Jump to content

ABA liga 2024/2025. - "Jer nama Bliski istok, nikad nije bio blize"

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, MilošVB said:

Samo cepaj.

Kako beše 2022/23...Partizan šesti najskuplji tim...

6. ili 7. na plate tada, da. Ispred su bili Real, Barsa, Fener, Armani, Efes i imali ste par stotina hiljada gore dole kao i Monako. Nije to nikakva tajna prijatelju. Imas objavljeno zvanicno da je Monako imao 10.8 miliona te sezone na plate. Ono sto imas podatke za 21/22 sezonu je da je Partizan potrosio negde blizu 7 miliona. Ako su otisli Dangubic, Kurucs, Zagorac i Glas a dosli Exum, Naneli, Papapetru i Andjusic jasna ti je tu razlika. Plus je nekima i povecan/produzen ugovor tada ne mogu da se setim kome. Dakle Partizan je imao 6,5 miliona na plate 21/22, oko 10.5m 22/23, oko 13m 23/24 i sad oko 15m. To nisu nikakve tajne. Sto se tice drugih evroligaskih timova sve mozes naci na internetu ali i za svoj.

https://basketnews.com/news-159564-euroleague-team-budgets-2021-22-three-dominant-clubs.html

Evo ti za 21/22 otpisi Zenit i Cska, dodaj da je Oli malo vise povecao i razumeces koji je bio Partizan pod uslovom da porazmislis a ne da potisnes jer je najlakse ne razmisljati i potiskivati. Panatinaikos je znacajnije povecao tek 2 sezone nakon odnosno kad su osvojili.

• Ha-ha 1
Posted (edited)
5 minutes ago, Thor said:

Sreća pa ovi šeici imaju para, odvali ih Javor, malo malo pa se sutira jedno bacanje 😁

Meni je žao ako Klemen ima neki problem u životu, ali bio sudija Javor ili XY, tehničku mora dobiti.

I generalno mu je ponašanje sramno, ne samo večeras.

Edited by MilošVB
Posted
1 hour ago, MilošVB said:

Imao je neki bespotreban komentar, isto glumeći objektivnost.

Ne glumim ja objektivnost vec jesam uvek objektivan na kkp temi ili se barem maksimalno trudim da budem. I iznad sam ti objasnio ali ocigledno tvoj psiholoski profil ti ne razaznaje kad je neko subjektivan a kad objektivan vec gledas iz svog ugla pa to pripisujes meni. Situacija sa Karlikom Dzounsom je itekako odlicno opisala situaciju sem mozda par ljudi koji su bili iskljucivo objektivni ostali se ne vode cinjenicama vec gledaju ko pise a ne sta se pise i onda potiskuju objektivne cinjenice vec se pali lampica "pa to je cigan, mora da se krije nesto iza toga". Tuzno.

Najjace mi od svega kad nasi prozivaju sudije, znaci ne Zoca ne Partizan ne bilo koga vaseg a vi se uvek hvatate za te komentare i shvatate licno.

Elem kao sto i rekoh na (valjda bese) 13 razlike za Dubai da ce biti 10+ za Partizan objasnio i zasto.

• Ha-ha 1
Posted

Koliko je lepo videti na sajtu finale, a tamo nema KKCZ. Od 2014. do 2024. su u finalu, citava decenija, sto je dosta dosta je. U poslednjih deset sezona, sedam titula KKCZ, jedna KKP, jedna KKB, jednom je sezona bila prekinuta pre PO. 

Sad lepo i da konacno dobijemo sampiona koji nije KKCZ ili KKP. Pa da onda i vlasti u PG prepoznaju momenat i zadrze trenera i daju mu veci budzet. Treba nam jaka liga, a bez jake KK Buducnosti liga se svodi na KLS + gostujuci cirkus iz pustinje. 

Bravo, Zakelj, bravo McKinley, bravo momci, ispisali ste istoriju. 

• Ha-ha 2
  • Tuzno 1
  • Pumpaj! 1
Posted

Apsolutno me zabole za poraz Zvezde. Ljustio sam kivi dok igrao zadnji napad...

Ali brate, moguce li je stvarno da u 2025oj godini, plejof top5 lige u evropi se snima na 25 frejma po sekundi.

I ne znam kako su mogli da donesu odluku, kad nemaju frejm gde je 0.0 a lopta u ruci. Imaju frejm na 0.1 lopta je u ruci, i 0.0 lopta je van ruke. 

Sprdnja od lige. Jebeni Dubai ti plaća da igra ligu, ti ne mozes da kupis memorijsku karticu koja snima na 80/120 fps, i da imas dostojnu produkciju.

Ovo jos Liga Radivoja Koraca nivo. Daj  gasi ovu glupost od lige.

• Ha-ha 2