Jump to content

KK Crvena Zvezda 24/25 - Uzivo

Don Dusko

Recommended Posts

Just now, NMX said:

Kakva recenica

Konfuzan pocetak drugog poluvremena....UCICE LUKA MITROVIC 

na sta ovo veceras lici jbt, srsmotna odbrana

Upravo to. Kad Mitrovic treba da popravlja rasulo, onda znam koliko je sati.

Da li sme Kalinic da se kritikuje ili smo i dalje počašćeni njegovim prisustvom. Mislim, igra već dugo vremena ispodprosećno ili loše. Ovo sa bacanjima je vec Mitrovic Level.

• Like 3

Ovako bedne i odvratne nastupe nema nijedna druga ekipa u el. Bez plana, volje, zelje, pameti, ideje, kvaliteta... bez icega.

Ne pobede li u Bolonji ne moraju ni da se vracaju u Beograd.

• Like 1

Just now, Cavani said:

Davidovac je najbolji na terenu veceras. Kalina nista, Daum nista, Petrusev ocaj.

Kako da ne, kad bi se košarka igrala u jednom smeru. Pošto postoji i odbrana, gde je uobičajeno među najgorima, ovo je standarni meč gde se igra rekreativna košarka što on koristi da zamaskira svoju neupotrebljivost. 

On 10+, mi 20 u minusu, što je u direktnoj vezi.

• Like 3

Just now, Cavani said:

Mora se priznati i da Armani igra odlicnu utakmicu, imaju 5 pobeda u 6 utakmica. Kad su kompletni deluju jako dobro.

Deluje da će da nas nabiju 30ak razlike. 😄

Just now, TB Told said:

Kako da ne, kad bi se košarka igrala u jednom smeru. Pošto postoji i odbrana, gde je uobičajeno među najgorima, ovo je standarni meč gde se igra rekreativna košarka što on koristi da zamaskira svoju neupotrebljivost. 

On 10+, mi 20 u minusu, što je u direktnoj vezi.

Od Davidovca su veceras gori i Kalina i Petrusev i Daum i Mitar, Jago, CMM, svi redom i nosioci i pomocno osoblje. Ne razumem potrebu da se samo o njemu prica i kad odigra najbolje na terenu.

• Like 2