Nini3112 Posted Thursday at 08:31 PM Posted Thursday at 08:31 PM Dobric kao Curry 6 trojki za poluvreme. Alal vam vera bednici bedni
Devla Posted Thursday at 08:31 PM Posted Thursday at 08:31 PM Posle kup pauze smo se bukvalno raspali 6
Saxon01 Posted Thursday at 08:31 PM Posted Thursday at 08:31 PM (edited) Hvala treneru na ko zna kom porazu na njegovu dusu. Jos posle Dubaija je trebao da leti kao brzi kufer. Kao sto sam pretpostavio , gubimo i 10to mesto . Ovo su zasluge trenera i nikog vise, za mene jedini krivac . Edited Thursday at 08:32 PM by Saxon01
Volter Posted Thursday at 08:31 PM Posted Thursday at 08:31 PM Ovo je verovatno bio najgori napad u Evroligi ove sezone.
Problem sa licnim greskama Posted Thursday at 08:31 PM Posted Thursday at 08:31 PM Totalno smo razbijeni. Žao mi je da smo se predali.
forumko topic Posted Thursday at 08:32 PM Posted Thursday at 08:32 PM Ipak mlohave ćune. Janise luzeru
Čočo Posted Thursday at 08:32 PM Posted Thursday at 08:32 PM Poslednji napad opisuje kako ćemo završiti ovu utakmicu a i sezonu u EL. Daj Bože da odbranimo barem koš razliku između njih i nas. 1
Nini3112 Posted Thursday at 08:32 PM Posted Thursday at 08:32 PM Ko mi sledeci put napise da se Dobric dobar defanzivac dobija pice od mene 1
magiko Posted Thursday at 08:32 PM Posted Thursday at 08:32 PM Majstori smo da za poslednjih 60s druge cetvrtine izgubimo utakmicu.
Miki28 Teoljub Posted Thursday at 08:32 PM Posted Thursday at 08:32 PM Brat Yagisa se igrao 23.6 sekundi. Steta pa nije i ovih 0.4 jos odradio😀 1
Nik1991 Posted Thursday at 08:32 PM Posted Thursday at 08:32 PM Kakav mentalitet ovog kluba,mec sezone.. 1
NMX Posted Thursday at 08:32 PM Posted Thursday at 08:32 PM Sramotna odbrana. Sramotna. Imas jedan nacin na izgbis, da pustis da te resetaju. I to se desava. Sram vas sve bilo. Drcela, sve ih isamaraj na poluvremenu. Od Sfera do poslednjeg. Gasim se 1
Zadnji vezni Posted Thursday at 08:32 PM Posted Thursday at 08:32 PM Daj još malo Mišu i Brauna III , Kakva sramota skinuli gaće i predali se za 1.5 min . Kakva matora i oronula ekipa. Da nam je bekovsku liniju najveći neprijatelj sklapao ne bi ovakvu sklopio Izađite sami napolje !
Cavani Posted Thursday at 08:32 PM Posted Thursday at 08:32 PM Teska kurcina od igre cele ove godine, par iscupanih pobeda na hrsljus su samo zamaskirali probleme. 3
drakon1 Posted Thursday at 08:33 PM Posted Thursday at 08:33 PM Ekipa koja ne zna odbraniti trojke, a protivnik poznat da ima izuzetne sutere za tri poena i oslabljen na centrima. Pa sta je bilo za ocekivati da ce Bayern da radi u napadu??
Sector Posted Thursday at 08:33 PM Posted Thursday at 08:33 PM Potpisao bih plej in sad. I to će biti veliki uspjeh. Naravno da poraz kući od KLS Žalgirisa nije bio slučajan. 4
fradler Posted Thursday at 08:33 PM Posted Thursday at 08:33 PM Plejof tim vs Zgazeni, probuseni kurton
Big Ticket Posted Thursday at 08:34 PM Posted Thursday at 08:34 PM За 16 мин смо примили 52 поена. Треба то знати. 7 2
Volter Posted Thursday at 08:34 PM Posted Thursday at 08:34 PM (edited) Ama ič se ne nerviram. Sjajni Bajern, lepota košarke. Odličan protok lopte i fantastično prave pozicije za 3. Edited Thursday at 08:35 PM by Volter
Don Dusko Posted Thursday at 08:34 PM Author Posted Thursday at 08:34 PM Tuzan pristup.Na CMMovo ludilo je bila ona razlika.
Devla Posted Thursday at 08:34 PM Posted Thursday at 08:34 PM Mi ako ovako nastavimo da igramo ne samo da nećemo biti makar 10, vec možda završimo kao 12,13
DijametralnoSuprotan Posted Thursday at 08:36 PM Posted Thursday at 08:36 PM 1 minute ago, Cavani said: Teska kurcina od igre cele ove godine, par iscupanih pobeda na hrsljus su samo zamaskirali probleme. Mnogo su se oslonili na Petruseva u napadu, imali smo i par suterskih raspodija sve ostalo se svelo na neki hrkljuc i izmisljanje poena. Ima i do Sfera ali i do konstrukcije tima. Moramo se na leto osloboditi dosta igraca. Podmladiti tim. Ne ide ovo vise ovako. 1
bodo Posted Thursday at 08:36 PM Posted Thursday at 08:36 PM Sramotna igra pojedinaca i ništa bolje vođenje ekipe. Skrati već jednom tu jebenu rotaciju. 1
Recommended Posts