Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Recommended Posts

Posted

Musa je jedan od retkih el bekova koje ne bih ni umesto Nedovica rado video, beskrajno iritantan floper i izvikan igrac, a muda k'o u komarca.

Dejvis izmasakrirao Tavaresa, nije mu prvi put.

Otuzan je Real, steta sto su se na silu ugurali u plejin.

• Like 10
Posted (edited)

Pobediše. Iksusni su i ima tu mnogo kvaliteta. Najzebaniji su kad su u drugom planu, ne bih se iznenadio da uzmu titulu na kraju.

Edited by Volter
  • Like 1
Posted (edited)

Ukoliko Barsa i Efes sutra (očekivano) pobede:

Barsa - Efes (2:0)

Real - Barsa (2:0)

Efes - Real (2:0)

svi imaju skor 2:2

koš razlika:

5. Barsa +7

6. Efes -3

7. Real -4

Ako Efes izgubi:

5. Real

6. Barsa

Ako Barsa izgubi:

5. Efes

6. Real

Ako oba tima sutra izgube onda je Real 5.

Edited by Estrella Roja
Posted
4 minutes ago, Henry Chinaski said:

Mogu nekim čudom biti i 7mi, ali su vjerovatno peti, ili šesti

Kako čudom 7. kad je to najvjerojatniji scenarij ako računamo na pobjede Efesa i Barcelone sutra. U tom trokutu Real ima najlošiju koš razliku i završava kao 7.

5 minutes ago, Estrella Roja said:

Ukoliko Barsa i Efes sutra (očekivano) pobede:

Barsa - Efes (2:0)

Real - Barsa (2:0)

Efes - Real (2:0)

svi imaju skor 2:2

koš razlika:

5. Barsa +7

6. Efes -3

7. Real -4

Real je dobio Barcu na strani 90:97 u produžetku. Imaju -11, ne -4.

• Like 1
Posted
5 minutes ago, Sharp said:

Kako čudom 7. kad je to najvjerojatniji scenarij ako računamo na pobjede Efesa i Barcelone sutra. U tom trokutu Real ima najlošiju koš razliku i završava kao 7.

Da, moja greške. Biće čudo ako budu peti

Posted
5 minutes ago, Sharp said:

Hvala na ispravci, gledao sam samo krajnji rezultat i smetnuo sa uma da se u toj utakmici igrao produžetak (to jest 2)

U tom slučaju Barsa ima +14 ali moja računica iz prethodnog posta u vezi sa pozicijama na tabeli bi svakako trebalo da bude tačna. Barsa ima najbolju koš razliku a Real najlošiju.

• Like 1
Posted (edited)

Pušikurac Serhio be lajk 

spacer.png

Prebio bi ga gore nego Branko Aba nejač, ali je mudonja i majstor. Jebeš ga. Ono što Musa nikad neće biti a tripuje.

Edited by Molina23
  • Like 4
Posted (edited)

U slucaju Zvezdinog cuda sutra, a da ostalo dodje ocekivano, idemo na Real u Madridu u prvoj PI utakmici

Edited by Gudura
  • Like 1
Posted

Zvezda u realnosti ide u goste bilo da sutra izgubi bilo da pobedi, ali naravnoo 8.mesto je bitno, jer bismo imali onda zicer kod kuce protiv bakerna ili pariza, i tu smo uvel slavili protiv njih kod kuće i ne sumnjam da bismo dobili Bajern sigurno, sa parizom teže naravno. A opet imamo pravo da ako dobijemo panatinaikos, da mozemo i Real iznenaditi, večeras smo videli da im je jako bio bitan meč a gubili ubedljivo, i sam je Partizan učinio nevidjenim glupostimaa da Real pobedi, još Partizan bez prvog centra igrao i umalo da pobedi..

Realu je ipak bio ovo bitan meč, ali nisu bas bili sjajni, znači da se može igrati sa njima, gledajte drugo poluvreme Zvezde to je recept kako Zvezda može i kada igra napadački slab meč da igra egal sa Realom..

Posted

Ako Barca i Efes dobiju, a mislim da je to izvesno, tri ekipe će imati isti skor, ali i isti međusobni krug..Barca dva puta dobila Efes, Efes oba puta Reala, Real oba puta Barcu. Totalno ludilo.

Šta onda odlučuje, koš razlika? Real ima -4, Barca +7, Efes -3 :lol_2:
Dakle, ako Barca i Efes dobiju, Real će igrati prvi meč play ina kući..sa Zvezdom? Jer Real će biti 7. a mi nakon sutrašnje pobede 8. :classic_biggrin:

Gubimo od Reala, dobijamo Bayerna kući i onda kreće ludilo protiv Fenera :smiley50:

Posted
3 minutes ago, Drug Crni said:

Ako Barca i Efes dobiju, a mislim da je to izvesno, tri ekipe će imati isti skor, ali i isti međusobni krug..Barca dva puta dobila Efes, Efes oba puta Reala, Real oba puta Barcu. Totalno ludilo.

Dakle, ako Barca i Efes dobiju, Real će igrati prvi meč play ina kući..sa Zvezdom? Jer Real će biti 7. a mi nakon sutrašnje pobede 8. :classic_biggrin:

Gubimo od Reala, dobijamo Bayerna kući i onda kreće ludilo protiv Fenera :smiley50:

Misliš na ludilo Reala protiv Fenera?

Posted
4 minutes ago, Drug Crni said:

Ukoliko budemo izgubili od Reala mozemo jedino da idemo na Olimpijakos a ne na Fener...

• Thanks 1
Posted

Ljudi nasa sansa za final 4 evrolige je prokockna na početku kada se završio kup Radivoja Koraća igrali smo protiv 3 kluba od kojih smo po kvalitetu bolji i gde smo očekivali sve 3, ili makar 2 pobede, mi smo naravnoo pukli sve te mečeve i to 2 u drami kod kućee i desilo se šta se desilo ostali smo bez šanse maltene već tada za 4.mesto i da igramo sa Monakom, odavno trubim već da će monako biti 4. ili 5.mestoo i tako je i bilo etoo, samo mi nismo ispoštovali iskoristili raspored, znao sam ja da će 21 pobeda trebati ili 20 pobeda za poziciju 4. i 5 i tako je i bilo, sada i da pobedimo imaćemo 19 i tačno 2-0 skor sa Monakom što znači da poraz od zalgirisa i armanija su nam bili ziceri za 4.mesto..

Ovakoo ja sam zadovoljan i sa 8.mestom na primer, ubedjen sam da bismo mogli da pobedimo Bajern Minhen ili Pariz kod kuće i igramo časno sa Olimpijakosom ne bismo imali centre ali i oni sad nemaju vidim, roviti su čestoo, najstarija su ekipa, vozali smo ih oba meča na istu foruu, paa neka se pobiju momcii, razbili smo sve moguće tradicije i rekordne ove sezonee, onaj ko je prvi u ligaskom delu nikada ne osvaja Evroligu, ali uvek ulazi na final 4, paa hajmoo da probamo postati prvi klub koji je ušao u FINAL 4 kao osmi u ligaškom delu, sve je na nama, ako odigramo kao na nekim gostovannjima ove sezone, imamo šanse sa svima, imamo dobru ekipu i iskusnu skipuu..

Posted
2 hours ago, NikolaTest said:

Kako sere ovaj Real, znaci neverovatno.

A i koja je ovo po redu utakmica da Partizan gubi/poklanja na kraju...

Pa nije to cudno, samo zbog ovakvog formata EL je ekipa kao sto je ovogodisnji KKP i dosla do ovolikog broja pobeda. No, kada je bilo bitno skor 1-6, od osam meceva nakon pauze dobili samo Albu i Baskoniu kod kuce, dakle bukvalno svi rezultati su im bili ocekivani.

Sto se tice neizvesnih zavrsnica, dobili su samo Albu u gostima, a izgubili od Baskonie u gostima (-6), Virtusa kod kuce (-1), Monaca kod kuce (-5), Paris Basketa u gostima (-3), Barce i Armanija kod kuce (-8 i -7), ASVELa kod kuce (-3), KKCZ (-2), Zalgirisa (-4) i Reala sad (-2). Ukupno 1-10 ili 3-10 ako racunamo i meceve protiv Parizana i zelenih iz Kaunasa kod kuce. To samo pokazuje da ovaj tim KKP nije bio za velika dela, ne zato sto su imali lose igrace, nego zato sto su kao tim bili medju losijima u EL.