Stiletto Posted yesterday at 08:35 PM Posted yesterday at 08:35 PM 4 minutes ago, Don Dusko said: Ataman se ni na konferenciji nije pojavio. :S Došao pomoćnik, rekao da se Ataman "ne oseća dobro." Pa okupaj se, Ergine, pa nećeš da se osećaš. 1 1
Zadnji vezni Posted yesterday at 08:38 PM Posted yesterday at 08:38 PM Just now, Stiletto said: Došao pomoćnik, rekao da se Ataman "ne oseća dobro." Pa okupaj se, Ergine, pa nećeš da se osećaš. Ne oseća se dobro poput Huanča pre izvođenja bacanja? Smećar najobičniji .Taman i pripada ovom smećarkom klubu sa gazdom smećarom. Alfa Dialo životinja! 3
realno *w Posted yesterday at 08:39 PM Posted yesterday at 08:39 PM Just now, Zadnji vezni said: Ne oseća se dobro poput Huanča pre izvođenja bacanja? Smećar najobičniji .Taman i pripada ovom smećarkom klubu sa gazdom smećarom. Šta je bilo na kraju sa time? Meni je delovalo da su mu sudije naredile da izadje. Stvarno mislim da Huančo nije tip koji bi izbegao bacanja.
Smrtokapa Posted yesterday at 08:39 PM Posted yesterday at 08:39 PM Gazda prebacio u treću brzinu (ima još minimum dve). 3 12 2
Gandalff Posted yesterday at 08:44 PM Posted yesterday at 08:44 PM Koliko je Diallo koristan igrač.. 4
Papanikolesku Posted yesterday at 08:44 PM Posted yesterday at 08:44 PM https://www.instagram.com/p/DJKi-akAs2T/?img_index=1&igsh=bmgyazZmMDE5OWF4 😄 1 1 2
Don Dusko Posted yesterday at 08:45 PM Posted yesterday at 08:45 PM Au brate Lojdara. Kevin the kep uzvraca poklon. 1
Nini3112 Posted yesterday at 08:46 PM Posted yesterday at 08:46 PM Just now, Don Dusko said: Au brate Lojdara. Bas je tragican...
JPM Posted yesterday at 08:53 PM Posted yesterday at 08:53 PM 13 minutes ago, Smrtokapa said: Gazda prebacio u treću brzinu (ima još minimum dve). Ne...mame mi ne kontam sto ga ne odjebu...
Nini3112 Posted yesterday at 08:54 PM Posted yesterday at 08:54 PM Znam da je Sato bas los napadac al da ti ne uzmes sut od prve cetvrtine...
realno *w Posted yesterday at 08:55 PM Posted yesterday at 08:55 PM (edited) Nije tačan podatak da Panter ima 100% bacanja u plejofu, koji je malopre bio na grafici. Ima "samo" 58-57. Edited yesterday at 08:58 PM by realno *w 1
Zadnji vezni Posted yesterday at 09:00 PM Posted yesterday at 09:00 PM Što se Lojdara više raspadao i grobario ekipu,Soanulis ga sve više poštovao sa minutima i ulogom. Ovaj smećar što gazduje Paom se baš blamira i odjebao bih ga da mi je iz oka ispao. 21 minutes ago, realno *w said: Šta je bilo na kraju sa time? Meni je delovalo da su mu sudije naredile da izadje. Stvarno mislim da Huančo nije tip koji bi izbegao bacanja. Nisam siguran za to,da su sudije naredile da izađe,ali kako god Slukas ubacio oba. Iz sve snage za Monako i Efes.
Stiletto Posted yesterday at 09:05 PM Posted yesterday at 09:05 PM 22 minutes ago, Smrtokapa said: Gazda prebacio u treću brzinu (ima još minimum dve). A da bi ušaltao u veću brzinu mora prvo da doda gas...
pantelia Posted yesterday at 09:16 PM Posted yesterday at 09:16 PM (edited) Poukl edit: Randovic Edited yesterday at 09:17 PM by pantelia 1
Kosjan Willavić Posted yesterday at 09:16 PM Posted yesterday at 09:16 PM 1 hour ago, JPM said: Ubedljivo najveci. Janakopulos mu je savrsen side kick. Najodvratniji klub EL, svim srcem uz Efes u majstorici , iako ce ovi pajaci da prave cirkus 6
Kosjan Willavić Posted yesterday at 09:24 PM Posted yesterday at 09:24 PM I dalje mislim da Barsa moze do F4 i pored toga sto ih je Monako komotno dobio u prve dve. 1
Dzo23 Posted yesterday at 09:29 PM Posted yesterday at 09:29 PM Vrhunske tekme. Iz ove perspektive mi smo jako daleko od ovog nivoa košarke iako smo u reg dijelu sezone čak i pobjeđivali ove ekipe. Sve pršti, nevjerovatan intenzitet... Elem, Nan je opasno ufitiljio u ovoj seriji. Nema njegovog standardnog učinka, iako je moćan i dalje u klač situacijama. Danas se za Efes napokon pojavio pravi Elajdza... On je zadao završni udarac i odveo meč u majstoricu. Ogavni Ataman opet imao ono svoje...Čovjek voli da je u centru pažnje i da ispada klovn. Jače od njega. Gledam sad Barselonu koja šutira bacanja 25 od 26 i vidim Zvezdu koja lagano promašuje standardnih 10-ak bacanja i gubi ovaj meč. Bez obzira što je Monako šutirao vrlo loših 20-ak posto za 3p. Odlična reakcija Blaugrane nakon sto su počišćeni u prva dva meča. Mudato i s karakterom su odgovorili. Nadam se da mogu fiskulturnoj sali iz trećeg pokušaja da naprave brejk i odu na f4. Ružna mi je ova ekipa Monaka jako. Mnogo prljavih igrača. A i kao klub su mi bezveze. Loyd skroz nestao u ovoj seriji. Užasan njegov performans. Okobo tragičar. Igra generalno jako dobru sezonu i seriju al večeras je sve promašio. Kod Monaka mi se ne svidja, još od Saleta Obradovića dok ih je vodio, što su centri i unutrašnja linija potpuno zapostavljeni. Ništa ne ide na centre. Sve se zasniva na Okobu, Dzejmsu, Lojdu i njihovoj 1 na 1 igri. Vrhunski kvalitet na spoljnim pozicijama al meni lično takav stil ne prija oku. 🤷 4
DameTime Posted yesterday at 09:35 PM Posted yesterday at 09:35 PM I ja sam više za Barsu ovde, nekako pikaju bolji basket, Monaco mi je dosadan. Takođe sam za Efes, najviše mi se dopada njihova igra u drugoj polovini sezone + PO, a i PAO je bio zanimljiv samo prošle godine. Sad su Kumarain, Atamanov i Nunnov villain arc već old news. 2
Čvarkov Posted yesterday at 10:36 PM Posted yesterday at 10:36 PM 3 hours ago, bodo said: Zasluženo u 5. Ali Pao će to dobiti doma. Neće, ako postoje košarkaški Bogovi koje pominje @Papanikolesku. 1
wrach Posted yesterday at 10:43 PM Posted yesterday at 10:43 PM Otisli su ti kosarkaski bogovi na odmor 28.4.2023. Ne znam kada se i da li se vracaju : ( 1
Smrtokapa Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Vi zamišljate te košarkaške bogove kao neka bića koja nagrađuju dobru košarku i pošten rad? Košarkaški bogovi ustvari: - Haha jesi video koliko je ludi Janakopulos drogiran i šta izbacuje na Instagramu? - Lol da, a pazi Dek što ima frizuru! - Hajde da ih poguramo! - To brate bože! E bacio sam povredu Bolomboju i Nilikini da gledamo malo kako Srbi leleču i kukaju. - Koji si bog ne verujem! 1 1 12
Recommended Posts