Čočo Posted April 11 Posted April 11 A u pm više. Hoće li nas nekad Bog da pogleda. U pm više. Ako ovu utakmicu nismo zaslužili ne znam kad će.
Zadnji vezni Posted April 11 Posted April 11 Kakav zadnji napad ,neverovatno Jbt. Daj bre Nedoviću loptu u ruke Jbt! 1
DijametralnoSuprotan Posted April 11 Posted April 11 Sta je promasio Gedraitis teraj se bre i opet CMM uzima poslednji sut, strasno. Demolirace nas u produzetku da se ne lazemo.
Nellthe Posted April 11 Posted April 11 A jbg sreca nam je u minusu ove sezone... Opet jebeni produzetci
Dobri25 Posted April 11 Posted April 11 Ja vise beskorisnog Nedovica ne mogu da gledam. Uzima rostiljdzija 100k evra mjesecno jbt. 3 1
Zadnji vezni Posted April 11 Posted April 11 Očekujem da će nas počistiti sad u produžetku. Imali smo svoju šansu nismo je uzeli ,Jbg,steta
Bejn Posted April 11 Posted April 11 Ne vidim poentu da Kodi igra sa jednom nogom i da se još više povredi.
Borky Posted April 11 Posted April 11 Jbg 8 razlike 3min do kraja ne mozes iskoristit jer hoces da iscuri vreme umjesto da igras kosarku. Jbg imali smo ih a sad treba drzati gace jer su u naletu a mi ispali iz ritma cuvanjem rezultata.
DijametralnoSuprotan Posted April 11 Posted April 11 1 minute ago, Nini3112 said: Nije ovo bilo toliko tesko ubaciti skocio je sa strane Flashback Lesor iz Podgorice.
Sector Posted April 11 Posted April 11 A CMM završava ko da je Steph Curry jbt. Ništa nije slučajno pa ni ove naše gluposti kad se lomi. 3
forumko topic Posted April 11 Posted April 11 Lepo je pobediti odvratni Pao, ali zašto da idemo na Real?
Borky Posted April 11 Posted April 11 Just now, forumko topic said: Lepo je pobediti odvratni Pao, ali zašto da idemo na Real? Pa valjda je bolje imati dvije sanse da prodjes nego da moras pobjediti dvije. 1
Recommended Posts