JPM Posted yesterday at 09:07 AM Share Posted yesterday at 09:07 AM 1 minute ago, Nini3112 said: Jedno pitanje? Naprimer sad imam mts u kuci i automatski dobijam prenose sport kluba na tvu ili ce s eplacati dodatni paket ako zelis SK? S obzirom na trenutnu situaciju u zemlji, dobićeš besplatno. Samo nemoj na blokade, ljubi te Vučko 😛 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzakala Posted yesterday at 09:08 AM Share Posted yesterday at 09:08 AM Kako se navodi, jedina promena u portfoliju kompanije, uzrokovana gubitkom ekskluzivnih prava za najveća sportska takmičenja, odnosi se na sportski kanal Sport klub Srbija. Postojeća prava na sportske prenose Sport kluba ubuduće prelaze na Arena Grupu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted yesterday at 09:09 AM Share Posted yesterday at 09:09 AM 1 minute ago, JPM said: S obzirom na trenutnu situaciju u zemlji, dobićeš besplatno. Samo nemoj na blokade, ljubi te Vučko 😛 Haha,ma nije mi jasno sta se desava,upalim internet na poslu i vidim ovo,bas mi nista jasno nije kapiram da ima upucenijih od mene ovde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted yesterday at 09:13 AM Share Posted yesterday at 09:13 AM Što bi rek'o Murinjo "I prefer not to speak, if I speak..." Godinu i jače znam za ovo oko SBBa, u principu odličan potez Šolaka, iskoristio je to što gazdi gori pod nogama. However, ovo može da znači i da će Arenina ponuda doći na SK, što tvrdi i SBB support na tnjitteru. U svakom slučaju, ništa bitno, EL TV je spas a i ovi klinci koji vrše smenu generacija nešto posebno ne gledaju TV, tako da kapiram da je ovo bio jedan lep cash in za Šolaka, a iznuđen potez gazde preko Čeha i Arapa (by the way, I taj Češki kapital je sumnjiv, navodno su i to istočne pare...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted yesterday at 09:16 AM Share Posted yesterday at 09:16 AM Ja sam sve više za ovo što trenutno imam kao opcije za televiziju, lepo kupiš pretplatu za ono što gledaš, instaliraš app i milinka. Moji troškovi za TV bi se sveli na 35 evra za evroligu i 65 evra za F1, za celu sezonu. 100 kanala pinka da gledam svakako neću. Za 5 utakmica dnevno na Areni nemam vremena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted yesterday at 09:18 AM Share Posted yesterday at 09:18 AM Kakogod, ceo taj biznis i prenos se neće završiti pre leta, tako da će ova sezona isterati kao i do sada. Od jeseni, živi bili pa videli... 8 minutes ago, Dzep said: However, ovo može da znači i da će Arenina ponuda doći na SK, što tvrdi i SBB support na tnjitteru. Može link, ne mogu da izbunarim gde je to? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted yesterday at 09:24 AM Share Posted yesterday at 09:24 AM (edited) @Stiletto Edited yesterday at 09:24 AM by Dzep 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted yesterday at 09:27 AM Share Posted yesterday at 09:27 AM 1 minute ago, Dzep said: Ako dobro kapiram dobicu kanale, ali bice kao da dajem direktno pare MTSu jer je sbb sad njihov Cak sam skeptican i o info/politickim kanalima jer se i za B92 pricalo da ce biti sve isto kad se prodao, kad ono medjutim 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted yesterday at 09:28 AM Author Share Posted yesterday at 09:28 AM Ja živim u zgradi koja verovatno jedina na Novom Beogradu (a možda i u Beogradu uopšte ne računajući prigradska naselja) nema MTS optiku, tako da sam, hteo ne hteo, bio prinuđen na SBB, što je ispalo lepo i korisno s obzirom na moj stav prema Telekomu. Sad nemam pojma kako ovo utiče na situaciju ali evroliga na sport klubu je otprilike jedini razlog zašto palim tv, pored dečjih kanala za klinca i po nekog filma za gospođu. Sport klub bez evrolige može odmah da se ugasi, a još kad Đoković završi karijeru ne verujem da bi im gledanost prelazila gledanost nekog opskurnog podcasta. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted yesterday at 09:29 AM Share Posted yesterday at 09:29 AM 27 minutes ago, Chaos Is Me said: Bastion neutišavanja tona kada se skandira sauronu. Izgleda da im ne smeta isti taj sauron kad daje lepe pare. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted yesterday at 09:31 AM Share Posted yesterday at 09:31 AM (edited) Ovo sam ja zaključio: - SBB prodat Yettel-u - SK se gasi. Svi sportski sadržaji prelaze na Arenu - N1 i Nova S ostaju kao kanali na kablovskoj u okviru ponude SBB-a i Yettel-a - Sportklub ostaje kao web portal - Yettel i SBB će verovatno imati u ponudi sve Arene, sada i sa EL - Ostaje pitanje da li će Telekom ovim dogovorom uključiti N1 i Novu u svoju šemu - Takođe ostaje pitanje koliko dugo je Yettel dužan da emituje N1 i Novu na svojim mrežama Edited yesterday at 09:34 AM by pendulum 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted yesterday at 09:31 AM Share Posted yesterday at 09:31 AM 2 minutes ago, Chaos Is Me said: Ja živim u zgradi koja verovatno jedina na Novom Beogradu (a možda i u Beogradu uopšte ne računajući prigradska naselja) nema MTS optiku, tako da sam, hteo ne hteo, bio prinuđen na SBB, što je ispalo lepo i korisno s obzirom na moj stav prema Telekomu. Sad nemam pojma kako ovo utiče na situaciju ali evroliga na sport klubu je otprilike jedini razlog zašto palim tv, pored dečjih kanala za klinca i po nekog filma za gospođu. Sport klub bez evrolige može odmah da se ugasi, a još kad Đoković završi karijeru ne verujem da bi im gledanost prelazila gledanost nekog opskurnog podcasta. Imamo slicnu situaciju sem sto nisam iz Beograda. TV palim samo zbog sporta i kad lepsa lopovina pusti muziku i to je to,sad ovo sto se desava mi nista nije jasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted yesterday at 09:34 AM Share Posted yesterday at 09:34 AM 2 minutes ago, drperce said: Ako dobro kapiram dobicu kanale, ali bice kao da dajem direktno pare MTSu jer je sbb sad njihov Cak sam skeptican i o info/politickim kanalima jer se i za B92 pricalo da ce biti sve isto kad se prodao, kad ono medjutim Znaš kako, ovo može da se posmatra kao još jedan korak u daljoj anesteziji, jer zamisli sad situaciju u kojoj Arene i SBB imaju isti program, znači više sporta na TV-u, više sadržaja koji ti uzima vreme i anestezira toliko da i ne vidiš šta se dešava oko tebe. Ali mislim da je za sve to jako kasno, ono što mi je proteklih meseci postalo kristalno jasno jeste da neki klinci koji su uspeli da porastu uprkos našem uticaju više ne gledaju TV i u principu su fokusiraniji kada ih nešto zanima. A mi koji potpadamo pod srednje staru ili stariji gardu ćemo morati da se prilagodimo, do oslobođenja, a doći će i taj dan 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted yesterday at 09:35 AM Share Posted yesterday at 09:35 AM 41 minutes ago, Milko Miller said: Sportklub je bastion cega? 31 minutes ago, Chaos Is Me said: Bastion neutišavanja tona kada se skandira sauronu. Na primer ovo. Sad protiv Zadra, koliko providno, kreće skandiranje, samo odjednom muk i samo čuješ Srđana... Ne znam, možda sam subjektivan, ali imam i SK i Arenu bukvalno od kako postoje i meni je SK jedno 3 nivoa iznad. Pa samo kad pogledaš taj amaterizam sa kašnjenjem prenosa mečeva, to ne postoji nigde. Na Partizan Zadar su se uključili u 5. minuti prve četvrtine. Bolest. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted yesterday at 09:36 AM Author Share Posted yesterday at 09:36 AM 4 minutes ago, Milko Miller said: Izgleda da im ne smeta isti taj sauron kad daje lepe pare. To nije nešto na šta utiče uredništvo i novinari SK, već vlasnička struktura. Na ovim prvima je da verno prenesu sportski događaj gledaocima što i rade, bez obzira koliko bi se moglo zamerki uputiti pojedinačnim novinarima koji rade tamo. Sa druge strane, klošari sa Arene SISTEMSKI provlače pro-sns agendu kroz sportske prenose, dakle bave se propagandom a ne novinarstvom. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobarcina1992 Posted yesterday at 09:38 AM Share Posted yesterday at 09:38 AM Arenu svaki pošten covek mora da mrzi 2023 ukinu dodelu pehara Partizanu posle osvajanja ABA lige i puste onu splacinu Jakovljevica kako hvali gazdu 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted yesterday at 09:40 AM Share Posted yesterday at 09:40 AM Svakako je ovo odulčeno na višem nivou gde su stranci vlasnici UM i naravno da nisu ludi da odbiju basnoslovnu ponudu. Jebe se njima za političku situaciju ovde. Ovi naši su samo izbunarili da sačuvaju N1 i Novu i to je to. Pitanje je samo koliko će isti programi biti dostupni ali hajde da se nadamo da će u okviru nekog šireg koncepta relaksiranja javnosti biti uključeni uskoro i u Telekomov kablovski program. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted yesterday at 10:01 AM Share Posted yesterday at 10:01 AM Pride je Junajted grupa prodala sva prava na sportske prenose za ceo region srpskom Telekomu. To u praksi znači da se Sport klub gasi, a da će svi prenosi ići na Telekomovoj Areni. Telekom će postati vlasnik i Eon-a (Net TV plus) čime će dominirati televizorima gastarbajtera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted yesterday at 10:03 AM Share Posted yesterday at 10:03 AM (edited) ova fora za N1 na kablovskoj i nekako ... ali zamišljam cenu Yettel-a za paket N1.: 30g srži, kilo i po krvi ( B+ excluded) i šta ostane od jetre kada baciš kašiku. Edited 23 hours ago by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago 9 hours ago, Kooineeperk said: Druze... Ajde da je neko drugi ovo postavio pa da si se nakacio da na to patkometrises... ali @Sharp-u si ovako odgovorio, koji je neutralan, a i ocito se zeza (i ubo je i vise nego odgovarajuci smajli)... cccc... Pa dobro, ni ti nisi pokapirao moju zajebanciju, da smo mi FMP, a Zeleznik je zapadnije od Bg-a.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago (edited) Šolak se probudio juče sa konjskom glavom u krevetu.. Edited 23 hours ago by Wingwalker 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago 37 minutes ago, Chaos Is Me said: To nije nešto na šta utiče uredništvo i novinari SK, već vlasnička struktura. Na ovim prvima je da verno prenesu sportski događaj gledaocima što i rade, bez obzira koliko bi se moglo zamerki uputiti pojedinačnim novinarima koji rade tamo. Sa druge strane, klošari sa Arene SISTEMSKI provlače pro-sns agendu kroz sportske prenose, dakle bave se propagandom a ne novinarstvom. Dovoljno je samo poslusati jedno poluvrijeme izmedju kluba iz Srbije i ovih drugih da saznas i cujes poredjenja Stefana Pota sa Rondom, Koste Kondica sa Gary Paytonom i Cerovine sa Klay Thompsonom 🙂 Taman sam se navikao na ELTV kao svojevrsni promoter istog sluzim da su mi ljudi zahvaljivali sto ih donekle spasih tog iskustva sa SK ekipom tako da bez ako ne morate za zivce je lakse i pouzdanije no sto ce Arena biti kad ti se ukljuce na EL mec u 6 min 1/4 jer se oduzila nadoknada na Javor - Čukarički. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted 23 hours ago Author Share Posted 23 hours ago 19 minutes ago, Wingwalker said: Šolak se probudio juče sa konjskom glavom u krevetu.. Čisto sumnjam da je Šolak u vezi sa Zoranom Savićem. 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago 1 minute ago, Chaos Is Me said: Čisto sumnjam da je Šolak u vezi sa Zoranom Savićem. Valjda Mačvanom?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago 25 minutes ago, BattleBender said: 10 hours ago, Kooineeperk said: Druze... Ajde da je neko drugi ovo postavio pa da si se nakacio da na to patkometrises... ali @Sharp-u si ovako odgovorio, koji je neutralan, a i ocito se zeza (i ubo je i vise nego odgovarajuci smajli)... cccc... Pa dobro, ni ti nisi pokapirao moju zajebanciju, da smo mi FMP, a Zeleznik je zapadnije od Bg-a.... S tim sto ti ni jedan hint da se zezas nisi dao, smajli ili nesto. Bukvalno - u cemu bi se tvoj post onda razlikovao od nekog patkometarskog? I posle moderacija treba da tumaci, a znamo kako to nekad moze da se zavrsi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts