Volter Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Opet Pariz krenuo silovito. Narodski rečeno - ne jebu živu silu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Nisam siguran da treneri znaju da skautiraju uopste ovaj tim. Totalno igra van svakog sablona. Pritom igraju sasvim pristojnu odbranu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Komsije kad ste postali ovakve poliglote ? 😄 😄😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 7 minutes ago, Losmi17 said: Nisam siguran da treneri znaju da skautiraju uopste ovaj tim. Totalno igra van svakog sablona. Pritom igraju sasvim pristojnu odbranu. Ovo je i meni zapalo za oči. Oni su svi fizički dobri i imaju brze noge i ruke i svi idu na skok Jedino im je Shorts kratak ali nije čunj u odbrani. U napadu igraju kao pčela leti kao pčela ubadam. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Sem Shortsa ne bih ni jednog njihovog igrača poželio u KKCZ a ni njegov potpis me ne bi oborio sa stolice. Ne znam u čemu je fora, dal je realno da i dalje ulaze ležerno protiv njih? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Još retko kad izlaze iz bonusa, Tijago malo, malo, pa menja po trojicu igrača, i opet sve funkcioniše odlično. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 3 minutes ago, odupri se ludilu said: Ovo je i meni zapalo za oči. Oni su svi fizički dobri i imaju brze noge i ruke i svi idu na skok Jedino im je Shorts kratak ali nije čunj u odbrani. U napadu igraju kao pčela leti kao pčela ubadam. U principu nista nikome nije jasno. I Hifi je skracen, iako ne izgleda tako, 1.85 je visok. Na 5 im je rezerva Kracer koji deluje kao poluamater, a neke minute kupi i Kavalier koji realno nije petica. Dosta ujednacenih igraca i ne pada tempo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Portovale Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Tačno se namješta da idemo na Pariz u četvrtfinalu. Slavimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Što je najjače ljudi imaju odlično suđenje gdje god da igraju. Potpuni WTF momenat. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Nije wtf, EL pokusava vec dugo godina da progura Pariz kao centar. Dobro sudjenje, sa pobedama dolazi i euforija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinnerman Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago TJ Shorts je opasan mudonja i pobija sve one teorije košarkaških znalaca da ako si kratak ne možeš da igraš EL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nellthe Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 42 minutes ago, Sector said: Sem Shortsa ne bih ni jednog njihovog igrača poželio u KKCZ a ni njegov potpis me ne bi oborio sa stolice. Ne znam u čemu je fora, dal je realno da i dalje ulaze ležerno protiv njih? Mislim da nije da ulaze ležerno protiv njih koliko su oni unijeli poptuno neki "nov" stil igre u EL sa tim bas američkim prangijanjem bez praštanja ni sekunde. Oni pobjeđuju i samopouzdanje im raste iz utakmice u utakmicu. Po meni dosta trenera EL je konstantno u svom šablonu i ni malo neće da se mjenjaju i izlaze iz njega. Ne znam, ja i dalje ne vjerujem da će Pariz na top 8, možda se dokopaju plejiina, ali kad dodje stani pani, kad se skroz zategnu odbrane i sve da nemaju neke šanse, ali opet možda ne pobiju ko zna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Kakav gas od ekipe druyee 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Samo dve izgubljene lopte u derbiju za poluvreme i obe Zvezdine. Partizan 0 izgubljenih, svaka čast. KKP forsirao šut za 3 (5/24), bolji u skoku, posebno u ofanzivnom (10-4). Zvezda je iskusnija ekipa i mislim da će to odlučiti pobednika. Pariz vezao sedam pobeda. Nije to više slučajno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 45 minutes ago, Čvarkov said: Zvezda je iskusnija ekipa i mislim da će to odlučiti pobednika. Brate moj, prejebo si i mene u prognozi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago niko ne pobedjuje szeljka devet puta zaredom 💪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Rada je kriva za sve. Naljutila je Željka i znao sam da ćemo najebati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago rada i 500 grobara doneli prevagu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Браво Партизану, утрпали 90 поена са 23% шута за 3. Перфектно скројен тим да малтретира ове ветеране у Звезди. Скроз поштена побједа, остварена вољним моментом од старта. За нас, па благо речено грозан меч. Од припреме, до приступа, одлука, ротација и атмосфере (лише почетне кореографије). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 2 hours ago, Sector said: Sem Shortsa ne bih ni jednog njihovog igrača poželio u KKCZ a ni njegov potpis me ne bi oborio sa stolice. Kevarrius Hayes je jedan od najboljih p&r defanzivaca u EL, uvek bih pre imao njega na 5 koji može vrhunski da hedžuje, svičuje, pa i štiti obruč, nego neke nepokretne teškaše kakve je recimo Monako nagomilao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 3 hours ago, Volter said: Opet Pariz krenuo silovito. Narodski rečeno - ne jebu živu silu. Pariz sam gledao prošle sezone u Euro Cup-u i igrali su isto vrlo brzo i dinamično, mislim da sam i napisao ovde nakon što su osvojili Euro Cup da će pomristiti mnogima račune u Evroligi, pošto su pre toga ovdašnji forumski stručnjaci konstatovali da će Pariz u Evroligi biti dobar samo za dno tabele 🙃 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted 59 minutes ago Share Posted 59 minutes ago 7 minutes ago, Guru said: Kevarrius Hayes je jedan od najboljih p&r defanzivaca u EL, uvek bih pre imao njega na 5 koji može vrhunski da hedžuje, svičuje, pa i štiti obruč, nego neke nepokretne teškaše kakve je recimo Monako nagomilao. Da, njega sam zaboravio. Vrhunski defanzivac i generalno dobar zabod za klubove koji nisu prebogati ali imaju oči. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts