DijametralnoSuprotan Posted January 23 Posted January 23 Do sutra da igramo ne mozemo ovo dobiti, preslikana tekma protiv Fenera. Ali neverovatno koliko su iste od prvog do poslednjeg minuta. 3
forumko topic Posted January 23 Posted January 23 Zumira kamera Dozeta, a on u sebi “a smejali mi se kad smo produžili Miška”
DameTime Posted January 23 Posted January 23 (edited) Pa Teo bar nešto igra. Stvarno ne znam šta može da se zameri čoveku sa 37 godina, koji ulazi u igru po potrebi, kad nominalno prvi plej večeras ne može ništa da organizuje. Ima 4 od 5 za 3 pts čovek + izvučena 3 slobodna Edited January 23 by DameTime 5 1
Henry Chinaski Posted January 23 Posted January 23 Dobro sad će dati onih 20 poena da bi bio u plusu 🙂
MrTripleDouble Posted January 23 Posted January 23 Gubimo 65 razlike šaka cigana peva Teo Teo Da ih nema trebalo bi ih izmisliti 4
Issey Posted January 23 Posted January 23 (edited) Au jbt pa šutnite u pm... Jago drogiran takođe... Edited January 23 by Issey 1
Cavani Posted January 23 Posted January 23 Neverovatno, nakon svega nam treba jedna dobra cetvrtina za pobedu. Ajde da vidimo.
Miki28 Teoljub Posted January 23 Posted January 23 Just now, DameTime said: Pa Teo bar nešto igra. Stvarno ne znam šta može da se zameri čoveku sa 37 godina, koji ulazi u igru po potrebi, kad nominalno prvi plej ne može ništa da organizuje. Ima 4 od 5 za 3 pts čovek Prvi plej 0 bodova. Prva trojka 0 bodova. Prvi centar u minus fazi. Najbolji suter 0 poena. Udri po Teu i Luki. 3
DijametralnoSuprotan Posted January 23 Posted January 23 Jbni Davidovac sam kao duh, preskace trojku. Mrs bre!
Zadnji vezni Posted January 23 Posted January 23 Bravo Yagisa hahahaha Kakva komedija....Jbt.....imaš da udjem sa minus 6 ali ne mali brazilko se zaigrao.hahah komični smo
TB Told Posted January 23 Posted January 23 1 minute ago, Nini3112 said: Zasto sada Davidovac nine sutnuo??? Bukvalno mu niko ne bi zamerio i na promašaju... 2
forumko topic Posted January 23 Posted January 23 Just now, Cavani said: Neverovatno, nakon svega nam treba jedna dobra cetvrtina za pobedu. Ajde da vidimo. Nema ko, druže. Teo crko, ostali nisu došli, trener pogubljen
Smrtokapa Posted January 23 Posted January 23 Teo je na 150% svojih trenutnih mogućnosti. Ovo može biti onaj meč u sezoni zbog kojeg će nam se njegovo prisustvo isplatiti. 2
TB Told Posted January 23 Posted January 23 (edited) 1 minute ago, Zadnji vezni said: Bravo Yagisa hahahaha Kakva komedija....Jbt.....imaš da udjem sa minus 6 ali ne mali brazilko se zaigrao.hahah komični smo Ovde je greška Davidovca koji je propustio otvoren šut. Edited January 23 by TB Told 1
Recommended Posts