Jump to content

KK Crvena Zvezda 24/25 - Uzivo

Recommended Posts

Posted
6 minutes ago, Issey said:

I treba. Odvratna su ekipa, bar meni... Anđušić sa ovom frizurom bi svaku ekipu ogadio... 

Ono jes', frizura je problem.

• Ha-ha 3
Posted

Probali smo napadom da ih dobijemo, pa primili 50 poena... Moraće odbrana i da ih bijemo u drugom, previše su se razleteli... 

• Like 2
Posted

Imaš Bolomboja,Brauna,Petruseva,  Gidru pod kosem.....koji će ti moj Mitrovic ....taj čovek ne sme da uzme ni minut u ozbiljnom meču...imaš ceo tim skoro tu, i opet volsebno Mitrovic ispliva sa svojom minutazom i to bude kobno...

• Like 2
Posted
Just now, JPM said:

Sprecen sam da gledam ali vidim rez. Gde škripi?

Pustili smo da se raspucaju i onda ubacuju i frižidere čak i kad se stisne.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
Just now, nik_nurse said:

Kada primiš 50 poena za poluvreme,šta misliš 😁

Pa ok, što smo primili 50, kurcobolja ili njih sve ide?

Posted
Just now, No name said:

Imaš Bolomboja,Brauna,Petruseva,  Gidru pod kosem.....koji će ti moj Mitrovic ....taj čovek ne sme da uzme ni minut u ozbiljnom meču...imaš ceo tim skoro tu, i opet volsebno Mitrovic ispliva sa svojom minutazom i to bude kobno...

Po izrazu lica na TO, mislim da je i njemu neprijatno koliko je loš... 

Posted
2 minutes ago, No name said:

Tebra, Mitrovic igrao 5 minuta i ima +/- nula.

Kako je to kobno?

• Like 2
Posted

Mi gubimo samo zbog našeg lošeg i njihovog odličnog procenta šuta. Nije ni odbrana naša loša nego ovi pogađaju sa 8 metra, preko ruke iz okreta. Mi se štekamo što se vidi i po više pokušaja šuta za 3 nego 2. Reket ne koristimo. Jbg. više snage iziskuje igra u meso nego li trčanje i šut za 3. To se mora promeniti. Imamo za poluvreme 3 pogođena šuta iz reketa. Mizerno. 

• Like 1
Posted
Just now, Čvarkov said:

Taman da te tagujem Clashe očiju mi.

A ne brate vise mi stvarno pun kurac ovih seratorakih postova

• Like 1
Posted

Po defaultu sad ima sve da svalimo na Mitrovića. Jeste odigrao loše tih 5 minuta ali nije on kriv za 50 primljenih poena. Odbrana mora da se igra čak i u ABA ligi.

Posted

Utisak prvog poluvremena , jako losa odbrana,verovatno i zbog umora, i ovi  napaljeni "Dubajcani". Treba ih spustiti na zemlju u drugom poluvremenu.

Valjda ce momci shvatiti da ABA liga dosta zavisi od domaceg terena.