Chaos Is Me Posted Thursday at 10:06 PM Author Share Posted Thursday at 10:06 PM Zasluženo Partizan, na kraju ih je Fournier svojeručno lišio neizvesne završnice. Davies i Koprivica ozbiljan x factor, odlična minijatura Želimira mora se priznati jer Jones ne bi imao šanse protiv Milutinova a Koprivica makar ima ozbiljne dimenzije. Na kraju se kockao sa dva visoka u petorci protiv Papanikolaua na PF i upalilo je, Barcokas je prekasno vratio Petersa u igru. Baš lep podstrek za KKP, pobeda u derbiju pa nad jednim od glavnih favorita. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobarcina1992 Posted Thursday at 10:07 PM Share Posted Thursday at 10:07 PM Kampaco doktor magistar kosarke 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted Thursday at 10:07 PM Share Posted Thursday at 10:07 PM Mislim da je to to, zaslužila je Barsa da izgubi ovo. Anderson batica nije baš za ovaj nivo, štrči malo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted Thursday at 10:12 PM Share Posted Thursday at 10:12 PM Stiče se utisak da bi Real usrao Barsu taman da je na začelju tabele i rosterom punim juniora. Ozbiljan kompleks su nabili. Faku je ćaća, doktor derbi pičvajza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted Thursday at 10:17 PM Share Posted Thursday at 10:17 PM Prilicno je tanak Oli bez Vezenkova. Bugarin da 25 poena a da jednom spusti loptu na parket. Bez njega su neki Zalgiris. Cuskija Mateo skratio rotaciju, a mozda i sebe spasio otkaza. Svi pricaju o nekoj nikad jacoj EL, ali ja ne vidim cak ni jasnog favorita sem moje Panate. A ni mi ne igramo ni priblizno dobro u odnosu na ono sto mozemo. Fener igra ok, ali ne verujem im. 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted Thursday at 10:23 PM Share Posted Thursday at 10:23 PM 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted Thursday at 10:25 PM Share Posted Thursday at 10:25 PM Barcokas je plačko koji ima facu da može da glumi vampira u filmu, prilično iritantan lik, ali je dobar trener. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Thursday at 11:02 PM Share Posted Thursday at 11:02 PM Samo da bacim 🤛🏼 @Knipex, no hard feelings. I dalje stojim iza svega što sam rekao, da je suđenje bilo bezobrazno i loše, ali ne i načina komunikacije sa tobom. Napisao bih ovo i da je Partizan izgubio, jer znam da si uvek korektan. Takođe mislim da nema potrebe da se diskusija spušta zbog Zvezdaš/Partizanovac momenta, meni je to totalno nebitno u celoj priči. Ispade da sam ja pod adrenalinom i u afektu, a ti zvezdaš pa zbog toga žmuriš na jedno oko. Ne. Hteo sam da ti napišem da ne bi pristao da do kraja sezone Zvezda ima ovakvo suđenje u svakoj utakmici, ali sam se setio da vi svakako imate ovakvo suđenje, + jedna gruba povreda materijalnih pravila. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted Friday at 08:23 AM Share Posted Friday at 08:23 AM 9 hours ago, Knipex said: Barcokas je plačko koji ima facu da može da glumi vampira u filmu, prilično iritantan lik, ali je dobar trener. Uvek se zapitam kako osoba koja je zaradila toliko novaca ima onakve uzasne zube. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Friday at 08:26 AM Share Posted Friday at 08:26 AM 9 hours ago, Knipex said: Barcokas je plačko koji ima facu da može da glumi vampira u filmu, prilično iritantan lik, ali je dobar trener. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted Friday at 08:35 AM Share Posted Friday at 08:35 AM 9 hours ago, Papanikolesku said: Samo da bacim 🤛🏼 @Knipex, no hard feelings. I dalje stojim iza svega što sam rekao, da je suđenje bilo bezobrazno i loše, ali ne i načina komunikacije sa tobom. Napisao bih ovo i da je Partizan izgubio, jer znam da si uvek korektan. Takođe mislim da nema potrebe da se diskusija spušta zbog Zvezdaš/Partizanovac momenta, meni je to totalno nebitno u celoj priči. Ispade da sam ja pod adrenalinom i u afektu, a ti zvezdaš pa zbog toga žmuriš na jedno oko. Ne. Hteo sam da ti napišem da ne bi pristao da do kraja sezone Zvezda ima ovakvo suđenje u svakoj utakmici, ali sam se setio da vi svakako imate ovakvo suđenje, + jedna gruba povreda materijalnih pravila. Sve ok bro. Kakvo je do sada suđenje bilo i Zvezdi i Partizanu ovo je bilo još i ok. Jeste bilo blago u korist Olimpijakosa, ali nije bilo grubih i namernih greški kao do sada, osim onog gledanja snimka i davanja bacanja Furnijeu što mi je neshvatljivo. Nisam bio neutralan, navijao sam za vas i drago mi je da ste se izdigli i pobedili, pre svega sebe, pa onda i favorizovani Olimpijakos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted Friday at 09:47 AM Author Share Posted Friday at 09:47 AM 1 hour ago, Pero_Cameron said: Uvek se zapitam kako osoba koja je zaradila toliko novaca ima onakve uzasne zube. Verovatno zato što jede cigarete za doručak, ručak, užinu i večeru a u pauzama od jela puši. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted Friday at 09:54 AM Share Posted Friday at 09:54 AM 6 minutes ago, Chaos Is Me said: Verovatno zato što jede cigarete za doručak, ručak, užinu i večeru a u pauzama od jela puši. Barcokas uz kaficu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MV91 Posted Friday at 10:18 AM Share Posted Friday at 10:18 AM Много ми драго што је изгубио Жалгирис и то на онакав начин, реално мора да им се врати за неке победе, по мени тотално незаслужене. Вокер је бруталан играч, али им је све претумбао, Тринкијери га је пустио да игра hero ball јуче и завршило се како се завршило. Притом Франциско испао из ритма скроз. 4 пораза у 5 утакмица, а следећу долазе у Арену. Прилика да се криза настави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Friday at 10:22 AM Share Posted Friday at 10:22 AM 2 minutes ago, MV91 said: Много ми драго што је изгубио Жалгирис и то на онакав начин, реално мора да им се врати за неке победе, по мени тотално незаслужене. Вокер је бруталан играч, али им је све претумбао, Тринкијери га је пустио да игра hero ball јуче и завршило се како се завршило. Притом Франциско испао из ритма скроз. 4 пораза у 5 утакмица, а следећу долазе у Арену. Прилика да се криза настави. Kako odredjujes nezasluzene pobede? Ja od svih utakmica sto sam gledao, ona Barsina protiv Zvezde kad je Mirotic gazio liniju je nezasluzena jer je na rezultat direktno uticao previd sudija. Ovo ostalo bukvalno sve zasluzeno. Ako vodis 38 minuta a izgubis, jebiga, nisi vodio 40 minuta. Nema kukanja. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted Friday at 10:39 AM Share Posted Friday at 10:39 AM Neto uspeo da se ponovo povredi nakon 4 min u dresu Barselone. Kakav maler od igraca jbte... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted Friday at 10:50 AM Author Share Posted Friday at 10:50 AM Anderson iz Barse je neki Dillon Brooks wannabe, baš gadna njuška. Čak mi i Realovi prljavci naspram njega izgledaju benigno. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Friday at 11:14 AM Share Posted Friday at 11:14 AM 34 minutes ago, Gudura said: Neto uspeo da se ponovo povredi nakon 4 min u dresu Barselone. Kakav maler od igraca jbte... Jel ista povreda? Ako jeste, odmah ce da raskidaju ugovor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Friday at 11:18 AM Share Posted Friday at 11:18 AM 2 hours ago, Knipex said: Sve ok bro. Kakvo je do sada suđenje bilo i Zvezdi i Partizanu ovo je bilo još i ok. Jeste bilo blago u korist Olimpijakosa, ali nije bilo grubih i namernih greški kao do sada, osim onog gledanja snimka i davanja bacanja Furnijeu što mi je neshvatljivo. Nisam bio neutralan, navijao sam za vas i drago mi je da ste se izdigli i pobedili, pre svega sebe, pa onda i favorizovani Olimpijakos. Bilo je tu još brljanja. Recimo Želimir gubi čelendž jer sudija neće da pogleda snimak za potencijalnu nesportsku. Trojka Vildoze u prvom napadu na utakmici, nakon inicijalnog napada ostaje 0.9 na satu; gde on šut nije izbacio na vreme. Sudiji ni da padne na pamet da bude video check (ako mi neko objasni kako da izbacim sliku, priložiću) Zatim faul kod saplitanja Lundberga, gde čovek svira mrtvu. Vokap koji na konto neke reputacije nekog strašnog defanzivca valjda, igra tako prljavu odbranu, u kontaktu je non stop rukama, bije kao sveti Ilija. Uz sve ono što si već nabrojao, sasvim dovoljno da to ne bude dobro, jer su mahom sve odluke išle na štetu Partizana. Ista priča je i sa vama, u 9/10 utakmica vas oštete na ovaj ili onaj način. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted Friday at 11:22 AM Share Posted Friday at 11:22 AM 7 minutes ago, JPM said: Jel ista povreda? Ako jeste, odmah ce da raskidaju ugovor. Primicac navodno, nije ista, ali ocigledno je staklen. Ceka se snimanje valjda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted Friday at 11:38 AM Share Posted Friday at 11:38 AM Ali Kampacov intervju posle utakmice. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tex_Willer Posted Friday at 11:38 AM Share Posted Friday at 11:38 AM 14 minutes ago, Gudura said: Primicac navodno, nije ista, ali ocigledno je staklen. Ceka se snimanje valjda A decko ima gradju ala Faku, takvi igraci u globalu bas nebi trebali imati problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Friday at 11:49 AM Share Posted Friday at 11:49 AM 9 minutes ago, Tex_Willer said: A decko ima gradju ala Faku, takvi igraci u globalu bas nebi trebali imati problema. Povreda primicaca je najcesce tetiva, jel tako? Strada vezivno tkivo izmedju misica i koske. Genetika, slabiji materijal. Nikad se ne zna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted Friday at 11:52 AM Share Posted Friday at 11:52 AM 32 minutes ago, Papanikolesku said: Trojka Vildoze u prvom napadu na utakmici, nakon inicijalnog napada ostaje 0.9 na satu; gde on šut nije izbacio na vreme. Sudiji ni da padne na pamet da bude video check (ako mi neko objasni kako da izbacim sliku, priložiću) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted Friday at 11:57 AM Author Share Posted Friday at 11:57 AM Ona dva bacanja dodeljena Fournieru su baš težak bezobrazluk od odluke, još nakon gledanja snimka, čist umišljajni lopovluk. Ja bih počeo u košarci da delim neke žute kartone koje dobijaš kad se buniš kao majmun za čisti faul koji si napravio. Možda i za Teodosićevštine i ona zabacivanja glavom kao u struju da te je neko uključio kad nije bilo nikakvog kontakta. Dva žuta na utakmici = marš napolje i doviđenja. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts