Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Chaos Is Me

Recommended Posts

1 hour ago, Abizolirni said:

Da mi je znate na koji fazon Fener ima 10 pobjeda. Oni su bukvalno preslikani Makabi.

Imaju i oni u dosadašnjem delu sezone ogromnih problema sa povredama bitnih igrača.

Edited by Volter
  • Like 4

On 12/20/2024 at 10:57 PM, Sokmeniki said:

Virtus u prvih 14 kola:

2-12

Virtus otkako ih je preuzeo Dusko Ivanovic:

2-1 

2 od 3 utakmice odigrao bez najboljeg igraca.

SEF STANICE.

Razbijen i Asvel koji je bio u naletu nakon pobjeda protiv Partizana i Zalgirisa u gostima.

Ipak, mozda i najveci njegov uspjeh za sada jeste igra Polonare koja podsjeca na one dane u Baskoniji.

• Like 3

Prebacio malo na poluvremenu na Baskoniju kad oni neki performans u vezi njihove istorije, Light show, pehari iz vitrina na terenu, povučeni dresovi pod svodove medju kojima i Spliterov.

Ide zatim onaj kratki intervju na terenu i pita riba Lasa i on umjesto kratkog odgovora razloži u pet rečenica šta treba da urade.

Posle vidim rezultat, dobili. Lud lik skroz.

Ja njih ne simpatišem posle 4 faula u napadu Pekovića onomad, ali zaista ozbiljna košarkaška sredina. Respect!

I meni je Fenerov skor misterija, posebno imajuci u vidu probleme sa povredama, a i cinjenicu da su prakticno sva pojacanja promasili. Ocajna (polu)sezona za Melija i Kolsona, Boldvin odigrao mozda 3-4 dobre utakmice, Birch i Hall su teski mediokriteti na el nivou, Mays ocigledan promasaj, cirkus sa Bobanom da ne pominjem...

Kos razlika -70 na poslednje 3 tekme, 5 poraza na 6 meceva, pa jos i utakmica manje, a ljudi se nekom magijom jos uvek drze u top 6.

Ok, NHD je zver i vuce ih kao konj, ali ocekujem da se strmoglave. Bas nekako trula ekipa sa sve neuroticnim Sarasom na celu. 

• Like 10

Meni su Španski klubovi i dalje misterija.

Real odbija da nogira Ćuskiju, Barsa igra dosta ispod renomea igrača koje ima (ok, imali su i povrede). 

Ne mogu da ih uklavirim u konačne prognoze, hoće li ostati da smrde u sredini tabele i da se bore sa sirotiljom ili će se konačno vozdići 🤔

Meni Barsa nije jasna sa ovim njihovim trenerima u poslednje vreme. Ovog Penjaroju su istereli iz Baskonije prošle sezone posle užasnog starta gde im igra nije ličila ni na šta. I onda ove sezone preuzme Barselonu. Ne vidim da je nešto bolji od njegovog prethodnika onog Grimaua, a sa njim bi imali neki kontinuitet koliko-toliko. A opet ne sećam se ni da je Grimau imao nekih zapaženih trenerskih uspeha,  tako da mi je i ta promena prošle godine bila neobična.

• Like 1

3 minutes ago, Chaos Is Me said:

Barselona izgleda skromno pre svega zbog relativno niskog kvaliteta domaće osnove u odnosu na neke pređašnje dane. Parra, Brizuela, Abrines, Nunez pa i ozbiljno olinjali Hernangomez nisu ni blizu neke evropske elite a jedu jake minute. 

Nije to ni toliko loše, mislim da je veći problem što je selekcija takva da ima dosta dobrih igrača, ali da niko ne odskače kao lider. Moguće da su to očekivali od Puntera, drugo je pitanje zašto i na osnovu čega 😁

• Like 3
  • Ha-ha 2