Don Dusko Posted April 15 Author Posted April 15 Od +7 do -10 koliko god da su sudije promenuli kriterijum ovo je bas bas lose. 2
Kosjan Willavić Posted April 15 Posted April 15 Ovo nam se desava cele jebene sezone. Tako nenormalne padove imamo u toku meca. Otisao je ovde mec niz vodu najvrv, usao je Bajern u zonu 1
Markoss Posted April 15 Posted April 15 Previse Nedovica za ozbiljnu utakmicu. Janis se potpuno pogubio. Ponovo u 3/4 delujemo kao da smo spavali na poluvremenu. 5
Saxon01 Posted April 15 Posted April 15 (edited) Bolesno , ja prosto ne verujem da jedna ekipa moze ovoliko da pada ..... Ovo je trener , nemoj da me niko ubedjuje da nije. Svake sezone ista prica. 32 poena primljena u cetvrtini kada igras eliminacionu utakmicu ... Blamcina . trenerski pecat treca cetvrtina- Edited April 15 by Saxon01
Markoss Posted April 15 Posted April 15 Dobric bukvalno nije kosarkas. Sram ga bilo za ovaj lelelmudski stav. 6
FireKeeper Posted April 15 Posted April 15 A Dobricu brate slatki.. nije ga probio samo ko nije probao
Don Dusko Posted April 15 Author Posted April 15 Sfero odlicno pripremi utakmicu al jbg protivnik se prilagodio, pa se nasi unervozili i jbg. Ne znam Nedovic koliko god da puni uvek imam tu bojazan da ce da zakaze u jednom trenutku... 1
suptil Posted April 15 Posted April 15 koj je indeks korisnosti Nedovica u 3/4? Nedovic i Kenan ne trebaju istovremeno da igraju.
Kosjan Willavić Posted April 15 Posted April 15 1 minute ago, Markoss said: Previse Nedovica za ozbiljnu utakmicu. Janis se potpuno pogubio. Ponovo u 3/4 delujemo kao da smo spavali na poluvremenu. Imam utisak da gledam jednu istu utakmicu iznova i iznova 1
DijametralnoSuprotan Posted April 15 Posted April 15 Just now, Markoss said: Dobric bukvalno nije kosarkas. Sram ga bilo za ovaj lelelmudski stav. I njega i Sferopulosa koji ga stavlja da brani poslednji napad. 3
Bad Posted April 15 Posted April 15 Šta je poenta sa Dobrićem, da li je Sfero jedini čovek koji ne vidi da mu nije mesto blizu hale
Borky Posted April 15 Posted April 15 1 minute ago, Volter said: Nedović u fazi utakmice kad mu ništa ne ide, gubi samopouzdanje i ima strah da pogleda ka košu. Bolje na klupu ga poslati. Jng dobio je blokadu. Znas kako to boli 😂
Recommended Posts