Charles De Ketelaere Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago Počeo dan snimkom utakmice iz Pionira, odgledaću kasnije prvo Pao - Žalgirio, a valjda stignem i treću dramu da nadoknadim. Makabi ima baš simpatičan roster, ona serija u prvom meču protiv komšija od 0:17 u 3/4 mi je jedna od jačih nebitnih sekvenci koju sam zakačio ove sezone. Zapeglali odličnu odbranu, u napadu raznovrsno, ali na kraju ipak nemoćni da zakomplikuju finiš. Imaju dovoljno kvalitetnih igrača da u normalnim okolnostima budu neka play in ekipa, baš je nerealno ovih 5-17 što su do sinoć imali. Sinoć ispade poprilično jednosmerna utakmica, iako se u više navrata videla ideja komšija kako da se vrate u utakmicu. Pametno su spuštali na Petruševa u 3/4, Kalinić je u par navrata improvizovao što Makabi nije dobro odbranio, jedino su one sekvence Browna bile čudne i van nekih automatizama kojim su verovatno hteli da teže. Mora se odati priznanje Makabiju za sinoćnju utakmicu, baš su lepo izgledali na obe strane, uopšte se ne slažem sa delom komšija kojima je sva krivica na njihovim individualnim igračima, iako je Na Parketu Frajer odigrao očajnu utakmicu, kao i Kenan mada je Makabi delovao baš spreman za one njegove kretnje i akcije za njega, nešto slično kao Partizan u prvom derbiju EL. Nešto što je meni nelogično je konstantno vrtenje igrača gde je jedino Teodosić uhvatio jači niz od 10+ minuta, gde je ispogađao dosta šuteva ali nekako je konstantno kaskao za Blattom, Dibartolomeom, Jokubaitisom, a ovima nije potrebno ko zna koliko prostora da podignu, što su i uradili u dva tri puta. Komšije su i dalje u dobroj poziciji, nakupilo se dosta pobeda, biće tu Alba u gostima, Virtus kući, ASVEL kući, Žalgiris kući, možda desetkovani Armani kući, Efes kući... ovo je zaista loš streč gde je i Monako lako mogao dao pobede, ali ima još dosta prilika, dosta vremena da se ponovo naređaju pobede. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts