Sharp Posted Thursday at 02:35 PM Posted Thursday at 02:35 PM Ima player option od 5.4 mil dolara, ostane mu oko 3 mil. Ako mu je Dubai ponudio barem 2 mil eura po sezoni na više godina ne čudi me njegova odluka ako je ova vijest istina. 1
Marvin Posted Thursday at 02:51 PM Posted Thursday at 02:51 PM Nadao sam mu se u KKP, ali jbg. Golemac inace radi dobar posao, lepo bi bilo da dobije sansu u EL
goldberg bcd Posted Friday at 12:57 AM Posted Friday at 12:57 AM Dubai bas pametno radi. Ne nakrcavaju se sa prosecnim evroligaskim Amerima. Ove sezone imaju priliku da naprave lep uspeh u ABA kao uvertiru za sledecu sezonu, a to se ne bi desilo da su bespotrebno igrali EC.
Chaos Is Me Posted Friday at 09:43 AM Posted Friday at 09:43 AM Ja uopšte nisam ubeđen u neki Šarićev resurrection u Evropi. Skloniji sam da tvrdim da će biti Nemanja Bjelica scenario. On je postao ozbiljna raga od igrača. 3
MrTripleDouble Posted Friday at 10:54 AM Posted Friday at 10:54 AM Ako nije bas nesto drasticno propao u poslednjih 9 meseci(pre svega zdravstveno), ima ima jos toga da ponudi kosarci jer je izgledao odlicno na ono kvalfikicaonom turniru za OI letos. Mada nije iskljuceno da ga je onaj nokdaun na zurci u Grckoj poslao na put bez povratka. 😀
Del Piero Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Mega pobedila Zadar trojkom Petrovica sekundu pre kraja. Trojka u stilu Micica, njegov prepoznatljiv dribling. Korektna utakmica, Zadar dominirao u ofanzivnom skoku u prvom poluvremenu, koje je bilo sa dosta vise poena. U drugom slabiji kvalitet, gosti poveli sa 8 razlike, ali Malovec onda ubacio dve trojke. Kondic je iskrenuo zglob u 3. minutu, pa je Petrovic dobio dosta minuta i zabelezio double double. U Zadru Mazalin ubedljivo najbolji. Zadar, Mega, FMP i Spartak verovatno ce posle ovog kola biti na 12-13 i tu ce biti ozbiljna borba za poslednja dva playoff mesta.
Pero_Cameron Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 3 minutes ago, Del Piero said: Mega pobedila Zadar trojkom Petrovica sekundu pre kraja. Trojka u stilu Micica, njegov prepoznatljiv dribling. I nova realnost u vidu Karovićevog "beeeeng beeeeeng" 2
Kooineeperk Posted 14 hours ago Author Posted 14 hours ago (edited) 53 minutes ago, Del Piero said: Zadar, Mega, FMP i Spartak verovatno ce posle ovog kola biti na 12-13 i tu ce biti ozbiljna borba za poslednja dva playoff mesta. Nadam se Megi i Spartaku. Mislim da su najvise zasluzili ta mesta. Edited 14 hours ago by Kooineeperk 1
Sharp Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 7 hours ago, Del Piero said: Zadar, Mega, FMP i Spartak verovatno ce posle ovog kola biti na 12-13 i tu ce biti ozbiljna borba za poslednja dva playoff mesta. Ništa od FMP-a, izgledaju grozno i imaju najteži raspored. Zadar, Mega i Spartak imaju sličan raspored, jedan meč u kojem su veliki autsajderi i sve ostalo gdje se može ili mora tražiti pobjeda. Vrlo vjerojatno će odlučiti direktne utakmice Mega - Spartak i Spartak - Zadar. Edited 7 hours ago by Sharp
Recommended Posts