JPM Posted December 5 Share Posted December 5 1 minute ago, Losmi17 said: Btw Nan je generalno jako arogantan lik, teska i cudna licnost. Jednom recju tenkre. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tex_Willer Posted December 5 Share Posted December 5 6 minutes ago, Losmi17 said: Pa nista i nije pogresio. Promasio je sve otvorene suteve, nije da je imao neke prepreke. Btw Nan je generalno jako arogantan lik, teska i cudna licnost. Možda je malo tu Vanja odigrao ulogu, ali😗 samo malo 7 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted December 5 Share Posted December 5 Just now, Tex_Willer said: Možda je malo tu Vanja odigrao ulogu, ali😗 samo malo Pogledaj jos jednom trojke koje je omasio. Da ne govorim da maltene nije ni pokusavao ulaz i one njegove floutere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tex_Willer Posted December 5 Share Posted December 5 Just now, Losmi17 said: Pogledaj jos jednom trojke koje je omasio. Da ne govorim da maltene nije ni pokusavao ulaz i one njegove floutere. Ja bas te otvorene nisam video, a i da jesu pa nije Sref da nista ne masi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 5 Share Posted December 5 Meni je Nunn skroz cool lik. Njegova reakcija i frustracija je još jedan testament odlične odbrane Partizana. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 5 Share Posted December 5 Just now, DameTime said: Meni je Nunn skroz cool lik. Njegova reakcija i frustracija je još jedan testament odlične odbrane Partizana. Psovanje i jurenje sudija? Meni je to reakcija po ugledu na Teodosica. Odvratno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted December 5 Share Posted December 5 Nan je bukvakno sve samo ne kul lik. Sore loser, i najveca dzukela u nasem timu. Ego-manijak svoje vrste...ali vrhunski igrac. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 5 Share Posted December 5 Just now, JPM said: Psovanje i jurenje sudija? Meni je to reakcija po ugledu na Teodosica. Odvratno. Pa nije lepo, samo ne bih mogla da se kladim da u trenutku frustracije ne bih slično odreagovala. A svakako ga ne bih poredila sa Teom. Just now, Losmi17 said: Sore loser, i najveca dzukela u nasem timu. Ego-manijak svoje vrste...ali vrhunski igrac. Sve što ja volim Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted December 5 Share Posted December 5 4 minutes ago, Tex_Willer said: Ja bas te otvorene nisam video, a i da jesu pa nije Sref da nista ne masi... I da su otvorene (a nisu), natrcao se on do te pozicije i oslobadjao poprilicno, tako da je zaustavljen danas. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MV91 Posted December 5 Share Posted December 5 Јако танко тржиште што се тиче квалитетних слободних тренера, ево из овог top tier је остао само Скариоло, Итудис се ухлебио. Обрадовић и Банки слободни, иако их обојицу готивим нису тај најјачи круг стручњака, ово остало јако танко. Максвитис, бивши тренер Жалгириса и литвански селектор је нпр преузео Манису. Сад Реал да тражи тренера, ја не знам кога би довели ако се не договоре са Скариолом, једино Ћаћо да крене. Душко легенда трећу сезону за редом исти задатак, господин, одради докле може, после ужива, реално се неће нигде задржати дуже од годину дана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 5 Share Posted December 5 Ataman je uspeo u istoj izjavi da provuce veliko postovanje za Zoca i cinjenicu da ce od sutra da krenu na treninzima da vezbaju boks. Ok, kakvo je to onda postovanje? Jel to znaci da te je Zoc pobedio u boksu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted December 5 Share Posted December 5 7 3 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted December 6 Share Posted December 6 (edited) Nažalost, stoka brutalno izgleda. Uhvatili su formu i melju redom. Naravno, i raspored im je dobrano išao na ruku, i značajno pomogao da se uhvati prava forma. Bez lažne domaće osnove, bez hodajućih povreda, bez starkelja i istrošenih igrača, i ono najbitnije, sa igračima koji igraju u oba pravca. To je osnovni postulat selektovanja ekipe. Efendija to za razliku od dunstera u našem KK itekako zna. Na svu muku gledam raspored, i vidim da im ide Asvel, Alba...Taman da napucaju dodatno samopouzdanje. Sledeću utakmicu koju će izgubiti je 09.01. u Atini, baš protiv Panatinaikosa, koji će ih dočekati silno motivisan i željan osvete za ovaj šamar i odučavanje košarke koje im je priredjeno. Niko ih nije ovako odvalio, računajući ovu i prošlu sezonu. Molim Boga da im se ne vrati za pretproslu sezonu kad su bili jednom nogom na f4, iako mi jako miriše na taj scenario. Edited December 6 by Dzo23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted December 6 Share Posted December 6 (edited) Razlika izmedju Partizana i Zvezde je sto Partizan tim pravi po kosarkaskom, a ne nacionalnom kljucu i sto nema grupu zasluznih gradjana koja ne samo sto mora da uzima pare od tog istog kluba, vec mora i da igra. U skladu s tim je sasvim normalno da imaju kosarkaske oscilacije, te da nekad deluju bolje, nekad gore. Ali sigurno im se nece desiti to da im Jaramaz i Andjusic igraju na silu 20 minuta, da im Smailagic posle tri godine nicega dobije novi trogodisnji ugovor, i da dobrog vojnika Trifu nagradjuju visegodisnjom saradnjom u momentu kad se vidi da nema sta da trazi u ekipi. Isto tako, nece im doci ni neki Goran Dragic (pandan Zvezdinoj "legendi" Teodosicu) da bude trener iznad trenera, da se izdrkava na sve, da sutira preko ruke kad mu se digne kurac, da bude i sudijski komesar, i da se to onda pravda time da je legenda evropske kosarke i da je sasvim ok to, jer eto partizanovac je. Mislim kad je to pokusao da radi elitni EL bek u liku i delu Pantera, dobio je zahvalnicu, a ne znam dal postoji scenario u kom Teodosicu iko skrece paznju da nije ok bas to sto radi. O nekoj jacoj reakciji da ne govorim. Opet kazem, sva sreca pa Anjdusic i Jaramaz nisu zvezdasi, ubedjen sam da bi obojica sad bili u Zvezdi i igrali kroz prizmu toga da su eto zasluzni gradjani. Andjusa iskidao KRK 2011, a Jare bio MVP kad je bilo najteze... Edited December 6 by Markoss 16 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 6 Share Posted December 6 @Losmi17sta se desava sa "najboljim" trenerom?🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted December 6 Share Posted December 6 45 minutes ago, Miki28 Teoljub said: @Losmi17sta se desava sa "najboljim" trenerom?🤣 Kako to mislis? Mi ne igramo dobro, ali je dovoljno da vezemo 3 pobede i bicemo na celu. Ove godine ce biti zahtevnije da uzmemo EL. Ali ako neko zna to je Ergin. #atamania 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted December 6 Share Posted December 6 Jedno nepopularno misljenje - ne igra Partizan previse drugacije u odnosu na period kada je redjao poraze, ali je kosarka takva igra da dve/tri odbrane ili napada preokrenu lako momenat i tok utakmice. Tako se poklopilo da se izgube neke utakmice koje su licile da ce se dobiti kao sto su one protiv Baskonije, Virtusa i Pariza, a sada se desava suprotno. U ovoj seriji od cetiri pobede Partizan se suocavao sa -14 razlike u 1/4 i -9 u 3/4 protiv Olija, i sa -7 krajem 3/4 protiv Zalgirisa, ali te ekipe nisu znale da zadaju konacni udarac, sto je Partizan iskoristio. Kao sto ni Partizan nije to umeo protiv Virtusa recimo. Poenta je da je Partizan na gotovo svim utakmicama konkurentan, i kao sto nije bio bas toliko bedna ekipa da ima skor 2-8 zajedno sa Albom, tako ni sada nije automatski postao F4 ekipa. Nije ovaj tim sigurno preko noci naucio da igra kosarku. Bitna cinjenica je i da Partizan mesec dana nije izasao iz Beograda kada pricamo o EL, a nanizao je 5 utakmica kod kuce i 1 na strani u istoj hali u kojoj je domacin. Nakon svega, rekao bih da je ovaj skor Partizana manje-vise realan u odnosu na kvalitet ekipe i svega sto je do sada prikazano. Sto se tice igraca, Karlik Dzons je neverovatan igrac, a najvise me je iznenadio Tajrik Dzons. Nisam ocekivao od njega tako zrelu igru, a i kvalitetnu u blizinu obruca. Iskren da budem, nisam previse obracao paznju na njega u Efesu prosle sezone, ali sam imao utisak da je u pitanju sirov igrac koji osim atlecizma i energije nema sta vise da ponudi na parketu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted December 6 Share Posted December 6 (edited) Upravo tako, slazem se s vecim delom posta. Neke ekipe su bukvalno nestale s terena protiv njih ni iz cega, dok su druge odigrale u slicnom tonu celu utakmicu sto je bilo dovoljno za brejk. Naravno da raspored prilicno pomaze svemu, ne secam se kad su izasli iz bga poslednji put. Sta su ti 2, 3 momenta na jednoj utakmici, da je oli odigrao krsteno makar 2 minuta poslednjeg kvartala, ko zna sta bi bilo.. Cekam goldbergovu ocenu kola 🙂 Edited December 6 by Losmi17 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted December 6 Share Posted December 6 A cek te ekipe sto su nestale protiv nas su nestale same od sebe? ne moze se covek ni poradovati kako valja posto vidim da to navijas za tim trenera Atamana, sta reci za vasu pobedu protiv Barse gde su imali +9, jesu i oni samo nestali ili to u vasem slucaju ne vazi... sta se sve ovde da procitati... sad pricamo o rasporedu, a gde gostujemo prva dva kola, to niko nije tada pominjao... i imali smo daleko povoljniji deo rasporeda od Virtusa pa smo se raspali.. sve je izgleda u pitanju sem da smo zaigrali bolji basket... i lopta je postena, nesto je ispadalo iz obruca, koliko smo samo mi trojki primili kao Vanjina druga juce... i sad kad gubis tako od drugih onda je to da nemas pojma taj drugi je car, a kad ti tako das, onda je to sreca, ekipa je nestala... kao sto rekoh, sta se sve ovde da procitati 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrk Posted December 6 Share Posted December 6 So je mnogo jaka 😂 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 6 Share Posted December 6 Postoje dve bitne razlike u odnosu na taj period. Prva je igra C. Jonesa. Partizan je bio konkurentan u maltene svim tekmama, ali sve dok on nije definitivno dobio ključeve ekipe i počeo da vozi kao Ferrari, ekipa nije skroz prodisala. Ja sam mislila da će Iffe biti šerif, ali ipak bi Carlik trebalo da bude taj i moraće trener drugačije da posloži hijerarhiju kad se Iffe vrati. Druga je switch odbrana, na koju kuka svaki drugi grobar. Sa svakom utakmicom su uigraniji i onda sve bolje šljaka tokom utakmice. Naravno da je značajan faktor domaćeg terena, gde nijedan sportista ne bi ostao imun ako ga bodri 18K-20K ljudi. I jeste tačno da je ekipa dobila injekciju samopouzdanja koja je bila preko potrebna posle onog ponora. U poslednjim utakmicama se baš vidi da više veruju u pobedu od protivnika, otimaju im žive lopte iz ruku. Ali je svejedno velika nebuloza reći protivnici su nestajali sa terena ni iz čega. Evo postoje bar 4 faktora zašto nestaju sa terena. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted December 6 Share Posted December 6 Brutalnu košarku igraju komšije, nažalost. Kliknuli su, kao prije 2 godine, i trenutno dijeluju nezaustavljivo. Naravno, i to što zadnjih 10 utakmica nisu izašli iz Beograda sigurno im je pomoglo da dostignu ovaj nivo igre. Ono na čemu skidam kapu Obradoviću je što ne sastavlja ekipu po kumovskoj i rodbinskoj vezi, a ni po pasošu. Nema starkelja, nema hodajućih povreda, nema domaćih mediokriteta, i ono najbitnije dovode se igrači u naponu snage koji igraju u oba smjera. To su osnovni postulati selektovanja ekipe, i on to naravno zna, za razliku od naših duduka. Gledam raspored, i vidim da im idu Alba i Asvel. Taman da dodatno napucaju samopouzdanje i razigraju se. Hot take: Partizan će sledeću utakmicu izgubiti 09.01. u Atini, baš protiv Pao, koji će ih dočekati "na nož" silno motivisan, nakon ovog pretrpljenog šamara, gdje ih ovako niko nije odučio od košarke računajući ovu i prošlu sezonu. Molim Boga da im se ne vrati za ono od prije 2 god kad su bili na korak od f4, mada sve miriše na takav scenario. Sezone su preslikane, bar za sada. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted December 6 Share Posted December 6 6 minutes ago, ScepanScekicSto said: sad pricamo o rasporedu, a gde gostujemo prva dva kola, to niko nije tada pominjao... i imali smo daleko povoljniji deo rasporeda od Virtusa pa smo se raspali.. sve je izgleda u pitanju sem da smo zaigrali bolji basket... i lopta je postena, nesto je ispadalo iz obruca, koliko smo samo mi trojki primili kao Vanjina druga juce... i sad kad gubis tako od drugih onda je to da nemas pojma taj drugi je car, a kad ti tako das, onda je to sreca, ekipa je nestala... kao sto rekoh, sta se sve ovde da procitati Nisam siguran da li targetiras mene, ali ja o ovom boldovanom upravo i pricam. Vas skor 2-8 nije bio realan, jednostavno vam se nije dalo, u kljucnim momentima protivnik ubaci neki tezak sut, ili se lopta odbije na of. skok, ili nesto trece sto odluci utakmicu. Bilo je i sudijskih gresaka. Sada se to vraca. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted December 6 Share Posted December 6 (edited) 13 minutes ago, ScepanScekicSto said: A cek te ekipe sto su nestale protiv nas su nestale same od sebe? ne moze se covek ni poradovati kako valja posto vidim da to navijas za tim trenera Atamana, sta reci za vasu pobedu protiv Barse gde su imali +9, jesu i oni samo nestali ili to u vasem slucaju ne vazi... sta se sve ovde da procitati... sad pricamo o rasporedu, a gde gostujemo prva dva kola, to niko nije tada pominjao... i imali smo daleko povoljniji deo rasporeda od Virtusa pa smo se raspali.. sve je izgleda u pitanju sem da smo zaigrali bolji basket... i lopta je postena, nesto je ispadalo iz obruca, koliko smo samo mi trojki primili kao Vanjina druga juce... i sad kad gubis tako od drugih onda je to da nemas pojma taj drugi je car, a kad ti tako das, onda je to sreca, ekipa je nestala... kao sto rekoh, sta se sve ovde da procitati Pa ja pisem sve vreme da igramo lose bas. Da ovde nema ni obrisa ekipe s kraja prosle godine. Ajde da vidimo koliko ce puta na nivou sezone oli izgubiti 15 razlike zadnji kvartal. To ce biti anomalija na nivou sezone. Ili da nan lorenco i osman sutiraju 2/16 za 3 itd. Pritom je nan igrac koji pogadja i suteve preko ruke protiv svih protivnika. Da ne idem dalje. Niti ste vi odjednom bolji 30% ni iz cega, niti su drugi zaboravili igrati kosarku. Ili ipak jesu... Edit- gledao sam napredne pokazatelje napada i odbrane na nivou sezone pre ovog kola, i kkp ni u jednom segmentu nije bio u prvih 10 timova. Strasna odbrana. Edited December 6 by Losmi17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted December 6 Share Posted December 6 Nekad eye test govori daleko vise od bilo koje statistike... meni kao navijacu dovoljno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts