odupri se ludilu Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Da ne propustiimo: Večeras igraju Pariz i Fenjer onu zaostalu utakmicu. 9
Jakob Aman Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ali naslov every game matters je u potpunosti uspeo... 4
Estrella Roja Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Evroligaška utakmica koja se igra ponedeljkom, ne sećam se kad je to poslednji put bilo. 🤔 No dobro, barem će tabela posle 3 meseca konačno biti kompletna. 3
Grobarcina1992 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ovaj Zagars ne bi mogao igrati za Mornar kakva prevara ljudi su 9 poena dali preko njega
Smrtokapa Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Parizeri standardno biju i pucaju. Zabavni su skroz kada tim za koji navijaš nije s druge strane. 4
Barkley#34 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 hours ago, Jakob Aman said: Ali naslov every game matters je u potpunosti uspeo... Baš vala. Navijači desetak klubova sa zanimanjem prate ovaj meč. 2
Grobarcina1992 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Al kakva odbrana bekova Fenera na Shortsu za šamara
realno *w Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Gledam Pariz Fener, komentator Plavšić. Na poluvremenu prebacim na sk2, Hapoel Holon - Hapoel Ber Šiva, uživo prenos, isto Plavšić. Rekoh nisam ništa konzumirao, šta se dešava. Na kraju skontam da na Sk2 nije Plavšić, ali me glas tog lika baš podseća na ovoga. 1
Grobarcina1992 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Koliko ovaj Fener igra smislenije kad je Guduric organizator igre a ne ovaj privatnik Boldvin 6
Problem sa licnim greskama Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, Grobarcina1992 said: Koliko ovaj Fener igra smislenije kad je Guduric organizator igre a ne ovaj privatnik Boldvin Isti utisak. 1
Chaos Is Me Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago Hifi je klasičan basketaš. Može ponekad da ga prosere ali u suštini dosta neozbiljan igrač. 4
Nini3112 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 minutes ago, Chaos Is Me said: Hifi je klasičan basketaš. Može ponekad da ga prosere ali u suštini dosta neozbiljan igrač. Samo u ovakvim sistemima i moze da bude koliko toliko koristan inace ga nikad ne bi pozeleo u ekipi.
Chaos Is Me Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago Baš me zanima gde će Shorts igrati sledeće sezone. Uvek se iznenadim koliko je brz. 1
Grobarcina1992 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kakav idiot je Boldvin šta uradi sa onom tehničkom plus taj covek je vazda nervozan svadja se sa sudijama nikad ga nisam video nasmejanog da igra
Problem sa licnim greskama Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, Grobarcina1992 said: Kakav idiot je Boldvin šta uradi sa onom tehničkom plus taj covek je vazda nervozan svadja se sa sudijama nikad ga nisam video nasmejanog da igra Šaras mu 15s pre toga pokazao da uključi mozak 😄😃 Strašno smešna scena.
realno *w Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 29 minutes ago, Grobarcina1992 said: Koliko ovaj Fener igra smislenije kad je Guduric organizator igre a ne ovaj privatnik Boldvin 27 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Isti utisak. Realnotm Boldvin 5-2 iz igre, 6 asistencija, 1 izgubljena. Gudura 10-3 iz igre, 1 asistencija, 2 izgubljene. Mislim jasno da je Boldvin daleko od pune forme, dugo je bio povređen, ali uopšte nije forsirao previše do sada. _________ Elem, gameplan Fenera ne postoji. Šutiraju po 3 trojke u jednom napadu. Edited 6 hours ago by realno *w 1
TB Told Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 6 ofanzivnih skokova i 7 promašenih šuteva za 3 Fenerbahčea u dva napada.
Problem sa licnim greskama Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, realno *w said: Realnotm Boldvin 5-2 iz igre, 6 asistencija, 1 izgubljena. Gudura 10-3 iz igre, 1 asistencija, 2 izgubljene. Mislim jasno da je Boldvin daleko od pune forme, dugo je bio povređen, ali uopšte nije forsirao previše do sada. _________ Elem, gameplan Fenera ne postoji. Šutiraju po 3 trojke u jednom napadu. Jebiga kad smo to napisali je Gudura imao 3-6. Sada 3-11. A uopšte nije poenterski pitanje već sve deluje sa mnogi više strukture. Doduše, sada savršeno divlja kao i ostali.
Recommended Posts