Torresinho Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Fener mi je bas fino sastavljen roster, od fenomalnih, iskusnih, bukvlano pravljenih za ovakve tekme Melija i Mccoluma, do fajtera Hola, Gudure, Hejsa i Kolsona, skorera Vilbekina i Boldvina, Biberovica koji ima muda. I uz to trener koji zna kako i sta treba. Fina prica. 1
suptil Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Cekamo vlasnika Pao sa izjavom da se Ataman sa ekipom sa final 4 vrati autobusom za Atinu.
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Koja poetska pravda bi bila da bude finale Fener vs Monaco. Da u godini kada su grcki blizanci bas ozbiljno ulozili ne udju u finale.
Sector Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Dobro se drži Monaco, očekivao sam da grci ovo završe do poluvremena.
Kooineeperk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 1 hour ago, Don Dusko said: Nismo dugo cekali. https://www.instagram.com/reel/DKAT4OHt1X-/ Nekako mi bas drago... trebalo bi da dobije jednu suspenzijicu, od barem godinu dana prisustvovanja utakmicama... za ponovljene prestupe. Edited 5 hours ago by Kooineeperk 1
Sector Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ma koja suspenzija, liku su makli sudije koje mu ne odgovaraju sa F4. Sprdnja od organizacije, da postoji alternativa u smislu kvaliteta, jednu, utakmicu ne bih pogledao. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nista ljepse nego gledati Barcokasa kako se nervira. Samo nek nastavi
Kooineeperk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Uf ovo mi deluje jos tvrdja utakmica nego prethodna. Bice ovo na 1-2 napada.
MV91 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Невезано за кошарку, некако бедно изгледа овај Ф4 у смислу неког доживљаја. 4
MrTripleDouble Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sta su viajpiovaca dovukli Arapi, pretpostavljam da su masno placali. Divac u zivotu nije pogledao uzivo tekmu EL, jedino ako je dosao svog pulena Papajanisa da bodri. Riberi 😄
BojanaCZV Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Logo na centru takav kiceraj, nemam reci da opisem koliko je ruzan. 9
ljutikrilo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago vuruna lepo zakopava olimpijakos... opet će da čoknu
MrTripleDouble Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 13 minutes ago, Kooineeperk said: https://www.instagram.com/reel/DKAT4OHt1X-/ Nekako mi bas drago... trebalo bi da dobije jednu suspenzijicu, od barem godinu dana prisustvovanja utakmicama... za ponovljene prestupe. Kazu da je BodiBond bio na ivici nerava da aktivira svoje tajno oruzje za Janakopulosa, Dina Radju! 1
nunilo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Dok se ceka da Napolitanci maznu skudeto, malo se.baci pogled na jurolig. Prvo poluvreme utisak losa.partija Sašoa i racionalna Dzemsike.
Sector Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Domaćinsko suđenje za Hrkljušijakos a po reakcijama bi rekao čovjek da ih kradu.
Problem sa licnim greskama Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Fall je totalni fail u ovim utakmicama. 1
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Opa ozbiljna prednost za Monako. A Oly jbg ne mozes bez suta bilo sta u modernoj kosarci.
Thor Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Rasturiše ih Dialo i Blosomgejm. Pravi X faktori za Monako. Iznenađujuće dobro igra Monako 1
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Grčki kamenjari u svom punom sjaju. Na čelu sa narodnim MVP-em. Spoiler Sad kad krene da pogađa
Recommended Posts