fradler Posted Thursday at 08:26 PM Posted Thursday at 08:26 PM Musa je jedan od retkih el bekova koje ne bih ni umesto Nedovica rado video, beskrajno iritantan floper i izvikan igrac, a muda k'o u komarca. Dejvis izmasakrirao Tavaresa, nije mu prvi put. Otuzan je Real, steta sto su se na silu ugurali u plejin. 10
MV91 Posted Thursday at 08:38 PM Posted Thursday at 08:38 PM 4 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Klasa je vecna Краљевски клуб 🥰
Volter Posted Thursday at 08:38 PM Posted Thursday at 08:38 PM (edited) Pobediše. Iksusni su i ima tu mnogo kvaliteta. Najzebaniji su kad su u drugom planu, ne bih se iznenadio da uzmu titulu na kraju. Edited Thursday at 08:38 PM by Volter 1
NikolaTest Posted Thursday at 08:38 PM Posted Thursday at 08:38 PM Kako sere ovaj Real, znaci neverovatno. A i koja je ovo po redu utakmica da Partizan gubi/poklanja na kraju...
СтелаРоса Posted Thursday at 08:40 PM Posted Thursday at 08:40 PM Neverovatni su nacini na koje Real moze da pobedi. Kampaco u zavrsnici upropastio Karlika, plus izvukao faulove i bacanja. 2
Chaos Is Me Posted Thursday at 08:43 PM Author Posted Thursday at 08:43 PM Jel Real ovom pobedom izbegava play in? Neuništivi su.
Henry Chinaski Posted Thursday at 08:47 PM Posted Thursday at 08:47 PM Mogu nekim čudom biti i 7mi, ali su vjerovatno peti, ili šesti
Estrella Roja Posted Thursday at 08:53 PM Posted Thursday at 08:53 PM (edited) Ukoliko Barsa i Efes sutra (očekivano) pobede: Barsa - Efes (2:0) Real - Barsa (2:0) Efes - Real (2:0) svi imaju skor 2:2 koš razlika: 5. Barsa +7 6. Efes -3 7. Real -4 Ako Efes izgubi: 5. Real 6. Barsa Ako Barsa izgubi: 5. Efes 6. Real Ako oba tima sutra izgube onda je Real 5. Edited Thursday at 08:57 PM by Estrella Roja
Sharp Posted Thursday at 08:58 PM Posted Thursday at 08:58 PM 4 minutes ago, Henry Chinaski said: Mogu nekim čudom biti i 7mi, ali su vjerovatno peti, ili šesti Kako čudom 7. kad je to najvjerojatniji scenarij ako računamo na pobjede Efesa i Barcelone sutra. U tom trokutu Real ima najlošiju koš razliku i završava kao 7. 5 minutes ago, Estrella Roja said: Ukoliko Barsa i Efes sutra (očekivano) pobede: Barsa - Efes (2:0) Real - Barsa (2:0) Efes - Real (2:0) svi imaju skor 2:2 koš razlika: 5. Barsa +7 6. Efes -3 7. Real -4 Real je dobio Barcu na strani 90:97 u produžetku. Imaju -11, ne -4. 1
Henry Chinaski Posted Thursday at 09:05 PM Posted Thursday at 09:05 PM 5 minutes ago, Sharp said: Kako čudom 7. kad je to najvjerojatniji scenarij ako računamo na pobjede Efesa i Barcelone sutra. U tom trokutu Real ima najlošiju koš razliku i završava kao 7. Real je dobio Barcu na strani 90:97 u produžetku. Imaju -11, ne -4. Da, moja greške. Biće čudo ako budu peti
Estrella Roja Posted Thursday at 09:09 PM Posted Thursday at 09:09 PM 5 minutes ago, Sharp said: Real je dobio Barcu na strani 90:97 u produžetku. Imaju -11, ne -4. Hvala na ispravci, gledao sam samo krajnji rezultat i smetnuo sa uma da se u toj utakmici igrao produžetak (to jest 2) U tom slučaju Barsa ima +14 ali moja računica iz prethodnog posta u vezi sa pozicijama na tabeli bi svakako trebalo da bude tačna. Barsa ima najbolju koš razliku a Real najlošiju. 1
Molina23 Posted Thursday at 09:24 PM Posted Thursday at 09:24 PM (edited) Pušikurac Serhio be lajk Prebio bi ga gore nego Branko Aba nejač, ali je mudonja i majstor. Jebeš ga. Ono što Musa nikad neće biti a tripuje. Edited Thursday at 09:25 PM by Molina23 4
Grobarcina1992 Posted Thursday at 09:30 PM Posted Thursday at 09:30 PM (edited) Ako sutra Barsa i Efes pobede,Real ide na Fener i tu imam neki osećaj da idu na F4 ljigavci su to sa 9 života. Edited Thursday at 09:32 PM by Grobarcina1992
Gudura Posted Thursday at 09:36 PM Posted Thursday at 09:36 PM (edited) U slucaju Zvezdinog cuda sutra, a da ostalo dodje ocekivano, idemo na Real u Madridu u prvoj PI utakmici Edited Thursday at 09:37 PM by Gudura 1
Zvezdaš96 Posted Thursday at 10:12 PM Posted Thursday at 10:12 PM Zvezda u realnosti ide u goste bilo da sutra izgubi bilo da pobedi, ali naravnoo 8.mesto je bitno, jer bismo imali onda zicer kod kuce protiv bakerna ili pariza, i tu smo uvel slavili protiv njih kod kuće i ne sumnjam da bismo dobili Bajern sigurno, sa parizom teže naravno. A opet imamo pravo da ako dobijemo panatinaikos, da mozemo i Real iznenaditi, večeras smo videli da im je jako bio bitan meč a gubili ubedljivo, i sam je Partizan učinio nevidjenim glupostimaa da Real pobedi, još Partizan bez prvog centra igrao i umalo da pobedi.. Realu je ipak bio ovo bitan meč, ali nisu bas bili sjajni, znači da se može igrati sa njima, gledajte drugo poluvreme Zvezde to je recept kako Zvezda može i kada igra napadački slab meč da igra egal sa Realom..
Drug Crni Posted Thursday at 10:27 PM Posted Thursday at 10:27 PM Ako Barca i Efes dobiju, a mislim da je to izvesno, tri ekipe će imati isti skor, ali i isti međusobni krug..Barca dva puta dobila Efes, Efes oba puta Reala, Real oba puta Barcu. Totalno ludilo. Šta onda odlučuje, koš razlika? Real ima -4, Barca +7, Efes -3 Dakle, ako Barca i Efes dobiju, Real će igrati prvi meč play ina kući..sa Zvezdom? Jer Real će biti 7. a mi nakon sutrašnje pobede 8. Gubimo od Reala, dobijamo Bayerna kući i onda kreće ludilo protiv Fenera
MarioKempes Posted Thursday at 10:31 PM Posted Thursday at 10:31 PM 3 minutes ago, Drug Crni said: Ako Barca i Efes dobiju, a mislim da je to izvesno, tri ekipe će imati isti skor, ali i isti međusobni krug..Barca dva puta dobila Efes, Efes oba puta Reala, Real oba puta Barcu. Totalno ludilo. Šta onda odlučuje, koš razlika? Real ima -4, Barca +7, Efes -3 Dakle, ako Barca i Efes dobiju, Real će igrati prvi meč play ina kući..sa Zvezdom? Jer Real će biti 7. a mi nakon sutrašnje pobede 8. Gubimo od Reala, dobijamo Bayerna kući i onda kreće ludilo protiv Fenera Misliš na ludilo Reala protiv Fenera?
m0k1 Posted Thursday at 10:33 PM Posted Thursday at 10:33 PM 4 minutes ago, Drug Crni said: Ako Barca i Efes dobiju, a mislim da je to izvesno, tri ekipe će imati isti skor, ali i isti međusobni krug..Barca dva puta dobila Efes, Efes oba puta Reala, Real oba puta Barcu. Totalno ludilo. Šta onda odlučuje, koš razlika? Real ima -4, Barca +7, Efes -3 Dakle, ako Barca i Efes dobiju, Real će igrati prvi meč play ina kući..sa Zvezdom? Jer Real će biti 7. a mi nakon sutrašnje pobede 8. Gubimo od Reala, dobijamo Bayerna kući i onda kreće ludilo protiv Fenera Ukoliko budemo izgubili od Reala mozemo jedino da idemo na Olimpijakos a ne na Fener... 1
Drug Crni Posted Thursday at 10:40 PM Posted Thursday at 10:40 PM Aha..jebene kalkulacije..nisam sve pohvatao kako treba.
Zvezdaš96 Posted Thursday at 10:43 PM Posted Thursday at 10:43 PM Ljudi nasa sansa za final 4 evrolige je prokockna na početku kada se završio kup Radivoja Koraća igrali smo protiv 3 kluba od kojih smo po kvalitetu bolji i gde smo očekivali sve 3, ili makar 2 pobede, mi smo naravnoo pukli sve te mečeve i to 2 u drami kod kućee i desilo se šta se desilo ostali smo bez šanse maltene već tada za 4.mesto i da igramo sa Monakom, odavno trubim već da će monako biti 4. ili 5.mestoo i tako je i bilo etoo, samo mi nismo ispoštovali iskoristili raspored, znao sam ja da će 21 pobeda trebati ili 20 pobeda za poziciju 4. i 5 i tako je i bilo, sada i da pobedimo imaćemo 19 i tačno 2-0 skor sa Monakom što znači da poraz od zalgirisa i armanija su nam bili ziceri za 4.mesto.. Ovakoo ja sam zadovoljan i sa 8.mestom na primer, ubedjen sam da bismo mogli da pobedimo Bajern Minhen ili Pariz kod kuće i igramo časno sa Olimpijakosom ne bismo imali centre ali i oni sad nemaju vidim, roviti su čestoo, najstarija su ekipa, vozali smo ih oba meča na istu foruu, paa neka se pobiju momcii, razbili smo sve moguće tradicije i rekordne ove sezonee, onaj ko je prvi u ligaskom delu nikada ne osvaja Evroligu, ali uvek ulazi na final 4, paa hajmoo da probamo postati prvi klub koji je ušao u FINAL 4 kao osmi u ligaškom delu, sve je na nama, ako odigramo kao na nekim gostovannjima ove sezone, imamo šanse sa svima, imamo dobru ekipu i iskusnu skipuu..
kojihit Posted Thursday at 10:48 PM Posted Thursday at 10:48 PM Ogledala sam Zeksa Pantica, hajlajti: 1. Ne može da se psuje Bog i igra košarka 2.Olimpijakos = pirejski FMP 1 1
goldberg bcd Posted Thursday at 10:51 PM Posted Thursday at 10:51 PM 2 hours ago, NikolaTest said: Kako sere ovaj Real, znaci neverovatno. A i koja je ovo po redu utakmica da Partizan gubi/poklanja na kraju... Pa nije to cudno, samo zbog ovakvog formata EL je ekipa kao sto je ovogodisnji KKP i dosla do ovolikog broja pobeda. No, kada je bilo bitno skor 1-6, od osam meceva nakon pauze dobili samo Albu i Baskoniu kod kuce, dakle bukvalno svi rezultati su im bili ocekivani. Sto se tice neizvesnih zavrsnica, dobili su samo Albu u gostima, a izgubili od Baskonie u gostima (-6), Virtusa kod kuce (-1), Monaca kod kuce (-5), Paris Basketa u gostima (-3), Barce i Armanija kod kuce (-8 i -7), ASVELa kod kuce (-3), KKCZ (-2), Zalgirisa (-4) i Reala sad (-2). Ukupno 1-10 ili 3-10 ako racunamo i meceve protiv Parizana i zelenih iz Kaunasa kod kuce. To samo pokazuje da ovaj tim KKP nije bio za velika dela, ne zato sto su imali lose igrace, nego zato sto su kao tim bili medju losijima u EL.
Recommended Posts