Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Geronimo said:

Uaaaaaaaaa! Ako Kalinari nije zasluzio preko Judoa, Gudura je ovo pak apsolutno zasluzio!

Hall bi bio da nije Hejs.

Ali ipak 30 indeks u finalu, nije bilo šanse da dobije neko drugi.

Posted

Kakav potez Mahmutoglua da prepusti Guduri da podigne pehar 🥹🥹🥹

I srpska zastava u kadru ❤️ Joj, što volim što sam Srpkinja! 😁

• Like 9
  • Love 3
  • Pumpaj! 3
Posted
8 minutes ago, nemanjau5 said:

Volim kad ovakve face kao sto je Nikolo Meli osvoje Euroligu.

ghows-IA-5d2573be-2fab-4271-99c4-3564e309be12-4577f1fb.jpeg

• Ha-ha 8
Posted

Čestitke Feneru a naročito Guduri, pokidao je ovu utakmicu!

Mahmatoglu je još uvek u Feneru?  Da nije podigao pehar ne bih ni znao da se još uvek bavi košarkom. Ne znam da sam ga video ove godine u EL

Posted

Brat Marko je opet brat Gudura, vratio mi se moj all time favorite, posle mnogo godina cekanja😆

Kakva doktorska partija i sezona generalno😎

Drago mi kao da mi je rod najrodjeniji🥰

Vraca se na profilnu, samo da iskopam dostojnu fotku😎

• Like 1
Posted
1 minute ago, Estrella Roja said:

Čestitke Feneru a naročito Guduri, pokidao je ovu utakmicu!

Mahmatoglu je još uvek u Feneru?  Da nije podigao pehar ne bih ni znao da se još uvek bavi košarkom. Ne znam da sam ga video ove godine u EL

Игра само домаће првенство.

• Like 1
Posted

Na stranu njegovo ludilo i standarno prikenjavanje sa klupe, zaslužio je ovo Šarunas ali baš baš. I lepo ga je videti konačno nasmejanog. Jedan bolesni basket štreber, konačno je zaokružio jednu misiju. Ubiće se od alkohola, bolje da ne dolazi u Beograd kod Želimira 😁

A šta tek reći za Hardena sa Lima, večito osporavan i potcenjen, partija večeras u rangu najvećih šampiona ove igre. I da kapa dole za Meliha, šmekerski potez koji pokazuje koliko ga saigrači vole i cene.

Nek' grmi jako, Gudurić Marko ❤️

• Like 13
  • Love 4
Posted

Cestitke ovom klincu sa slike koju drzim oduvek na osvajanju najveceg klupskog trofeja u karijeri, nije tako davno bio golobradi klinac a sada sa svojim detetom u rukama i ogrnut zastavom Srbije na trofejnom slikanju.

Takodje svaka cast za gest kapitena Meliha da mu prepusti cin podizanja pehara.

• Like 11
  • Love 16
Posted (edited)

Mahmutoglu je ispao uber lafčina sa ovim potezom sezone. 

Sigurno mu trener nije rekao: 

" Daj Marku da ga digne...soproštenjem".

Bravo matori.

Tako kapiten ide u penziju big stajl.

Edited by Wingwalker
  • Like 4
  • Love 2
Posted

Chema de Lucas javlja da je vrlo moguce da su Nigel Hayes-Davis i Tarik Biberovic odigrali poslednju utakmicu u Evroligi u dosadasnjoj karijeri i da bi mogli potpisati ugovore u NBA.
Za Biberovica pominje Memfis, a jos ostaje da se vidi gde ce zavrsiti Hayes-Davis, dok ce poziciju 4 u Fenerbahceu popuniti Jantunen.

Posted
2 hours ago, DameTime said:

Kakav potez Mahmutoglua da prepusti Guduri da podigne pehar 🥹🥹🥹

I srpska zastava u kadru ❤️ Joj, što volim što sam Srpkinja! 😁

Gij-w8x-Xk-AATe-D8-1.jpg

• Love 1
Posted

Bravo za Fener i Šarasa , zaslužili su.

Samo ne znam na koju foru je NHD proglašen za MVPa  a ne Gudura. Od 23 poena 14 dao sa linije za slobodna bacanja od toga imao nekoliko kad utakmica bila već rešena. Gudura sa druge strane imao nekoliko clutch ubačaja kad se lomilo. Bezveze. 

Posted (edited)
2 minutes ago, Skyglider said:

Bravo za Fener i Šarasa , zaslužili su.

Samo ne znam na koju foru je NHD proglašen za MVPa  a ne Gudura. Od 23 poena 14 dao sa linije za slobodna bacanja od toga imao nekoliko kad utakmica bila već rešena. Gudura sa druge strane imao nekoliko clutch ubačaja kad se lomilo. Bezveze. 

Gledali su index, NHD ga nabio na 30 sa onih 7 bacanja kad je sve bilo rešeno.

Trebao je Gudura biti MVP ili Hall koji je bio najbolju u polufinalu i među boljima u finalu.

Edited by Урош19
Posted (edited)
7 minutes ago, Урош19 said:

Gledali su index, NHD ga nabio na 30 sa onih 7 bacanja kad je sve bilo rešeno.

Trebao je Gudura biti MVP ili Hall koji je bio najbolju u polufinalu i među boljima u finalu.

Ma jebo ih index bukvalno.

Za 36 minuta 23 poena od toga 14 sa slobodnjaka. Pola slobodnjaka što kažeš ubacio kad sve bilo rešeno. A Gudura za 28 minuta 19 poena samo dva sa slobodnjaka, plus ubacio nekoliko kad se baš lomilo. Iz aviona jasno ko je MVP, popišam im se na index. 

Edited by Skyglider
  • Like 3