Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Recommended Posts

Posted (edited)

Shorts i Makabi teska prica negde sam čitao da je klupska politika Makabia da najveći ugovor ne prelazi 1,5 m evra a kratki ima da zabode lagano 2 milionceta po sezoni a slažem se da bi njima bas legao jer je i Makabi divlja ekipa pa bi se kratki uklopio lagano.

Edited by Grobarcina1992
Posted
2 hours ago, NMX said:

Najbukvalnije postoji šansa da neko u klubu pomisli da je rokada CMM -Shorts dobra ideja (dolazi sa pozicije iznenađenja u EL i natrpo nas u obe utakmice) i da počnemo sledeću sezonu sa bekovskom linijom 

Shorts, Yago

Canaan, Nedović

I da gledamo spektakl od odbrane perimetra

Gde bi pored Vase, Alekse i Gudure ubacili jos i Kratkog?  😀

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Niels Giffey i Bajern produzili saradnju do leta 2027-me, a Urbonas javlja da je Jack White koji je skoro zavrsio sezonu u Australiji (igrao za Melbourne United) blizu potpisa ugovora sa timom iz Minhena. 
Andrejs Gražulis iz Virtusa otisao na pozajmicu u Huventud do kraja sezone.

Posted (edited)

✍️ Done deal! 𝗞𝗲𝘃𝗶𝗻 𝗣𝘂𝗻𝘁𝗲𝗿 is signing a three-year deal with #Barcelona for 𝟭𝟮𝗠 Euros. 

🏀 More coming on @Eurohoopsnet, @EurohoopsES & @eurohoopsGR

Svake godine kukaju kako nemaju para a caste Kevina sa 12 m 

Edited by Grobarcina1992
Posted

Bio sam ubjeđen da je prvoaprilska šala, jer od jutros sve neke fejk vijesti izlaze.

U svakom slučaju očekivano. Najbolji igrač Barselone ove sezone i jedan od najboljih skorera u evroligi. 

Posted (edited)
On 3/31/2025 at 2:21 PM, Chaos Is Me said:

Šta mislite koji od jačih evroligaša bi bio najbolji fit za Shortsa i da li biste gradili ekipu oko njega? Ja sam siguran da bi se on teško uklopio negde da bude neka rezervna opcija, nego mu treba dati da bude vođa.

Upravo ovo što kažeš u nastavku. Ne može on da funkcioniše nigde, bez ozbiljne, ozbiljne slobode. Ne samo da je prva opcija, nmego da lopta bude puno kod njega.

Koliko smo ga puta ove godine gledali da krene loše, ali i dalje probava, pokušava, na kraju to gotovo uvek bude dobro.

33 minutes ago, Grobarcina1992 said:

✍️ Done deal! 𝗞𝗲𝘃𝗶𝗻 𝗣𝘂𝗻𝘁𝗲𝗿 is signing a three-year deal with #Barcelona for 𝟭𝟮𝗠 Euros. 

🏀 More coming on @Eurohoopsnet, @EurohoopsES & @eurohoopsGR

Svake godine kukaju kako nemaju para a caste Kevina sa 12 m 

Ako je bruto cifra, to je oko 7 mil za tri godine. Više je tu problem 3 godine, nego ta cifra na godišnjem nivou.

Edited by realno *w
Posted

Nije prava je vest po meni ozbiljna pljacka Pantera ne vredi on 4 m po sezoni dokazani luzer nas je unakazio u 3 sezone i onaj kos što je dao u Madridu sjebao je posle onom tucom doneo je  do duše titulu u aba u 5 utakmici protiv komsija 32 poena i to je to od njega malo za nekog ko je toliko placen.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Grobarcina1992 said:

Nije prava je vest po meni ozbiljna pljacka Pantera ne vredi on 4 m po sezoni dokazani luzer nas je unakazio u 3 sezone i onaj kos što je dao u Madridu sjebao je posle onom tucom doneo je  do duše titulu u aba u 5 utakmici protiv komsija 32 poena i to je to od njega malo za nekog ko je toliko placen.

Brate moj, promeni username u Interpunkcija. 

• Like 1
  • Ha-ha 24
Posted
2 minutes ago, Grobarcina1992 said:

Just now, Eddard said:

Brate moj, promeni username u Interpunkcija. 

Htedoh da kažem čoveku, neretko ima dobra zapažanja, ali me ubija nedostatak interpunkcije. 😄

• Like 1
Posted (edited)
5 hours ago, Volter said:

Sutra se igra jedna utakmica ovog kola Evrolige. Fener i Barsa, prenos na ASP3.

Zna li se sta za nas koji smo bili na sbb? Jel oni tu arenu dodaju?

Panter Zeljku bistu za zivota da napravi

Edited by ScepanScekicSto
  • Like 1
Posted
4 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Zna li se sta za nas koji smo bili na sbb? Jel oni tu arenu dodaju?

Zeljku bistu za zivota da napravi

Sutra se dodaju arene na sbb, bar je takva informacija bila prije par dana.

• Thanks 1
Posted
49 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Panter Zeljku bistu za zivota da napravi

Misliš Šakoti, pošto je posle Zvezde zabo sve višemilionske ugovore :default_coffee:

• Like 20
  • Thanks 4
Posted

Markus Howard prošle sezone 19.5 poena za 23.02 mpg, 43.1% iz igre i 40.0% za tri, ove sezone 11.8 poena za 22.31 mpg, 36.1% iz igre i 33.0% za tri.

Carsen Edwards prošle sezone 11.5 poena za 22.49 mpg, 38.8% iz igre i 32.6% za tri, ove sezone 19.9 poena za 28.40 mpg, 44.2% iz igre i 34.0% za tri.

Prošle sezone je Pablo Laso bio trener Edvardsu, ove sezone je trener Hauardu... Plus je Baskonija prošle sezone igrala plejof a ove neće (dva kola pre kraja su na svega 13 pobeda), Bajern prošle sezone nije igrao plejof (završili sa 13 pobeda) a ove će igrati.

• Like 6
  • Thanks 2
  • WOW 1
Posted

At least 10 EuroLeague teams have expressed interest in TJ Shorts. Fenerbahce Beko Istanbul are expected to be the frontrunners to sign the American point guard. Via @harris_stavrou

Posted
6 hours ago, Guru said:

Markus Howard prošle sezone 19.5 poena za 23.02 mpg, 43.1% iz igre i 40.0% za tri, ove sezone 11.8 poena za 22.31 mpg, 36.1% iz igre i 33.0% za tri.

Carsen Edwards prošle sezone 11.5 poena za 22.49 mpg, 38.8% iz igre i 32.6% za tri, ove sezone 19.9 poena za 28.40 mpg, 44.2% iz igre i 34.0% za tri.

Prošle sezone je Pablo Laso bio trener Edvardsu, ove sezone je trener Hauardu... Plus je Baskonija prošle sezone igrala plejof a ove neće (dva kola pre kraja su na svega 13 pobeda), Bajern prošle sezone nije igrao plejof (završili sa 13 pobeda) a ove će igrati.

Odlično si ovo izvukao jer sam razmišljao kako se Edwards nije pokušao baviti fudbalom posle Fenera i prve godine u Bajernu 🙂

Zato će Duda biti jedan od najvećih jer je uvek pravio maksimalne rezultate sa onim što ima i prilagođavao se tome kako bi izvukao maksimum iz ekipe.

• Thanks 1