post da ste vi i Armani imali najvise povreda, pa ste se onda Barkli i ti nadovezali 1 minute ago, Barkley#34 said: Nije njegovo ni bilo da pegla napad jer znamo da je poprilično ograničen u tom delu. A ovo da je bio direktan krivac za poraze mi je baš bezveze. Kažem ti, u timu koji nema nijednog mamojeba vrhunske klase, svaki detalj je bitan i svako ima ulogu, posebno u seriji utakmica. Arijan Lakić je prototip zadnjeg veznog pa je bio izuzetno koristan na nekoliko utakmica. Čovek je imao nikakav indeks ali neki sumanuti defanzivni rejting. Sve jasno, ali ocekivati od igraca kog jebavaju povrede od prvih profesionalnih godina da ce da odigra bas celu seyonu je bas optimisticno Na ovaj broj utakmica gde imas utakmica kao da je NBA a nemas uslove za oporavak ni kao srednjoskolka ekipa me cudi da nema i vise povreda Kao sto napisah ranije, to sto ovih 5-6 najbitnijih nije imalo povrede je samo po sebi odlicno 1
Knipex Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Istu raspravu sam sinoć vodio sa drugom od sina (Navija za Partizan) koji sa nama gleda utakmice. Kaže Partizan ove godine najgore prošao što se tiče povreda, osakaćeni. Na argument da povredu Bolomboja može da gleda samo tako kao da se Karlik povredio 2 puta na po mesec i po dana pa bi videli na šta onda liči Partizan on je počeo da navodi sva odsustva gde je apostrofirao odsustvo Vanje kao najbitnije. Tu su onda bili Tajrik, Bonga, Nakić, Nilikina, Ife, Bošnjakovi,... Tim redom po važnosti. Isti ste kao moja supruga, kako god okreneš njoj je najteže i uvek je ona žrtva 1 7 1
Djirona Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Po meni je Barsa bila jedna od baksuznijih ekipa po pitanju povreda. I kapa im dole jer su i pored toga i činjenice da su solidan deo sezone bili van granica plej-ina, finiširali na petom mestu, sa 6-1 skorom u završnici. Da nisu imali ono pomračenje sa Bajernom u poslednjem minutu, imali bi i prednost domaćeg terena u plej-ofu. Prvo su odma na startu izgubili možda i najbitnijeg spoljnog igrača na celu sezonu. Prvi centar im je bio aut skoro 3 meseca. Izgubiše pre par nedelja i Metua do kraja, koji je već imao povredu i pauzu u toku sezone od nekih mesec i kusur dana. Nunjesa izgubiše pre 2 meseca do kraja sezone. Imali su aut i Pantera par nedelja, ali se to barem poklopilo sa kup pauzom. Uz još neke sitnije povrede, ali gore pomenuti, a naročito prva dvojica su im koncepcijski bili možda i najbitniji... Pritom, nisu uopšte reagovali na tržištu osim one nesrećne epizode sa Netom, već neretko u 12 imaju po 2 do 3 juniora, pogotovo sad pred kraj. Naravno, ima tu u ekipi dosta ozbiljnih glava svakako, ne mislim da Penaroja radi neki specijalan posao, ali lepo su se konsolidovali. 10
odupri se ludilu Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago U jednoj ekipi od 12 novih igrača....Nama su se ovi nepovređeni profilisali kao bitni jer ovi povređeni to nisu stigli. Vidi vraga bili su povređeni ili se vraćali iz povreda pa i nisu mogli da se nametnu. Kako to? 1
Kosjan Willavić Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 3 hours ago, Knipex said: Istu raspravu sam sinoć vodio sa drugom od sina (Navija za Partizan) koji sa nama gleda utakmice. Kaže Partizan ove godine najgore prošao što se tiče povreda, osakaćeni. Na argument da povredu Bolomboja može da gleda samo tako kao da se Karlik povredio 2 puta na po mesec i po dana pa bi videli na šta onda liči Partizan on je počeo da navodi sva odsustva gde je apostrofirao odsustvo Vanje kao najbitnije. Tu su onda bili Tajrik, Bonga, Nakić, Nilikina, Ife, Bošnjakovi,... Tim redom po važnosti. Isti ste kao moja supruga, kako god okreneš njoj je najteže i uvek je ona žrtva Ali Bosnjakovic jbt, kao da je ekonom Mica imao problema sa lumbagom 😄 Teo je nama povredjen svaku drugu nedelju ( zlobnici bi rekli da tad igramo tekme na jednu loptu 😄 )
Kosjan Willavić Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago I da , sto se tice kuknjave na povrede- i one su sastavni deo sezone. Nekad ih ima vise, nekad manje,zavisi od sto faktora, nekad i od selekcije ukoliko ima dosta igraca sklonih istim. Kao sto bi neko rekao da je samo bog cuvao KKP pre dve godine u onim momentima naleta ( kada je po mom skromnom misljenju neko vreme KKP bio ponajbolja ekipa EL barem mesec dana ) da se neko nije teze povredio sa skracenom rotacijom. Mozemo mi kukati i na dve Bolombojeve povrede, ali ovo je zivot i sport, povredjuju se i drugi timovi i imaju interne probleme. Zbog budzeta i broja igraca, cak je lakse bilo Bokija cara nadomestiti nego Jovica 2016/17 kada je odsustvovao i posle se vracao u formu. Bukvalno je njegov zastitni znak-problemi sa povredama, kostao CZ nekog sestog ,sedmog mesta te godine. A to je tim CZ koji je igrao najbolje ako gledamo balans novci-rezultat, ali je previse zavisio od jednog igraca zbog objektivnih okolnosti.
Recommended Posts