Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Don Dusko said:

Ataman se ni na konferenciji nije pojavio. :S

Došao pomoćnik, rekao da se Ataman "ne oseća dobro."

Pa okupaj se, Ergine, pa nećeš da se osećaš.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
Just now, Stiletto said:

Došao pomoćnik, rekao da se Ataman "ne oseća dobro."

Pa okupaj se, Ergine, pa nećeš da se osećaš.

Ne oseća se dobro poput Huanča pre izvođenja bacanja?

Smećar najobičniji .Taman i pripada ovom smećarkom klubu sa gazdom smećarom.

Alfa Dialo životinja!

• Like 3
Posted
Just now, Zadnji vezni said:

Ne oseća se dobro poput Huanča pre izvođenja bacanja?

Smećar najobičniji .Taman i pripada ovom smećarkom klubu sa gazdom smećarom.

Šta je bilo na kraju sa time? Meni je delovalo da su mu sudije naredile da izadje. Stvarno mislim da Huančo nije tip koji bi izbegao bacanja.

Posted
13 minutes ago, Smrtokapa said:

Gazda prebacio u treću brzinu (ima još minimum dve).

IGCqf5H.jpeg

Ne...mame mi ne kontam sto ga ne odjebu...

Posted

Što se  Lojdara više raspadao i grobario ekipu,Soanulis ga sve više poštovao sa minutima i ulogom.

Ovaj smećar što gazduje Paom se baš blamira i odjebao bih ga da mi je iz oka ispao.

21 minutes ago, realno *w said:

Šta je bilo na kraju sa time? Meni je delovalo da su mu sudije naredile da izadje. Stvarno mislim da Huančo nije tip koji bi izbegao bacanja.

Nisam siguran za to,da su sudije naredile da izađe,ali kako god Slukas ubacio oba.

Iz sve snage za Monako i Efes.

Posted

Vrhunske tekme. Iz ove perspektive mi smo jako daleko od ovog nivoa košarke iako smo u reg dijelu sezone čak i pobjeđivali ove ekipe. Sve pršti, nevjerovatan intenzitet...

Elem, Nan je opasno ufitiljio u ovoj seriji. Nema njegovog standardnog učinka, iako je moćan i dalje u klač situacijama. 

Danas se za Efes napokon pojavio pravi Elajdza... On je zadao završni udarac i odveo meč u majstoricu. 

Ogavni Ataman opet imao ono svoje...Čovjek voli da je u centru pažnje i da ispada klovn. Jače od njega. 

Gledam sad Barselonu koja šutira bacanja 25 od 26 i vidim Zvezdu koja lagano promašuje standardnih 10-ak bacanja i gubi ovaj meč. Bez obzira što je Monako šutirao vrlo loših 20-ak posto za 3p. 

Odlična reakcija Blaugrane nakon sto su počišćeni u prva dva meča. Mudato i s karakterom su odgovorili.

Nadam se da mogu fiskulturnoj sali iz trećeg pokušaja da naprave brejk i odu na f4. 

Ružna mi je ova ekipa Monaka jako. Mnogo prljavih igrača. A i kao klub su mi bezveze. 

Loyd skroz nestao u ovoj seriji. Užasan njegov performans.

Okobo tragičar. Igra generalno jako dobru sezonu i seriju al večeras je sve promašio. 

Kod Monaka mi se ne svidja, još od Saleta Obradovića dok ih je vodio, što su centri i unutrašnja linija potpuno zapostavljeni. Ništa ne ide na centre. Sve se zasniva na Okobu, Dzejmsu, Lojdu i njihovoj 1 na 1 igri.

Vrhunski kvalitet na spoljnim pozicijama al meni lično takav stil ne prija oku. 🤷

• Like 4
Posted

I ja sam više za Barsu ovde, nekako pikaju bolji basket, Monaco mi je dosadan. Takođe sam za Efes, najviše mi se dopada njihova igra u drugoj polovini sezone + PO, a i PAO je bio zanimljiv samo prošle godine. Sad su Kumarain, Atamanov i Nunnov villain arc već old news.

• Like 2
Posted

Vi zamišljate te košarkaške bogove kao neka bića koja nagrađuju dobru košarku i pošten rad?

Košarkaški bogovi ustvari:

- Haha jesi video koliko je ludi Janakopulos drogiran i šta izbacuje na Instagramu?

- Lol da, a pazi Dek što ima frizuru!

- Hajde da ih poguramo!

- To brate bože! E bacio sam povredu Bolomboju i Nilikini da gledamo malo kako Srbi leleču i kukaju.

- Koji si bog ne verujem!

• Like 1
  • Love 1
  • Ha-ha 12