bergkamp bcd Posted January 23 Share Posted January 23 On 1/19/2025 at 6:05 PM, Del Piero said: Cedevita 3 pobede u gostima u ovoj nedelji, svaka cast. Imaju 14-2 na poslednjih 16 meceva, od cega jedan poraz maltene dobijena utakmica u Areni. Otprilike je to i period kad se Zvezdan vratio na klupu. U dobroj su poziciji da zavrse drugi u grupi u EC i da se direktno plasiraju u cetvrtfinale. Sjajno igraju u odnosu na mogucnosti, a dobro je i za njih sto su akcenat bacili na EC. U ABA ligi ako ne mozes da izbegnes Zve/Par do finala je svejedno koji si na tabeli, a Cedevita je davno izgubila sanse za 1. i 2. poziciju. Sto se tice nastavka sezone, mene najvise interesuje mogucnost da se KKP i KKCZ posalju jedni na druge u polufinalu. Trenutno KKB i KKP imaju po 2 poraza, KKCZ 3 i KKD 5. Ovo su potencijalne mine za sve ekipe: KKB: KKCZ (20. kolo), KKCOL (21. kolo), Mega (22. kolo), Spartak (24. kolo), KKP (27. kolo), KKD (poslednje kolo). KKP: KKD (23. kolo), KKB (27. kolo), derbi (28. kolo), KKCOL (29. kolo) KKCZ: KKB (20. kolo), KKCOL (22. kolo), derbi (28. kolo) KKD: Mega (18. kolo), Spartak (20. kolo), KKP (23. kolo), KKB (30. kolo) Prerano je sad da se prica o kalkulacijama, ali sve bi trebalo da bude mnogo jasnije nakon 23. kola kada ce se vec biti odigrani mecevi COL - CZ i DUB - PAR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted January 24 Share Posted January 24 On 1/20/2025 at 5:01 PM, JPM said: Pa Dubai ima bolji odnos sa nama, ali sad vise tesko da ce nas stici, a protiv Buducnosti i Partizana sami drzimo stvari u svojim rukama, ako ih dobijemo, to je to. Ovo sam zaboravio. Nije ti nesto dobar racun, ako KKCZ dobije KKP i KKB tesko da ce imati poraz do kraja sezone i onda je svejedno da li Dubai ima 4 ili 5 poraza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted Sunday at 12:33 PM Share Posted Sunday at 12:33 PM Mega pravi zaokret i salje sve osim 2/3 talenta u ncaa. Ostavice dva-tri najveca projekta koje ce okruziti iksusnim igracima. Sve ostalo ide preko bare. Dakle, ide na sistem 2/3 talenta, a ostatak rostera ispunice iskusnim i kvalitetnim igracima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted Monday at 04:39 AM Share Posted Monday at 04:39 AM 16 hours ago, Bojdo said: Mega pravi zaokret i salje sve osim 2/3 talenta u ncaa. Ostavice dva-tri najveca projekta koje ce okruziti iksusnim igracima. Sve ostalo ide preko bare. Dakle, ide na sistem 2/3 talenta, a ostatak rostera ispunice iskusnim i kvalitetnim igracima. Odakle ti to? Mislim ima smisla pošto su se pravila drastično promenila, ekstra talenti sada mogu milione da zarade u NCAA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted Monday at 06:07 AM Share Posted Monday at 06:07 AM 17 hours ago, Bojdo said: Mega pravi zaokret i salje sve osim 2/3 talenta u ncaa. Ostavice dva-tri najveca projekta koje ce okruziti iksusnim igracima. Sve ostalo ide preko bare. Dakle, ide na sistem 2/3 talenta, a ostatak rostera ispunice iskusnim i kvalitetnim igracima. Reklo bi se da Miško sluti kraj ABA lige koja mu je do sada bila vrlo solidan izlog za mlađe igrače. KLS će biti izlog da svoje izrađene pulene prodaje po Rumuniji i Kipru da uzmu još koju kintu pred penziju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted Monday at 11:40 AM Share Posted Monday at 11:40 AM 7 hours ago, Darko said: Odakle ti to? Mislim ima smisla pošto su se pravila drastično promenila, ekstra talenti sada mogu milione da zarade u NCAA. Rekao mi jedan domaci skaut. To je vec postalo uveliko poznato u tom krugu ljudi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted Monday at 01:10 PM Share Posted Monday at 01:10 PM (edited) 1 hour ago, Bojdo said: Rekao mi jedan domaci skaut. To je vec postalo uveliko poznato u tom krugu ljudi. Hvala. Jel pričao o razlozima, iako je meni poprilično jasno - mada možda ima još neki razlog koji mi je promakao. Mislim da ljudi nisu još svesni kakav je gamechanger postao NCAA. Takođe, znaš li koji igrači ostaju a koji idu na koledž? Ako nije tajna naravno. Edited Monday at 01:16 PM by Darko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted Monday at 07:27 PM Share Posted Monday at 07:27 PM Kaze da je lova motiv. Ne znam koji igrači ostaju, pretpostavka je Srnzetić, onaj Francuz i jos neko. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemam_ti_kad Posted Monday at 08:39 PM Share Posted Monday at 08:39 PM Ovo kolo je je prvih 5 ekipa ostvarilo sve neke pobjede po 20-30 razlike, nije odavno bilo tako Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiMilane Posted Monday at 10:57 PM Share Posted Monday at 10:57 PM Vratio se Stefan Miljenović nakon povrede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted Tuesday at 12:27 PM Share Posted Tuesday at 12:27 PM Quote Uprava FMP je odlučila da izvrši promenu na klupi, umesto Petra Aleksića priliku dobija Saša Nikitović. Iskusni stručnjak je, podsetimo, ove sezone već bio na klupi kluba iz Železnika. Petar Aleksić je u novembru došao na klupu umestu Nikitovića, a sada Nikitović u januaru dolazi umesto Aleksića. Kako se dobro zajebava GM Fićko, predlažem da u aprilu organizuje obaranje ruku između Aleksića i Nikitovića, pa ko dobije nek vodi ekipu do kraja sezone. 8 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted Tuesday at 12:33 PM Share Posted Tuesday at 12:33 PM On 1/27/2025 at 7:07 AM, quentin said: Reklo bi se da Miško sluti kraj ABA lige koja mu je do sada bila vrlo solidan izlog za mlađe igrače. KLS će biti izlog da svoje izrađene pulene prodaje po Rumuniji i Kipru da uzmu još koju kintu pred penziju. Pre će biti da je NCAA motiv, nego ovo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Tuesday at 12:57 PM Share Posted Tuesday at 12:57 PM Prodaje Misko kvalitet ali prodaje i na kilo. Bez sumnje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted Tuesday at 01:03 PM Share Posted Tuesday at 01:03 PM 35 minutes ago, fradler said: Kako se dobro zajebava GM Fićko, predlažem da u aprilu organizuje obaranje ruku između Aleksića i Nikitovića, pa ko dobije nek vodi ekipu do kraja sezone. Krv nije voda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted Tuesday at 03:54 PM Share Posted Tuesday at 03:54 PM Znači u poslednje dve sezone na klupi FMP-a su sedeli: - Nenad Stefanović, smenjen 12. decembra, vodio ih na prvih 15 utakmica - Stevan Mijović, smenjen 30. januara, vodio ih na ukupno 7 utakmica - Saša Nikitović, završio prošlu sezonu i počeo ovu, smenjen 19. novembra, vodio ih na čak 28 utakmica - Petar Aleksić, smenjen 28. januara, vodio ih na 11 utakmica - Saša Nikitović vraćen na klupu... Još na ovo dodati da je u ove dve sezone minute u dresu FMP-a upisalo 36 igrača (za sada)... Verujem da ni forumaši sa KKCZ Live topika ne bi baš ovako vodili košarkaški klub kada bi dobili priliku. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted Tuesday at 09:49 PM Share Posted Tuesday at 09:49 PM Vratili Nikitovića? Koji cirkus bogte...Fićo je prekuco igricu! Fmp je krš ekipa. Nikakvog smisla niti ideje nema tu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemam_ti_kad Posted Tuesday at 10:19 PM Share Posted Tuesday at 10:19 PM Bas cudni potezi fmp-a. Prije su znali da daju sansu nekim mladim igračima da se kale, po tome i bili prepoznatljivi, ove godine, a cini mi se i zadnjih par sezona, bas nista, davali su sansu i mladim trenerima...sada skup nekih igraca za koje su upitam, koliko im se uopste igra tamo, da li su tu jer nemaju dje drugo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago (edited) Ceka se Fica da skonta da mu se jos pika basket i da onda samog sebe otpusti za dve nedelje. Edited 22 hours ago by Markoss 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts