Problem sa licnim greskama Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Kooineeperk said: Steta sto ovaj MVP nije dobio Gudura, prestize ga NHD. Ma svi znaju ko je MVP finala, nagrada na stranu. 1
Geronimo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Uaaaaaaaaa! Ako Kalinari nije zasluzio preko Judoa, Gudura je ovo pak apsolutno zasluzio! 7
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, СтелаРоса said: James 6/19 iz igre, svega 2 asistencije, jezivo Odigrao utakmicu karijere u polufinalu, jbg.
realno *w Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Geronimo said: Uaaaaaaaaa! Ako Kalinari nije zasluzio preko Judoa, Gudura je ovo pak apsolutno zasluzio! Hall bi bio da nije Hejs. Ali ipak 30 indeks u finalu, nije bilo šanse da dobije neko drugi.
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kakav potez Mahmutoglua da prepusti Guduri da podigne pehar 🥹🥹🥹 I srpska zastava u kadru ❤️ Joj, što volim što sam Srpkinja! 😁 9 3 3
Mrk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 8 minutes ago, nemanjau5 said: Volim kad ovakve face kao sto je Nikolo Meli osvoje Euroligu. 8
Estrella Roja Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Čestitke Feneru a naročito Guduri, pokidao je ovu utakmicu! Mahmatoglu je još uvek u Feneru? Da nije podigao pehar ne bih ni znao da se još uvek bavi košarkom. Ne znam da sam ga video ove godine u EL
Gudura Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Brat Marko je opet brat Gudura, vratio mi se moj all time favorite, posle mnogo godina cekanja😆 Kakva doktorska partija i sezona generalno😎 Drago mi kao da mi je rod najrodjeniji🥰 Vraca se na profilnu, samo da iskopam dostojnu fotku😎 1
MV91 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Estrella Roja said: Čestitke Feneru a naročito Guduri, pokidao je ovu utakmicu! Mahmatoglu je još uvek u Feneru? Da nije podigao pehar ne bih ni znao da se još uvek bavi košarkom. Ne znam da sam ga video ove godine u EL Игра само домаће првенство. 1
Molina23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Na stranu njegovo ludilo i standarno prikenjavanje sa klupe, zaslužio je ovo Šarunas ali baš baš. I lepo ga je videti konačno nasmejanog. Jedan bolesni basket štreber, konačno je zaokružio jednu misiju. Ubiće se od alkohola, bolje da ne dolazi u Beograd kod Želimira 😁 A šta tek reći za Hardena sa Lima, večito osporavan i potcenjen, partija večeras u rangu najvećih šampiona ove igre. I da kapa dole za Meliha, šmekerski potez koji pokazuje koliko ga saigrači vole i cene. Nek' grmi jako, Gudurić Marko ❤️ 13 4
Problem sa licnim greskama Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago To bi bilo to. Selimo se na jebanje majki jedni drugima na ABA topiku. Laku noc dobri ljudi. 11
Borca Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Cestitke ovom klincu sa slike koju drzim oduvek na osvajanju najveceg klupskog trofeja u karijeri, nije tako davno bio golobradi klinac a sada sa svojim detetom u rukama i ogrnut zastavom Srbije na trofejnom slikanju. Takodje svaka cast za gest kapitena Meliha da mu prepusti cin podizanja pehara. 11 16
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 12 minutes ago, DameTime said: To je kad ga je udarao po glavi u fazonu smiri se bre. :D
Čvarkov Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Gudura ❤️ uvek je imao to nešto u sebi, pobednik ❤️ Edited 2 hours ago by Čvarkov 15
Wingwalker Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Mahmutoglu je ispao uber lafčina sa ovim potezom sezone. Sigurno mu trener nije rekao: " Daj Marku da ga digne...soproštenjem". Bravo matori. Tako kapiten ide u penziju big stajl. Edited 16 minutes ago by Wingwalker 4 2
Borca Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Chema de Lucas javlja da je vrlo moguce da su Nigel Hayes-Davis i Tarik Biberovic odigrali poslednju utakmicu u Evroligi u dosadasnjoj karijeri i da bi mogli potpisati ugovore u NBA. Za Biberovica pominje Memfis, a jos ostaje da se vidi gde ce zavrsiti Hayes-Davis, dok ce poziciju 4 u Fenerbahceu popuniti Jantunen.
Урош19 Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago 2 hours ago, DameTime said: Kakav potez Mahmutoglua da prepusti Guduri da podigne pehar 🥹🥹🥹 I srpska zastava u kadru ❤️ Joj, što volim što sam Srpkinja! 😁 1
Skyglider Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago Bravo za Fener i Šarasa , zaslužili su. Samo ne znam na koju foru je NHD proglašen za MVPa a ne Gudura. Od 23 poena 14 dao sa linije za slobodna bacanja od toga imao nekoliko kad utakmica bila već rešena. Gudura sa druge strane imao nekoliko clutch ubačaja kad se lomilo. Bezveze.
Урош19 Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago (edited) 2 minutes ago, Skyglider said: Bravo za Fener i Šarasa , zaslužili su. Samo ne znam na koju foru je NHD proglašen za MVPa a ne Gudura. Od 23 poena 14 dao sa linije za slobodna bacanja od toga imao nekoliko kad utakmica bila već rešena. Gudura sa druge strane imao nekoliko clutch ubačaja kad se lomilo. Bezveze. Gledali su index, NHD ga nabio na 30 sa onih 7 bacanja kad je sve bilo rešeno. Trebao je Gudura biti MVP ili Hall koji je bio najbolju u polufinalu i među boljima u finalu. Edited 37 minutes ago by Урош19
Skyglider Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago (edited) 7 minutes ago, Урош19 said: Gledali su index, NHD ga nabio na 30 sa onih 7 bacanja kad je sve bilo rešeno. Trebao je Gudura biti MVP ili Hall koji je bio najbolju u polufinalu i među boljima u finalu. Ma jebo ih index bukvalno. Za 36 minuta 23 poena od toga 14 sa slobodnjaka. Pola slobodnjaka što kažeš ubacio kad sve bilo rešeno. A Gudura za 28 minuta 19 poena samo dva sa slobodnjaka, plus ubacio nekoliko kad se baš lomilo. Iz aviona jasno ko je MVP, popišam im se na index. Edited 30 minutes ago by Skyglider 3
Recommended Posts