No name Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Sve što treba da se zna o meču je to da trenutno pri tesnom rezultatu, drugi plej Yago koji je pri tome tragičan , ima veću minutazu od prvog pleja CMM. NARAVNO svi su igrali, osim Kostića.
Сандро Лаки Ђентиле Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Домагој Пролета, Кршеван Кларица и Тони Торбарина нерешиве енигме за нас овог мартовског поподнева. Шта ли ћемо против Вајлер-Баба да радимо? 1 1 2
No name Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago To je to od Cannana. Sad je ispogadjao trojke, sledeći put će tako nesto da ponovi sredinom aprila.
Wingwalker Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Sada već nisam siguran kome više odgovaramo ovako kljakavi....Bajernu ili Armaniju? Mi smo trenutno tim za vadjenje fleka i definitivno kvalitet za ispod crte.
Bejn Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 48 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Ne znam sta se desava ekipama protiv nas u poslednje vreme, kamioni ulaze u kos kako god da bace. Oće to kad se lelemudi u odbrani. 2
JPM Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Petrušev gura loptu kod slobodnih bacanja, zato često ide u prvi obruč. 1
Don Dusko Posted 16 hours ago Author Posted 16 hours ago 14 minutes ago, Azazelkg said: Odavno sam pisao da mi je CMM Nejpir 2. Iz utakmice u utakmicu se trudi da mi potvrdi da dam u pravu...
Wingwalker Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) Filip usta nije zatvorio. Igramo u atmosferi u kojoj možeš jasno da ga čuješ. Edited 16 hours ago by Wingwalker 1
fradler Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago U 39. minutu smo na dovoljno bezbednoj razlici za ulazak Kostica 1
Smrtokapa Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 3 minutes ago, Wingwalker said: Filip usta nije zatvorio. Rešena je misterija zašto svi hoće da ga biju. 1
Wingwalker Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) 12 minutes ago, Smrtokapa said: Rešena je misterija zašto svi hoće da ga biju. Samo pajvani... Edited 16 hours ago by Wingwalker
duboko Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 6 hours ago, Сандро Лаки Ђентиле said: Домагој Пролета, Кршеван Кларица и Тони Торбарина нерешиве енигме за нас овог мартовског поподнева. Шта ли ћемо против Вајлер-Баба да радимо? Mislim da je taj samo jedan igrac. Dakle nije mnozina 'protiv Vajler-Baba' nego jednina protiv Vajler-Babe. Shodno tome, nece biti problema.
Recommended Posts