EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters - Page 242 - Košarka - VOX92 Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, DameTime said:

Stvarno mi je neverovatno da nekog ko navija za BG blizanca iritira ekipa kao što je Pariz. 

Kao sto tebi prija, ima ljudi koji se uzasavaju ove njihove kosarke

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
3 minutes ago, DameTime said:

Stvarno mi je neverovatno da nekog ko navija za BG blizanca iritira ekipa kao što je Pariz. 

I meni idu na onu stvar sa svojim cirkusantskim ponašanjem, ali za borbu, želju i trud kapa dole.

• Like 7
Posted
Just now, Miki28 Teoljub said:

Kao sto tebi prija, ima ljudi koji se uzasavaju ove njihove kosarke

Nema toliko veze sa stilom košarke, više sa Parizom kao projektom. Kad ovo pišem sada, ne mislim na tebe lično.

Just now, Knipex said:

I meni idu na onu stvar sa svojim cirkusantskim ponašanjem, ali za borbu, želju i trud kapa dole.

NBA fazon :classic_biggrin:

• Ha-ha 1
Posted

Svako ima pravo na svoj stav ali kad vec pitate, to sto je Pariz projekat mi najmanje smeta. Najobicniji paceri run and gun kosarkasi, basketasi. To mi je odvratno. Prosto mrzim taj stil. Sta je tu toliko cudno?

Posted

Nisam ispratio kad je alba dovela callesa. Odlican i talentovan trener, mada ne znam kolikonje alba prava sredina za njega

Posted
Just now, JPM said:

Svako ima pravo na svoj stav ali kad vec pitate, to sto je Pariz projekat mi najmanje smeta. Najobicniji paceri run and gun kosarkasi, basketasi. To mi je odvratno. Prosto mrzim taj stil. Sta je tu toliko cudno?

I neko drugi mrzi taj stil pa opet ima postovanja za rezlutate.

Posted
Just now, Don Dusko said:

I neko drugi mrzi taj stil pa opet ima postovanja za rezlutate.

Pa dobro, postuj sta hoces, ja ti nista ne zameram 🙂

Posted
1 minute ago, JPM said:

Kad smo kod ovoga, trebalo bi pokazati malo više poštovanja prema nekom ko je pre dve godine možda pikao basket 3x3, ali je trudom dogurao do EL. Ne mogu ni paceri da prave rezultate i prikažu košarku kakvu Parižani znaju da prikažu, ball don't lie. 

• Like 1
Posted

trebalo bi pokazati malo više poštovanja

Isto vazi i za tebe kao i za Duska, i to bez ikakve malicioznosti. Pokazujte postovanje prema cemu god hocete, vase potpuno pravo i ja tu nemam sta da zamerim niti mi to smeta. Mozete bukvalno samo o postovanju prema njima da pisete, meni je ok. 

Svako dobro.

PLUK!!!

Posted
1 minute ago, JPM said:

Isto vazi i za tebe kao i za Duska, i to bez ikakve malicioznosti. Pokazujte postovanje prema cemu god hocete, vase potpuno pravo i ja tu nemam sta da zamerim niti mi to smeta. Mozete bukvalno samo o postovanju prema njima da pisete, meni je ok. 

E, pa hvala ti što nam priznaješ pravo na mišljenje i stav. 

Posted

Kad smo kod ovoga, trebalo bi pokazati malo više poštovanja prema nekom ko je pre dve godine možda pikao basket 3x3, ali je trudom dogurao do EL. Ne mogu ni paceri da prave rezultate i prikažu košarku kakvu Parižani znaju da prikažu, ball don't lie. 

Upravo, imaju odličan rezultat s obzirom na sastav koji imaju, što znači je njihov stil igre prilagođen mogućnostima tima. 

Ovde se ljudi ponašaju kao da Pariz zaslužuje kritike jer ne igra sporiju i manje duivlju košarku, sa kojom bi verovatno bio na 5 pobeda.

• Like 7
Posted

Ovaj Mekormak kad bi barem malo vise kosarkaske inteligencije imao bio bi strasan igrac. Ovako bukvalno stalno u problemu sa licnim greskama.

Just now, DameTime said:

E, pa hvala ti što nam priznaješ pravo na mišljenje i stav. 

Uvek 😘