JPM Posted January 31 Posted January 31 Nije Kalinic nesto previse lose ovde uradio, jednostavno njihova odbrana je ogromna, prakticno su uvek na liniji dodavanja.
Sinnerman Posted January 31 Posted January 31 Naši se igrači njih plaše, to je sada sasvim jasno. Nemoguće je da ovako mlako ulaziš u duele i bacaš nekakve alibi pasove i frljoke na koš.
drakon1 Posted January 31 Posted January 31 Just now, Crni said: Kalinic i Nedovic su nas urnisali! Kalinic je mnogo gori. mnogo.
DijametralnoSuprotan Posted January 31 Posted January 31 Bolomboj mora i loptu da vodi i zavrsava napade. Bekovi se sakrili kao misevi.
TB Told Posted January 31 Posted January 31 Just now, drakon1 said: Ovo bi ekipa istog kvalitete kao mi, ali malo pribranija dovela na otprilike +8. Osnovna razlika, tj razlog što je meč u egalu je što su oni imali 8 lakih poena posle naših grešaka, dok mi nismo imali ni jedan. 1
BattleBender Posted January 31 Posted January 31 Govna mi se jedu kad vidim ova spustanja na Kalinica. 2 2
Saxon01 Posted January 31 Posted January 31 Jel realno za sta uzimaju plate Kalinic i ovaj litvanac. Bruka i sramota . 1
Cavani Posted January 31 Posted January 31 2 minutes ago, JPM said: Nije Kalinic nesto previse lose ovde uradio, jednostavno njihova odbrana je ogromna, prakticno su uvek na liniji dodavanja. Najjace da nije, otvorio im je 3-4 ciste kontre. 2
quentin Posted January 31 Posted January 31 Zašto je Kalinić još u igri? On je više manje na istom mjestu u karijeri kao Teodosić, samom je mlađi. 3
DijametralnoSuprotan Posted January 31 Posted January 31 8 minutes ago, stefan81888 said: Nije Jeste.
JPM Posted January 31 Posted January 31 Just now, Cavani said: Najjace da nije, otvorio im je 3-4 ciste kontre. Promenio sam misljenje u medjuvremenu ali ko ce sad da se vraca na to.
DijametralnoSuprotan Posted January 31 Posted January 31 1 minute ago, Miki28 Teoljub said: Kalina kao amater cita igru jbt. Nevjera Mozak mu radi kao Rasku Katicu veceras.
Shunsuke Nakamura Posted January 31 Posted January 31 Nije Petrušev ništa uradio. Sraman gest Dejvisa! 10
No name Posted January 31 Posted January 31 (edited) Preslikana prva utakmica. Oni nista ne igraju ali su tu. Posle je bilo šta je bilo Daj boze da sada bude drugačije Edited January 31 by No name
forumko topic Posted January 31 Posted January 31 Čemu ovo foliranje i bacakanje? Igrajte košarku, bre 1
Recommended Posts