Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Chaos Is Me

Recommended Posts

7 minutes ago, Losmi17 said:

Nisam siguran da treneri znaju da skautiraju uopste ovaj tim.

Totalno igra van svakog sablona.

Pritom igraju sasvim pristojnu odbranu.

Ovo je i meni zapalo za oči. Oni su svi fizički dobri i imaju brze noge i ruke i svi idu na skok Jedino im je Shorts kratak ali nije čunj u odbrani. U napadu igraju kao pčela leti kao pčela ubadam.

• Like 3

3 minutes ago, odupri se ludilu said:

Ovo je i meni zapalo za oči. Oni su svi fizički dobri i imaju brze noge i ruke i svi idu na skok Jedino im je Shorts kratak ali nije čunj u odbrani. U napadu igraju kao pčela leti kao pčela ubadam.

U principu nista nikome nije jasno.

I Hifi je skracen, iako ne izgleda tako, 1.85 je visok.

Na 5 im je rezerva Kracer koji deluje kao poluamater, a neke minute kupi i Kavalier koji realno nije petica.

Dosta ujednacenih igraca i ne pada tempo.

• Like 1

42 minutes ago, Sector said:

Sem Shortsa ne bih ni jednog njihovog igrača poželio u KKCZ a ni njegov potpis me ne bi oborio sa stolice. 

Ne znam u čemu je fora, dal je realno da i dalje ulaze ležerno protiv njih? 

Mislim da nije da ulaze ležerno protiv njih koliko su oni unijeli poptuno neki "nov" stil igre u EL sa tim bas američkim prangijanjem bez praštanja ni sekunde.

Oni pobjeđuju i samopouzdanje im raste iz utakmice u utakmicu.

Po meni dosta trenera EL je konstantno u svom šablonu i ni malo neće da se mjenjaju i izlaze iz njega.

Ne znam, ja i dalje ne vjerujem da će Pariz na top 8, možda se dokopaju plejiina, ali kad dodje stani pani, kad se skroz zategnu odbrane i sve da nemaju neke šanse, ali opet možda ne pobiju ko zna.

Samo dve izgubljene lopte u derbiju za poluvreme i obe Zvezdine. Partizan 0 izgubljenih, svaka čast. KKP forsirao šut za 3 (5/24), bolji u skoku, posebno u ofanzivnom (10-4). Zvezda je iskusnija ekipa i mislim da će to odlučiti pobednika.

Pariz vezao sedam pobeda. Nije to više slučajno.

Браво Партизану, утрпали 90 поена са 23% шута за 3. Перфектно скројен тим да малтретира ове ветеране у Звезди.

Скроз поштена побједа, остварена вољним моментом од старта.

За нас, па благо речено грозан меч. Од припреме, до приступа, одлука, ротација и атмосфере (лише почетне кореографије). 

• Like 1

2 hours ago, Sector said:

Sem Shortsa ne bih ni jednog njihovog igrača poželio u KKCZ a ni njegov potpis me ne bi oborio sa stolice. 

Kevarrius Hayes je jedan od najboljih p&r defanzivaca u EL, uvek bih pre imao njega na 5 koji može vrhunski da hedžuje, svičuje, pa i štiti obruč, nego neke nepokretne teškaše kakve je recimo Monako nagomilao. 

3 hours ago, Volter said:

Opet Pariz krenuo silovito. Narodski rečeno - ne jebu živu silu.

Pariz sam gledao prošle sezone u Euro Cup-u i igrali su isto vrlo brzo i dinamično, mislim da sam i napisao ovde nakon što su osvojili Euro Cup da će pomristiti mnogima račune u Evroligi, pošto su pre toga ovdašnji forumski stručnjaci konstatovali da će Pariz u Evroligi biti dobar samo za dno tabele 🙃

• Like 1

7 minutes ago, Guru said:

Kevarrius Hayes je jedan od najboljih p&r defanzivaca u EL, uvek bih pre imao njega na 5 koji može vrhunski da hedžuje, svičuje, pa i štiti obruč, nego neke nepokretne teškaše kakve je recimo Monako nagomilao. 

Da, njega sam zaboravio. 

Vrhunski defanzivac i generalno dobar zabod za klubove koji nisu prebogati ali imaju oči.