Kosjan Willavić Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Skorseze ne bi bolje rezirao ovu sezonu, definitivno. Aj da izdrzi Zalgiris sad #teamgoldi 2
Miki28 Teoljub Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 1 minute ago, DameTime said: Stvarno mi je neverovatno da nekog ko navija za BG blizanca iritira ekipa kao što je Pariz. Kao sto tebi prija, ima ljudi koji se uzasavaju ove njihove kosarke 1 1
Miki28 Teoljub Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 1 minute ago, Volter said: Tvrd početak u Areni. Ko igra? 1 2
Knipex Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 3 minutes ago, DameTime said: Stvarno mi je neverovatno da nekog ko navija za BG blizanca iritira ekipa kao što je Pariz. I meni idu na onu stvar sa svojim cirkusantskim ponašanjem, ali za borbu, želju i trud kapa dole. 7
DameTime Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Just now, Miki28 Teoljub said: Kao sto tebi prija, ima ljudi koji se uzasavaju ove njihove kosarke Nema toliko veze sa stilom košarke, više sa Parizom kao projektom. Kad ovo pišem sada, ne mislim na tebe lično. Just now, Knipex said: I meni idu na onu stvar sa svojim cirkusantskim ponašanjem, ali za borbu, želju i trud kapa dole. NBA fazon 1
Smrtokapa Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Ne razumete, Pariz je projekat Evrolige a blizanci su državni projekti. #suverenisti 2
Sharp Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Kakva je ovo početna petorka Partizana? Mornar je bio prije dva dana, danas se igra EL. 2
Kosjan Willavić Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Koji god Pariz da zavrsi, opet su iznenadjenje sezone u svakom slucaju 7
JPM Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Svako ima pravo na svoj stav ali kad vec pitate, to sto je Pariz projekat mi najmanje smeta. Najobicniji paceri run and gun kosarkasi, basketasi. To mi je odvratno. Prosto mrzim taj stil. Sta je tu toliko cudno?
Nate Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Nisam ispratio kad je alba dovela callesa. Odlican i talentovan trener, mada ne znam kolikonje alba prava sredina za njega
Don Dusko Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Just now, JPM said: Svako ima pravo na svoj stav ali kad vec pitate, to sto je Pariz projekat mi najmanje smeta. Najobicniji paceri run and gun kosarkasi, basketasi. To mi je odvratno. Prosto mrzim taj stil. Sta je tu toliko cudno? I neko drugi mrzi taj stil pa opet ima postovanja za rezlutate.
JPM Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Just now, Don Dusko said: I neko drugi mrzi taj stil pa opet ima postovanja za rezlutate. Pa dobro, postuj sta hoces, ja ti nista ne zameram 🙂
Knipex Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Ovaj lik što prenosi Monako-Žalgiris je idealan da prenosi šah. 2
Marvin Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Sad se uzdamo u brata Smajlija da zasere 2-3 napada kako to samo on zna 3
DameTime Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 1 minute ago, JPM said: Svako ima pravo na svoj stav ali kad vec pitate, to sto je Pariz projekat mi najmanje smeta. Najobicniji paceri run and gun kosarkasi, basketasi. To mi je odvratno. Prosto mrzim taj stil. Sta je tu toliko cudno? Kad smo kod ovoga, trebalo bi pokazati malo više poštovanja prema nekom ko je pre dve godine možda pikao basket 3x3, ali je trudom dogurao do EL. Ne mogu ni paceri da prave rezultate i prikažu košarku kakvu Parižani znaju da prikažu, ball don't lie. 1
JPM Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 1 minute ago, DameTime said: trebalo bi pokazati malo više poštovanja Isto vazi i za tebe kao i za Duska, i to bez ikakve malicioznosti. Pokazujte postovanje prema cemu god hocete, vase potpuno pravo i ja tu nemam sta da zamerim niti mi to smeta. Mozete bukvalno samo o postovanju prema njima da pisete, meni je ok. Svako dobro. PLUK!!!
NMX Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Monako skok u odbrani moze da uhvati jedino greskom. Zalgiris po 2-3 napada uredno. Jezivi su
DameTime Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 1 minute ago, JPM said: Isto vazi i za tebe kao i za Duska, i to bez ikakve malicioznosti. Pokazujte postovanje prema cemu god hocete, vase potpuno pravo i ja tu nemam sta da zamerim niti mi to smeta. Mozete bukvalno samo o postovanju prema njima da pisete, meni je ok. E, pa hvala ti što nam priznaješ pravo na mišljenje i stav.
TB Told Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 1 minute ago, DameTime said: Kad smo kod ovoga, trebalo bi pokazati malo više poštovanja prema nekom ko je pre dve godine možda pikao basket 3x3, ali je trudom dogurao do EL. Ne mogu ni paceri da prave rezultate i prikažu košarku kakvu Parižani znaju da prikažu, ball don't lie. Upravo, imaju odličan rezultat s obzirom na sastav koji imaju, što znači je njihov stil igre prilagođen mogućnostima tima. Ovde se ljudi ponašaju kao da Pariz zaslužuje kritike jer ne igra sporiju i manje duivlju košarku, sa kojom bi verovatno bio na 5 pobeda. 7
JPM Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Ovaj Mekormak kad bi barem malo vise kosarkaske inteligencije imao bio bi strasan igrac. Ovako bukvalno stalno u problemu sa licnim greskama. Just now, DameTime said: E, pa hvala ti što nam priznaješ pravo na mišljenje i stav. Uvek 😘
Recommended Posts