MrTripleDouble Posted Wednesday at 07:36 PM Posted Wednesday at 07:36 PM On 3/26/2025 at 7:14 PM, kendrick duckworth said: Ovih 5 minuta Virtusa najgorih 5 minuta jedne ekipe ove sezone. Expand Ja mislio onih Olijev 5 minuta najgori 1 18 3
Carl Johnson Posted Wednesday at 07:38 PM Posted Wednesday at 07:38 PM Covek koji komentarise Makabi - Pao je ‘ladno rekao da su Huanco i Vili blizanci 😂 3
Dragan Mićić Posted Wednesday at 07:40 PM Posted Wednesday at 07:40 PM Kupis paket sport kluba zbog evrolige i oni puste odbojku na pesku, tenis i obicnu odbojku. E pa zbog toga i volim sto se gase. 1 1
DameTime Posted Wednesday at 08:07 PM Posted Wednesday at 08:07 PM (edited) Ozbiljno pumpanje u Areni! Edit: a sad i VČĆ PDR! Edited Wednesday at 08:13 PM by DameTime 2 1 15
JPM Posted Wednesday at 09:03 PM Posted Wednesday at 09:03 PM Virtus pustio utakmicu niz vodu. Žalgiris izgubio. Pariz izgubio. Lepo. Idemo dalje.
Estrella Roja Posted Wednesday at 09:10 PM Posted Wednesday at 09:10 PM Šteta što Makabi nije izdržao do kraja, vidim da su početkom 4. četvrtine imali 15 poena prednosti. 1
Chaos Is Me Posted Wednesday at 09:12 PM Author Posted Wednesday at 09:12 PM Raspad Makabija na kraju, šteta. Nema bauka u ovoj EL više.
Papanikolesku Posted Wednesday at 09:15 PM Posted Wednesday at 09:15 PM Može li neki snimak/video pumpanja u Areni večeras?
Cavani Posted Wednesday at 09:27 PM Posted Wednesday at 09:27 PM On 3/26/2025 at 9:15 PM, Papanikolesku said: Može li neki snimak/video pumpanja u Areni večeras? Expand On 3/26/2025 at 9:17 PM, Урош19 said: Jel su to i dileje skakale na ćacovanje Expand Urke bacam ti post na svim temama 🙂 2 1
Čvarkov Posted Wednesday at 09:39 PM Posted Wednesday at 09:39 PM On 3/26/2025 at 9:15 PM, Papanikolesku said: Može li neki snimak/video pumpanja u Areni večeras? Expand 1
Papanikolesku Posted Wednesday at 09:39 PM Posted Wednesday at 09:39 PM @Cavani Čekaj, ovo i sever peva!? @Čvarkov
Wingwalker Posted Wednesday at 09:42 PM Posted Wednesday at 09:42 PM On 3/26/2025 at 7:40 PM, Dragan Mićić said: Kupis paket sport kluba zbog evrolige i oni puste odbojku na pesku, tenis i obicnu odbojku. E pa zbog toga i volim sto se gase. Expand Danas čujem info da je SBB sportska prava platio 150M a prodao ih Sajku za 700M. Nije ni taj Šolak veverica. Zna li neko nešto o tome. 2
Čvarkov Posted Wednesday at 09:43 PM Posted Wednesday at 09:43 PM (edited) On 3/26/2025 at 9:39 PM, Papanikolesku said: @Cavani Čekaj, ovo i sever peva!? @Čvarkov Expand Da, ali posle su pevali i ko ne skače taj je proglas, kreni-promeni itd... da bi ostali neutralni. Ali ih je tu ostatak hale nadjačao. U svakom slučaju nešto se menja, videćemo kako će se razvijati situacija. Ja zadovoljan, bio je ceo repertoar: ko ne skače taj je ćaci, pumpaj pumpaj, včć pdr. Edited Wednesday at 09:44 PM by Čvarkov 8
Papanikolesku Posted Wednesday at 09:48 PM Posted Wednesday at 09:48 PM On 3/26/2025 at 9:43 PM, Čvarkov said: Da, ali posle su pevali i ko ne skače taj je proglas, kreni-promeni itd... da bi ostali neutralni. Ali ih je tu ostatak hale nadjačao. U svakom slučaju nešto se menja, videćemo kako će se razvijati situacija. Expand Hm, ali ipak se čulo sa tribine. Mali korak od crnomajicaša, ali u pravom smeru, i suštinski veoma važan i šalje pederu određenu poruku. Sa severa se uvek nazirala promena klime, nepogrešivi vesnik promene vlasti. Ostatku Zvezdinih navijača - aplauz i bravo 👏🏼 8 1
pantelia Posted Wednesday at 10:03 PM Posted Wednesday at 10:03 PM Ko ne skace taj je plenum Kakvi moroni 8 2 2 4
Chaos Is Me Posted Wednesday at 11:40 PM Author Posted Wednesday at 11:40 PM Zaista bedna igra Virtusa, 2 od 22 za 3 i ukupan timski indeks 44. Mislim da će ih i Alba dobiti u narednom kolu. Ne umanjujem ovde pobedu Zvezde ali protiv Virtusa je trenutno samo važno ozbiljno izaći na parket i to je to.
NMX Posted Thursday at 07:36 AM Posted Thursday at 07:36 AM Nisam ni ja hteo o tome na ciganjskom topiku ali majko mila na šta liči Virtus Što reče neko, super roster ako je ovo 2019. godina. Plus verujem da ne sabotiraju Šefa stanice nego da je nulta motivacija i čekaju kraj sezone da se vidi ko će u Kinu a ko u Portoriko. Duško je svoje tamo završio, to je jasno. Opet, i takav roster je mnogo bolje igrao prvi deo sezone (svežina pretpostavljam), dobili Grobare u Areni, Zvezda ih je dobila tamo na čisto Kenanovo ludilo u Q4 i to što smo ubacili 35p u poslednjih 8 minuta. Od nove godine, raspad. Dolazak Duška je bila neka kratkoročna šok terapija, posle toga veliko ništa. 1
Barkley#34 Posted Thursday at 07:41 AM Posted Thursday at 07:41 AM Alba nema kvalitet za nešto više a ovi su se odavno već raspustili i to je to.
realno *w Posted Thursday at 07:57 AM Posted Thursday at 07:57 AM On 3/26/2025 at 11:40 PM, Chaos Is Me said: Zaista bedna igra Virtusa, 2 od 22 za 3 i ukupan timski indeks 44. Mislim da će ih i Alba dobiti u narednom kolu. Ne umanjujem ovde pobedu Zvezde ali protiv Virtusa je trenutno samo važno ozbiljno izaći na parket i to je to. Expand 9 poraza za redom, zadnjih 5-6 kola ne znam da li daju 65 poena u proseku. Dosta matorih igrača koji nemaju previše motivacije da se cimaju, kad već nema rezultatskih ambicija. Alba je druga priča, slabiji po kvalitetu, ali isto igraju prvo kolo i ovo sada. Kad smo već kod tog pristupa, isti ima i Makabi. Isto baš pošteno igraju, iako nemaju nikakve šanse odavno. Panatinaikos dosta tanak. Vidim da se spominje povratak Jurtsevena i mislim da će biti baš u problemu ako se ne vrati pre plejofa. Muče se sa skokom, recimo Makabi juče 16 ofanzivnih skokova. Slukas nema sa kime da vrti pik. Juče su prelomili kad je Mitoglu ipak odlučio da se pojavi na tekmi. Gabrijel statistički dobra partija, ali ima tu dosta gluposti, posebno problema sa zagrađivanjem u odbrani, preuzimanjima itd... 2
Barkley#34 Posted Thursday at 08:32 AM Posted Thursday at 08:32 AM Pominjao sam već, Makabi je u znatnom broju utakmica, sve do 3/4 ili 4/4 bio egal ili čak u vođstvu. U drugačijim okolnostima sigurno bi imali više pobeda pa bi bili i u borbi za plej-in, čak i sa ovim timom. 9
hakeem Posted Thursday at 08:42 AM Posted Thursday at 08:42 AM ja vec drugu godinu imam el tv...istina je da su komentatori uzas, lupaju gluposti ali ooet korektno prate utakmicu i neutralni su... nasi komentatori razumljivo navijacki komentarisu utakmice ali opet treba imati neke granice i ne dozivljavati svaki primljen poen kao primljen gol u fudbalu... 3
NMX Posted Thursday at 08:46 AM Posted Thursday at 08:46 AM On 3/27/2025 at 8:42 AM, hakeem said: ja vec drugu godinu imam el tv...istina je da su komentatori uzas, lupaju gluposti ali ooet korektno prate utakmicu i neutralni su... nasi komentatori razumljivo navijacki komentarisu utakmice ali opet treba imati neke granice i ne dozivljavati svaki primljen poen kao primljen gol u fudbalu... Expand Ne znam kako će se rešiti ovaj prelazak EL na Arenu, u smislu komentatora. Samo verujem da će navijači KKP procvetati ako se desi da bilo ko drugi komentariše utakmice jer ovo što Marko Vlahović radi je jako jako tužno. Bukvalno bi rendom lik sa tribine bolje komentarisao. Ne u smislu da navija (to je ok, nemam problem sa tim), nego ta gomila opštih mesta, zaključaka na nivou osnovca i odsustva elementarnog znanja o košarci. Baš tuga. 1
hakeem Posted Thursday at 09:09 AM Posted Thursday at 09:09 AM @NMX pa konkrerno Vlahovic komentarise i ima promene raspolozenja kap random navijac u hali..Plavsic i onaj Janca su nesto bolji u tom pogledu...to mora biti mnogo profesionalnije...ma koliko ljudima bio iritantan Kovacic uvek bih njegao birao da slusam kada gledam Zvezdu...pretpostavljam na areni da ce biti kao na ABA ligi, Radojevic i Karovic... 6
Knipex Posted Thursday at 09:10 AM Posted Thursday at 09:10 AM (edited) Mislim da tu nema nedoumica, prenosiće ih Radojević. Veći problem su naše utakmice jer sve se crta da nama upadnu Karović i Caković... Edited Thursday at 09:11 AM by Knipex 3
zorex Posted Thursday at 09:19 AM Posted Thursday at 09:19 AM Jasno je da u ovom prelazu na Arenu odnosimo pobedu što se tiče komentatora, ali ovim skandiranjem i na Zvezdinim utakmicama brinem se za Arenin regler. 6
Recommended Posts