Mrk Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Kalates prelepo nalazi pas na niskom postu. Nisam nikakvu mudrost napisao ali cak i taj segment igre psotaje sve zapostavljeniji, barem se meni tako cini. 1 1
Don Dusko Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ovi iz 5 napada ne mogu da poentiraju i onda Wade trojka.
fradler Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Uzima ovo Fener. Okobo i Lojd u Nedovic-Kenan modu, bas nista od njih nije dobio Monako. 1
Sector Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Šteta za utakmicu ali mislim da je ovaj period odlučio, nema ko da postigne koš u Monaku
Guru Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 3 minutes ago, Mrk said: Kalates prelepo nalazi pas na niskom postu. Nisam nikakvu mudrost napisao ali cak i taj segment igre psotaje sve zapostavljeniji, barem se meni tako cini. Čak i na NBA nivou se igrači često muče da bace kvalitetan post entry pas, Kalates to savršeno radi celu karijeru. 4
Don Dusko Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Zamisljam partiju Nedare i Kenana sta bi bilo.A ovamo Lojd i Okobo nula ucinka.
realno *w Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, fradler said: Uzima ovo Fener. Okobo i Lojd u Nedovic-Kenan modu, bas nista od njih nije dobio Monako. Okobo 17-3 iz igre na F4, do sada. Baš izdao. Nije se ni Lojd pojavio, ali mislim da su od njega manja i očekivanja. 1
Don Dusko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 3 minutes ago, Don Dusko said: I to bi bilo to od Monaka. Chokuje Mike James
Son_of_a_gun Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago James kao da ima neku povredu desne šake, stalno je stišće i otresa.
Don Dusko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago HAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAH opet pokazuju koliki su ovde amateri kod ovog zapisnika i faulove igraca. MUUUUUDUUUUURAAAAA
Kosjan Willavić Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Gudura igra strasnu tekmu, X faktor. Ali je Hol porobio oba meca Edited 9 hours ago by Kosjan Willavić 4
Don Dusko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago To bi bilo to jbg.Fener konvertuje svoje of skokove. Hall M V P !
BattleBender Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Nigel Hayes je najbolji igracu za Evroligu. Fuck Nunn i Vezenkov. Mora da gledas u pasulj, i mora da im se adaptiras. Hayes svakim tim znatno boljim. I u svaki od 18 timova da ga stavis bilo bi tako.
Volter Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Boldvin koliko donese, toliko i odnese. Tehnička i evo sad nesportska.
Recommended Posts