PorodicneVrijednosti Posted Thursday at 08:43 AM Share Posted Thursday at 08:43 AM 1 minute ago, Don Dusko said: Kakva konstrkcija. Meni smeta jedno i drugo npr. 4 minutes ago, PorodicneVrijednosti said: Kolektivno svrsavanje kad su Degenerici Sever pjevali Ratko Mladic i mahali simbolima VRS, ne RS nego VRS sto je ogromna razlika, (cast naravno onima kojih je itekako bilo i koji su se sasvim logicno zgrozili na takvo nesto) neki dan, a danas zgrazavanje sto su Degenerici Sever dobili drugaciju naredbu s vrha i na sred EL utakmice od velikog znacaja pjevali o jebenom americkom ambasadoru. Prajsles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted Thursday at 09:01 AM Share Posted Thursday at 09:01 AM 10 hours ago, Dzep said: Ja se zaista ne sećam da je ikada KKP publika prozivala ijednog Zvezdinog trenera na utakmici koja se nije igrala sa Zvezdom? Amnezija je zeznuta stvar. Prozivali ste Sašu Obradovića sa "pičko ciganska" i to više puta. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted Thursday at 09:03 AM Share Posted Thursday at 09:03 AM 11 hours ago, Big Ticket said: Не знам да ли да ме радује што се Монако енергетски истрошио и изгубио или да бринем јер морају да се ваде против нас... Irak - Iran... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted Thursday at 09:24 AM Share Posted Thursday at 09:24 AM 21 minutes ago, Dzo23 said: Amnezija je zeznuta stvar. Prozivali ste Sašu Obradovića sa "pičko ciganska" i to više puta. 🙂 Ali na utakmicama koje je igrao protiv nas, je l tako? Plus, on u tom trenutku nije bio trener Zvezde? Kad smo ikada pominjali trenutnog trenera Zvezde a da nismo igrali sa Zvezdom? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted Thursday at 09:30 AM Share Posted Thursday at 09:30 AM (edited) 55 minutes ago, PorodicneVrijednosti said: Kolektivno svrsavanje kad su Degenerici Sever pjevali Ratko Mladic i mahali simbolima VRS, ne RS nego VRS sto je ogromna razlika, (cast naravno onima kojih je itekako bilo i koji su se sasvim logicno zgrozili na takvo nesto) neki dan, a danas zgrazavanje sto su Degenerici Sever dobili drugaciju naredbu s vrha i na sred EL utakmice od velikog znacaja pjevali o jebenom americkom ambasadoru. Prajsles. kakvo svršavanje na Mladića? 2 gay for my taste... Većina od sramote nije htela ni da razvlači tu temu ovde. Edited Thursday at 09:35 AM by Wingwalker 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted Thursday at 09:31 AM Share Posted Thursday at 09:31 AM 6 minutes ago, Dzep said: Ali na utakmicama koje je igrao protiv nas, je l tako? Plus, on u tom trenutku nije bio trener Zvezde? Kad smo ikada pominjali trenutnog trenera Zvezde a da nismo igrali sa Zvezdom? Aha na to misliš. Dobro, nismo ni mi vašeg predsednika osim utakmica protiv Partizana. 🤷♀️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted Thursday at 09:32 AM Author Share Posted Thursday at 09:32 AM Juancho i Mitoglou su potpuno zamenili uloge ove sezone, ovaj prvi baš dobro igra a drugi se raspada, a prethodne sezone je bilo obrnuto. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted Thursday at 09:34 AM Share Posted Thursday at 09:34 AM 1 minute ago, Dzo23 said: Aha na to misliš. Dobro, nismo ni mi vašeg predsednika osim utakmica protiv Partizana. 🤷♀️ Tako je, a što se mene tiče, a verujem i većine Grobara, imate carte blanche da prozivate našeg predsednika kad god i gde god, slobodno pustite mašti na volju, mi makar nemamo problem da priznamo ko nam je el presidente Just now, Chaos Is Me said: Juancho i Mitoglou su potpuno zamenili uloge ove sezone, ovaj prvi baš dobro igra a drugi se raspada, a prethodne sezone je bilo obrnuto. Neverovatne stvari se događaju tu, kako je moguće da se Mitoglu tako raspadne?? Da l mu je kozački poglavica toliko ubio samopouzdanje ili je možda samo prestao da uzima to što je uzimao? 😃 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Thursday at 09:45 AM Share Posted Thursday at 09:45 AM (edited) 13 minutes ago, Chaos Is Me said: Juancho i Mitoglou su potpuno zamenili uloge ove sezone, ovaj prvi baš dobro igra a drugi se raspada, a prethodne sezone je bilo obrnuto. Njega kad pogledam onako drvenog i kad vidim njegovu košarkašku inteligenciju pitam se kako je uopte igrao onako dobro prošle sezone. Edited Thursday at 09:46 AM by Volter 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Todo Posted Thursday at 10:24 AM Share Posted Thursday at 10:24 AM 1 hour ago, Dzep said: Ali na utakmicama koje je igrao protiv nas, je l tako? Plus, on u tom trenutku nije bio trener Zvezde? Kad smo ikada pominjali trenutnog trenera Zvezde a da nismo igrali sa Zvezdom? Čovketa- on je bio naš trener, skaut, direktor, doktor i pravnik.😀 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted Thursday at 11:24 AM Share Posted Thursday at 11:24 AM 12 hours ago, Dzep said: Ja se zaista ne sećam da je ikada KKP publika prozivala ijednog Zvezdinog trenera na utakmici koja se nije igrala sa Zvezdom? Da se vratimo na temu - kakva ludnica u EL, pola lige je na 12:9 😂 stvarno se ništa ne zna, uživanje je gledati utakmice. P.S. Ataman is a crying little bitch. Može samo da plače jače, Barsa ih je dobila pošteno, na muda i energiju, samo svoje igrače može da krivi i nikoga drugog (mada svi znamo zašto to radi, da sakrije da mu je glavni igrač imao tipa 3/15 iz igre i da je (ponovo) potpuno isključen ma gostovanju) Ma nisam nigde ni napisao da se pljuju zvezdini treneri na drugim utakmicama, samo mi je smešno kritikovanje spominjanja Željka juče (svakako je preglupo što su to zapevali, mada to čak nije ni bilo vređanje Željka) a ćuti se za ono što sam ja naveo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted Thursday at 11:51 AM Share Posted Thursday at 11:51 AM Kao neko ko je bio na velikom broju EL utakmica i jednog i drugog blizanca u poslednjih par sezona, tvrdim da je atmosfera u proseku, verovali ili ne, poprilično slična. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted Thursday at 12:00 PM Share Posted Thursday at 12:00 PM 13 hours ago, Dzep said: Ja se zaista ne sećam da je ikada KKP publika prozivala ijednog Zvezdinog trenera na utakmici koja se nije igrala sa Zvezdom? Pa ni ovde nisu prozivali Želimira. Vikali su Šarasu "Jbo te Željko, u dupe jbo te Željko"! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted Thursday at 12:03 PM Share Posted Thursday at 12:03 PM 3 hours ago, PorodicneVrijednosti said: Kolektivno svrsavanje kad su Degenerici Sever pjevali Ratko Mladic i mahali simbolima VRS, ne RS nego VRS sto je ogromna razlika, (cast naravno onima kojih je itekako bilo i koji su se sasvim logicno zgrozili na takvo nesto) neki dan, a danas zgrazavanje sto su Degenerici Sever dobili drugaciju naredbu s vrha i na sred EL utakmice od velikog znacaja pjevali o jebenom americkom ambasadoru. Prajsles. Iskreno od ova dva, mnogo gore je mahanje simbolima VRS, to je bas pokazatelj kako je kartel (drzava) uspeo preko jednog odeljenja (delije) da provuce tu sramnu koreografiju. Nasli su gde ce, jer znaju da bi u Ligi sampiona ovo rezultiralo ozbiljnom kaznom. Nazalost EL nece reagovati na ovo. Tuzno je i sto je koreografija bila po celoj areni i sto su svi prihvatili da masu VRS simbolima. Da sprecim one koji bi da tatisu, apsolutno isti stav bih imao da je ovakva koreografija bila na utakmici Partizana. Cak bih bio jos tuzniji i postidjenij. 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted Thursday at 12:07 PM Share Posted Thursday at 12:07 PM 3 minutes ago, wrach said: Iskreno od ova dva, mnogo gore je mahanje simbolima VRS, to je bas pokazatelj kako je kartel (drzava) uspeo preko jednog odeljenja (delije) da provuce tu sramnu koreografiju. Nasli su gde ce, jer znaju da bi u Ligi sampiona ovo rezultiralo ozbiljnom kaznom. Nazalost EL nece reagovati na ovo. Tuzno je i sto je koreografija bila po celoj areni i sto su svi prihvatili da masu VRS simbolima. Da sprecim one koji bi da tatisu, apsolutno isti stav bih imao da je ovakva koreografija bila na utakmici Partizana. Cak bih bio jos tuzniji i postidjenij. Nit sta dodati nit sta oduzeti. To je to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Thursday at 12:08 PM Share Posted Thursday at 12:08 PM 3 hours ago, Barkley#34 said: @Papanikolesku Nije bitno da li si u pravu ili ne, postoji neko nepisano pravilo ovde da se se navijačima komšijskog tima ne "otvaraju oči" neposredno nakon poraza. Navijači poraženog tima su tada često razjebani pa će čak najdobronamernija kritika nekoga isprovocirati da se istrese a onda po običaju forum odlazi u ofsajd. To je u prošlosti izazvalo milion nepotrebnih drama tako da treba iskulirati malo, pustiti drugu stranu da se ohladi pa sutra pisati o čemu se već hoće. I tada će biti različitih reakcija ali su manje šanse za eksploziju. Pišem šta mislim, već sam rekao par puta da u mom sistemu nema i ne priznajem delovanje u afektu. Nemaš samokontrolu u komunikaciji? Ko te jebe, nije moj problem. Mogu, a i ne moram biti u pravu šta god pisao, dokle god ne vređam i ne ponižavam, neće mi niko odobravati kad, šta i u kom trenutku mogu da izbacim. Izgubio ti voljeni tim? Pa? I moj gubi. Pritom, nisam nikome otvarao oči, tema KKCZ vrišti od potpuno istih upisa i mišljenja, a problem je što sam to napisao ja. A lepo je kad komšija pohvali tvoj klub, ekipu/ trenera, igru, tad nema problema, tu smo on the same page. Jednosmerna ulica. I na svojoj temi pišem šta mislim, iako to često nije u liniji sa javnim mnjenjem 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Thursday at 12:25 PM Share Posted Thursday at 12:25 PM 12 minutes ago, Papanikolesku said: Pišem šta mislim, već sam rekao par puta da u mom sistemu nema i ne priznajem delovanje u afektu. Nemaš samokontrolu u komunikaciji? Ko te jebe, nije moj problem. Mogu, a i ne moram biti u pravu šta god pisao, dokle god ne vređam i ne ponižavam, neće mi niko odobravati kad, šta i u kom trenutku mogu da izbacim. Izgubio ti voljeni tim? Pa? I moj gubi. Pritom, nisam nikome otvarao oči, tema KKCZ vrišti od potpuno istih upisa i mišljenja, a problem je što sam to napisao ja. A lepo je kad komšija pohvali tvoj klub, ekipu/ trenera, igru, tad nema problema, tu smo on the same page. Jednosmerna ulica. I na svojoj temi pišem šta mislim, iako to često nije u liniji sa javnim mnjenjem Možeš da pišeš šta misliš i tu nema problema, ali Barkli te je posavetovao dobronamerno, jer dok ti ne stekneš status zaista a ne fejk dobronamernog učesnika foruma, ima da se nafasuješ mnogo pasivne agresije pa i uvreda i psovki. Mnogo ti je pametnije da sačekaš da se malo strasti smire pa onda. Da, u pravu si. Bode im oči jer si Partizanovac na Zvezdinoj temi a i sami Zvezdaši pišu to isto, ali to je već prežvakana tema. Meni se u ranim danima na forumu baš na temi KKP dešavalo da neko zatraži da se "tema provetri" i to baš nakon mogu upisa. Bilo je to i nekulturno i ljudski ružno, ali eto. Ti to možeš da izbegneš samo malo ako taktički pristupaš problematici. Inače mi se izuzetno sviđa tvoje pisanje. Vidi se da si harcore grobar, to ne kriješ nikad, pa opet ne vidim nikad pasivnu agresiju ili zlobu kod tebe. Samo nastavi. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted Thursday at 12:36 PM Share Posted Thursday at 12:36 PM Ljudi, ovo je za mene, uz NBA, jedina sveta tema na forumu. Kao Hajlanderi kada se nađu na teritoriji crkve. Batalite. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Thursday at 12:37 PM Share Posted Thursday at 12:37 PM Dobro, super, ti si idealan forumaš, učićemo od tebe i predložićemo te za nagradu. Obratio sam ti se na osnovu iskustva jer ovaj forum postoji duže nego što ga ja pratim i neke stvari se vrte 263. put. Metodom mnogo pokušaja smo došli do tog nepisanog pravila kako bi se smanjile tenzije na forumu. Nismo svi isti, čak i najsmireniji se pogube pod emocijama ponekad i nema potrebe tvrdoglavo insistirati na traženju idealnog od svih jer to nećemo dostići, jedva smo i do ovog došli. Napravimo povremeno svinjac i bez povoda kakav je utakmica a zašto bismo i dalje gurali nešto znamo da neće fercerati, probano više puta. Ovo je zajedničko igralište sa mnogo mana ali nekako se batrga. Da ne radi onda bi forum imao samo jednu manu - to što ga nema. Guslaj ti kako misliš da treba, nisam ni moderator ni tata, samo ukazujem na to da nisi prvi sa takvim stavom i da nema potrebe da misliš da je sve počelo od tebe i da ćense prilagoditi tebi. Neće, veruj mi. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted Thursday at 12:49 PM Share Posted Thursday at 12:49 PM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted Thursday at 12:49 PM Share Posted Thursday at 12:49 PM Ovo je odličan potpis za Real Kad se setim kako su u Dallasu planirali da grade tim oko njega i Dončića , čak mu i rookie sezona nije bila loša , a onda je nakon trejda iz Dallasa potpuno nestao. Evo prilike da oživi karijeru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Thursday at 12:51 PM Share Posted Thursday at 12:51 PM @JPM Barkliju sam samo replicirao, nadam se da razume da ovo nema nikakve veze sa njim. Takođe, korekcija, nisam pisao na Zvezdinoj temi, nego na ovoj. Mogao sam doslovno prekopirati nečiji upis sa vaše matične, niko ne bi zavalio; a ja bih svakako fasovao istu osudu kao i sada. Razumeš o čemu se radi? Inače, zahvaljujem na rečima. @Barkley#34 Ne znam zašto bih bio idealan forumaš, ali ajde. Kako si uopšte izvukao da mislim da je sve počelo od mene? Na konto čega? Ne mora niko da mi se prilagođava, niti to tražim; niti ću se ja nekom prilagođavati, bar kada su u pitanju ovakve stvari. Kad je sve u redu i kad se pobeđuje, onda ćemo se tapkati po ramenu, serdare/vojvodo, kad nije- onda ćeš da ćutiš i budeš manji od makovog zrna da se slučajno nekome ne bi zamerio. Izvini Barkli, ne funkcionišem tako u privatnom životu, a imam i previše godova da bi se menjao zbog foruma. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobarcina1992 Posted Thursday at 12:52 PM Share Posted Thursday at 12:52 PM Dennis Smithu JR je upitan samo sut fizikalije i odbrana je tu samo je sut upitan prosle sezone je sutao 29% za 3 sto je bas lose Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Thursday at 12:53 PM Share Posted Thursday at 12:53 PM Sve mi je jasno @Papanikolesku. Dugo ja hodam ovim hodnicima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted Thursday at 01:21 PM Author Share Posted Thursday at 01:21 PM Mogu lako da zamislim da Smith bude bust na EL nivou. Reket je zakrčeniji za njegove ulaze jer ne postoje defanzivne 3 sekunde u Evropi, a nije igrač poznat po dobrom šutu niti nekim dobrim odlukama na terenu. Takođe je, iako brutalan atleta, dosta sitan i nije neki defanzivac. Neko je napisao na prethodnim stranama da je Devontae Graham bio mnogo bolje rešenje za njih ako je bio dostupan sa čim se slažem, znam da su se interesovali za njega. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts