Grobarcina1992 Posted Monday at 02:20 PM Posted Monday at 02:20 PM (edited) Shorts i Makabi teska prica negde sam čitao da je klupska politika Makabia da najveći ugovor ne prelazi 1,5 m evra a kratki ima da zabode lagano 2 milionceta po sezoni a slažem se da bi njima bas legao jer je i Makabi divlja ekipa pa bi se kratki uklopio lagano. Edited Monday at 02:22 PM by Grobarcina1992
pantelia Posted Monday at 02:38 PM Posted Monday at 02:38 PM 24 minutes ago, Nini3112 said: Bukvalno. Mnogo bi bilo i Shorts i Jago😀 Ne bi, bilo bi malo 1 13
Урош19 Posted Monday at 03:41 PM Posted Monday at 03:41 PM 1 hour ago, Miki28 Teoljub said: Postoji sansa ali u 1%. Nista se ne sjekiraj, bice bas zajebana bekovska linija sledece sezone I sad je zajebana ali više po nas 1 1
Čvarkov Posted Monday at 04:10 PM Posted Monday at 04:10 PM 2 hours ago, NMX said: Shorts, Yago Canaan, Nedović Spoiler 1
VukVule1988 Posted Monday at 04:50 PM Posted Monday at 04:50 PM 2 hours ago, NMX said: Najbukvalnije postoji šansa da neko u klubu pomisli da je rokada CMM -Shorts dobra ideja (dolazi sa pozicije iznenađenja u EL i natrpo nas u obe utakmice) i da počnemo sledeću sezonu sa bekovskom linijom Shorts, Yago Canaan, Nedović I da gledamo spektakl od odbrane perimetra Gde bi pored Vase, Alekse i Gudure ubacili jos i Kratkog? 😀 1 1
Volter Posted yesterday at 08:00 AM Posted yesterday at 08:00 AM Sutra se igra jedna utakmica ovog kola Evrolige. Fener i Barsa, prenos na ASP3. 1
Borca Posted yesterday at 11:38 AM Posted yesterday at 11:38 AM Niels Giffey i Bajern produzili saradnju do leta 2027-me, a Urbonas javlja da je Jack White koji je skoro zavrsio sezonu u Australiji (igrao za Melbourne United) blizu potpisa ugovora sa timom iz Minhena. Andrejs Gražulis iz Virtusa otisao na pozajmicu u Huventud do kraja sezone.
Grobarcina1992 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) ✍️ Done deal! 𝗞𝗲𝘃𝗶𝗻 𝗣𝘂𝗻𝘁𝗲𝗿 is signing a three-year deal with #Barcelona for 𝟭𝟮𝗠 Euros. 🏀 More coming on @Eurohoopsnet, @EurohoopsES & @eurohoopsGR Svake godine kukaju kako nemaju para a caste Kevina sa 12 m Edited 23 hours ago by Grobarcina1992
Dzo23 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Bio sam ubjeđen da je prvoaprilska šala, jer od jutros sve neke fejk vijesti izlaze. U svakom slučaju očekivano. Najbolji igrač Barselone ove sezone i jedan od najboljih skorera u evroligi.
realno *w Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) On 3/31/2025 at 2:21 PM, Chaos Is Me said: Šta mislite koji od jačih evroligaša bi bio najbolji fit za Shortsa i da li biste gradili ekipu oko njega? Ja sam siguran da bi se on teško uklopio negde da bude neka rezervna opcija, nego mu treba dati da bude vođa. Upravo ovo što kažeš u nastavku. Ne može on da funkcioniše nigde, bez ozbiljne, ozbiljne slobode. Ne samo da je prva opcija, nmego da lopta bude puno kod njega. Koliko smo ga puta ove godine gledali da krene loše, ali i dalje probava, pokušava, na kraju to gotovo uvek bude dobro. 33 minutes ago, Grobarcina1992 said: ✍️ Done deal! 𝗞𝗲𝘃𝗶𝗻 𝗣𝘂𝗻𝘁𝗲𝗿 is signing a three-year deal with #Barcelona for 𝟭𝟮𝗠 Euros. 🏀 More coming on @Eurohoopsnet, @EurohoopsES & @eurohoopsGR Svake godine kukaju kako nemaju para a caste Kevina sa 12 m Ako je bruto cifra, to je oko 7 mil za tri godine. Više je tu problem 3 godine, nego ta cifra na godišnjem nivou. Edited 23 hours ago by realno *w
Chaos Is Me Posted 23 hours ago Author Posted 23 hours ago Kao što rekoh, svaki put kad Barsa objavi kako smanjuje budžet suza suzu stiže. Ne brinem se ja za njihov budžet. 7
Grobarcina1992 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Nije prava je vest po meni ozbiljna pljacka Pantera ne vredi on 4 m po sezoni dokazani luzer nas je unakazio u 3 sezone i onaj kos što je dao u Madridu sjebao je posle onom tucom doneo je do duše titulu u aba u 5 utakmici protiv komsija 32 poena i to je to od njega malo za nekog ko je toliko placen. 1
Eddard Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 minute ago, Grobarcina1992 said: Nije prava je vest po meni ozbiljna pljacka Pantera ne vredi on 4 m po sezoni dokazani luzer nas je unakazio u 3 sezone i onaj kos što je dao u Madridu sjebao je posle onom tucom doneo je do duše titulu u aba u 5 utakmici protiv komsija 32 poena i to je to od njega malo za nekog ko je toliko placen. Brate moj, promeni username u Interpunkcija. 1 24
DameTime Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 2 minutes ago, Grobarcina1992 said: Nije prava je vest po meni ozbiljna pljacka Pantera ne vredi on 4 m po sezoni dokazani luzer nas je unakazio u 3 sezone i onaj kos što je dao u Madridu sjebao je posle onom tucom doneo je do duše titulu u aba u 5 utakmici protiv komsija 32 poena i to je to od njega malo za nekog ko je toliko placen. Just now, Eddard said: Brate moj, promeni username u Interpunkcija. Htedoh da kažem čoveku, neretko ima dobra zapažanja, ali me ubija nedostatak interpunkcije. 😄 1
ScepanScekicSto Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) 5 hours ago, Volter said: Sutra se igra jedna utakmica ovog kola Evrolige. Fener i Barsa, prenos na ASP3. Zna li se sta za nas koji smo bili na sbb? Jel oni tu arenu dodaju? Panter Zeljku bistu za zivota da napravi Edited 22 hours ago by ScepanScekicSto 1
Dzo23 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 4 minutes ago, ScepanScekicSto said: Zna li se sta za nas koji smo bili na sbb? Jel oni tu arenu dodaju? Zeljku bistu za zivota da napravi Sutra se dodaju arene na sbb, bar je takva informacija bila prije par dana. 1
Beonegro Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 3 minutes ago, Dzo23 said: Sutra se dodaju arene na sbb, bar je takva informacija bila prije par dana. I ti ćeš kume ovako, samo sutra
Borca Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Pau Gasol navodno glavni kandidat za poziciju glavnog coveka (CEO) najavljene NBA Europe lige. 1
Knipex Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 49 minutes ago, ScepanScekicSto said: Panter Zeljku bistu za zivota da napravi Misliš Šakoti, pošto je posle Zvezde zabo sve višemilionske ugovore 20 4
Sharp Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Ovo što @realno *w kaže, nije toliko problem iznos po sezoni (4 mil bruto) koliko je suludo beku s krive strane 30ih dati takav ugovor na 3 sezone. 2
Guru Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Markus Howard prošle sezone 19.5 poena za 23.02 mpg, 43.1% iz igre i 40.0% za tri, ove sezone 11.8 poena za 22.31 mpg, 36.1% iz igre i 33.0% za tri. Carsen Edwards prošle sezone 11.5 poena za 22.49 mpg, 38.8% iz igre i 32.6% za tri, ove sezone 19.9 poena za 28.40 mpg, 44.2% iz igre i 34.0% za tri. Prošle sezone je Pablo Laso bio trener Edvardsu, ove sezone je trener Hauardu... Plus je Baskonija prošle sezone igrala plejof a ove neće (dva kola pre kraja su na svega 13 pobeda), Bajern prošle sezone nije igrao plejof (završili sa 13 pobeda) a ove će igrati. 6 2 1
Grobarcina1992 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago At least 10 EuroLeague teams have expressed interest in TJ Shorts. Fenerbahce Beko Istanbul are expected to be the frontrunners to sign the American point guard. Via @harris_stavrou
propolis Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 6 hours ago, Guru said: Markus Howard prošle sezone 19.5 poena za 23.02 mpg, 43.1% iz igre i 40.0% za tri, ove sezone 11.8 poena za 22.31 mpg, 36.1% iz igre i 33.0% za tri. Carsen Edwards prošle sezone 11.5 poena za 22.49 mpg, 38.8% iz igre i 32.6% za tri, ove sezone 19.9 poena za 28.40 mpg, 44.2% iz igre i 34.0% za tri. Prošle sezone je Pablo Laso bio trener Edvardsu, ove sezone je trener Hauardu... Plus je Baskonija prošle sezone igrala plejof a ove neće (dva kola pre kraja su na svega 13 pobeda), Bajern prošle sezone nije igrao plejof (završili sa 13 pobeda) a ove će igrati. Odlično si ovo izvukao jer sam razmišljao kako se Edwards nije pokušao baviti fudbalom posle Fenera i prve godine u Bajernu 🙂 Zato će Duda biti jedan od najvećih jer je uvek pravio maksimalne rezultate sa onim što ima i prilagođavao se tome kako bi izvukao maksimum iz ekipe. 1
Recommended Posts