EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters - Page 246 - Košarka - VOX92 Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Recommended Posts

Posted
12 minutes ago, Papanikolesku said:

Može li neki snimak/video pumpanja u Areni večeras? 

9 minutes ago, Урош19 said:

Jel su to i dileje skakale na ćacovanje

Urke bacam ti post na svim temama 🙂

• Like 2
  • Pumpaj! 1
Posted
1 hour ago, Dragan Mićić said:

Kupis paket sport kluba zbog evrolige i oni puste odbojku na pesku, tenis i obicnu odbojku. E pa zbog toga i volim sto se gase.

Danas čujem info da je SBB sportska prava platio 150M a prodao ih Sajku za 700M.

Nije ni taj Šolak veverica.

Zna li neko nešto o tome.

• Like 2
Posted (edited)
4 minutes ago, Papanikolesku said:

@Cavani

Čekaj, ovo i sever peva!? 

@Čvarkov

Da, ali posle su pevali i ko ne skače taj je proglas, kreni-promeni itd... da bi ostali neutralni. Ali ih je tu ostatak hale nadjačao.

U svakom slučaju nešto se menja, videćemo kako će se razvijati situacija.

Ja zadovoljan, bio je ceo repertoar: ko ne skače taj je ćaci, pumpaj pumpaj, včć pdr.

Edited by Čvarkov
  • Like 8
Posted
Just now, Čvarkov said:

Da, ali posle su pevali i ko ne skače taj je proglas, kreni-promeni itd... da bi ostali neutralni. Ali ih je tu ostatak hale nadjačao.

U svakom slučaju nešto se menja, videćemo kako će se razvijati situacija.

Hm, ali ipak se čulo sa tribine. Mali korak od crnomajicaša, ali u pravom smeru, i suštinski veoma važan i šalje pederu određenu poruku. Sa severa se uvek nazirala promena klime, nepogrešivi vesnik promene vlasti. 

Ostatku Zvezdinih navijača - aplauz i bravo 👏🏼

• Like 8
  • Love 1
Posted

Zaista bedna igra Virtusa, 2 od 22 za 3 i ukupan timski indeks 44. Mislim da će ih i Alba dobiti u narednom kolu. Ne umanjujem ovde pobedu Zvezde ali protiv Virtusa je trenutno samo važno ozbiljno izaći na parket i to je to.

Posted

Nisam ni ja hteo o tome na ciganjskom topiku ali majko mila na šta liči Virtus :ajme:

Što reče neko, super roster ako je ovo 2019. godina. Plus verujem da ne sabotiraju Šefa stanice nego da je nulta motivacija i čekaju kraj sezone da se vidi ko će u Kinu a ko u Portoriko. Duško je svoje tamo završio, to je jasno. 

Opet, i takav roster je mnogo bolje igrao prvi deo sezone (svežina pretpostavljam), dobili Grobare u Areni, Zvezda ih je dobila tamo na čisto Kenanovo ludilo u Q4 i to što smo ubacili 35p u poslednjih 8 minuta. Od nove godine, raspad. Dolazak Duška je bila neka kratkoročna šok terapija, posle toga veliko ništa. 

• Like 1
Posted
8 hours ago, Chaos Is Me said:

Zaista bedna igra Virtusa, 2 od 22 za 3 i ukupan timski indeks 44. Mislim da će ih i Alba dobiti u narednom kolu. Ne umanjujem ovde pobedu Zvezde ali protiv Virtusa je trenutno samo važno ozbiljno izaći na parket i to je to.

9 poraza za redom, zadnjih 5-6 kola ne znam da li daju 65 poena u proseku.  Dosta matorih igrača koji nemaju previše motivacije da se cimaju, kad već nema rezultatskih ambicija.

Alba je druga priča, slabiji po kvalitetu, ali isto igraju prvo kolo i ovo sada.

Kad smo već kod tog pristupa, isti ima i Makabi. Isto baš pošteno igraju, iako nemaju nikakve šanse odavno.

Panatinaikos dosta tanak. Vidim da se spominje povratak Jurtsevena i mislim da će biti baš u problemu ako se ne vrati pre plejofa. Muče se sa skokom, recimo Makabi juče 16 ofanzivnih skokova. Slukas nema sa kime da vrti pik. 

Juče su prelomili kad je Mitoglu ipak odlučio da se pojavi na tekmi. Gabrijel statistički dobra partija, ali ima tu dosta gluposti, posebno problema sa zagrađivanjem u odbrani, preuzimanjima itd...

• Like 2
Posted

Pominjao sam već, Makabi je u znatnom broju utakmica, sve do 3/4 ili 4/4 bio egal ili čak u vođstvu. U drugačijim okolnostima sigurno bi imali više pobeda pa bi bili i u borbi za plej-in, čak i sa ovim timom.

• Like 9
Posted

ja vec drugu godinu imam el tv...istina je da su komentatori uzas, lupaju gluposti ali ooet korektno prate utakmicu i neutralni su...

nasi komentatori razumljivo navijacki komentarisu utakmice ali opet treba imati neke granice i ne dozivljavati svaki primljen poen kao primljen gol u fudbalu...

• Like 3
Posted
2 minutes ago, hakeem said:

ja vec drugu godinu imam el tv...istina je da su komentatori uzas, lupaju gluposti ali ooet korektno prate utakmicu i neutralni su...

nasi komentatori razumljivo navijacki komentarisu utakmice ali opet treba imati neke granice i ne dozivljavati svaki primljen poen kao primljen gol u fudbalu...

Ne znam kako će se rešiti ovaj prelazak EL na Arenu, u smislu komentatora. Samo verujem da će navijači KKP procvetati ako se desi da bilo ko drugi komentariše utakmice jer ovo što Marko Vlahović radi je jako jako tužno. Bukvalno bi rendom lik sa tribine bolje komentarisao. Ne u smislu da navija (to je ok, nemam problem sa tim), nego ta gomila opštih mesta, zaključaka na nivou osnovca i odsustva elementarnog znanja o košarci. Baš tuga.

• Like 1
Posted

@NMX pa konkrerno Vlahovic komentarise i ima promene raspolozenja kap random navijac u hali..Plavsic i onaj Janca su nesto bolji u tom pogledu...to mora biti mnogo profesionalnije...ma koliko ljudima bio iritantan Kovacic uvek bih njegao birao da slusam kada gledam Zvezdu...pretpostavljam na areni da ce biti kao na ABA ligi, Radojevic i Karovic...

• Like 6
Posted (edited)

Mislim da tu nema nedoumica, prenosiće ih Radojević.

Veći problem su naše utakmice jer sve se crta da nama upadnu Karović i Caković...

Edited by Knipex
  • Like 3
Posted

Jasno je da u ovom prelazu na Arenu odnosimo pobedu što se tiče komentatora, ali ovim skandiranjem i na Zvezdinim utakmicama brinem se za Arenin regler. 

• Like 6