Jump to content

KK Crvena Zvezda 24/25 - Uzivo

Don Dusko

Recommended Posts

Pa jako je zajebano imati CMM-a i Mitrovica na parketu.

Po spejsing.

Obojica nisu suteri i izbegavaju trojku po svaku cenu(iako ce CMM odapeti).

Mnogo je lakse braniti taj pokusaj picka.

Da bi CMM bio maksimalno iskoriscen moramo imati visoke koji mogu biti pretnja spolja i da mu tako otvaraju prostor za ulaze.

Ovako je samo mucenje za njega a pogotovo za nas.

• Like 12

Мене би било макар мало срамота, али права осећања нећу исказивати да не бих попио трајни бан. 

Сви су беда, али онакво обештећење плус плата и да се ти плашиш шута, па исписница би радила колико вечерас.

• Like 3

Ovde ni centar ne pomaže, ni smena trenera. Nekompatibilna ekipa sa previše škarta. Toliko očajnih napada, koji se prelako brane, da je to baš teško za gledati. Niko ne zna šta treba da radi. 

Čim nas ova bukva Smailagić puni, jasno je kako igramo... 

Fali čak i ovaj Teo sa Ali ekspresa da poveže stvari. CMMa bih vratio prvim avionom za Baskoniju, uz doplatu. Dede i Mitra bi mi bilo i žao, da mi ne kidaju nerve... 

Baš loše, u svim segmentima... 

• Like 1

Ne bi trebalo sad igrače pojedinačno izvlačiti. Ovo je do trenera, mi kao kontrolišemo i cepamo odbranu, a primili 47 od ovih drvoseča, bez ijednog pametnog faula.. To bar za faulove mora trener da im usadi. Evo Žalgirisa, biju i cepaju, ne bune se ni kad im dosude a pola i ne dosude, to je ruka trenera..

Da ne pričam što ova igra ne odgovara ni našim plejevima ni CMM-u , ni Jagu..

Žalgiris će ući top 10i  biti ispred nas na tabeli.

A da li biste menjali roster s njima. Trener i tačka.

• Like 1
  • Love 1

Kodi je kod Duska imao jasno odredjenu ulogu, em mu je odgovarao njegov sistem igre

Ovde em niko nema uloge em su dovodjeni s brda s dola, em Sfero ovo vodi kao trener pocetnik

Ne znam da li sam jedini ali najvecu nervozu primecujem kod Kaline

Covek ce ih urnisati sa rotiranjem i sastavljanjem petorki ko najveci dunster

Edited by srlepajce
  • Like 4

Inace Trinkijeri je najjaci trener za ovakve ekipe, a ne sumnjam da je imao posebnu motivaciju da spremi ovu utakmicu. Ja mislim da ga nismo pobedili nijednom od kako je otisao iz Partizana, a i dok je bio u Partizanu nas je dva puta dobio u finalu kupa i dobio jos par derbija, sa losijim rosterom. 

Inace, mislim da cemo imati priliku za preokret, bez obzira na sve kvalitet je i dalje na nasoj strani. Nazalost, zaostatak je preveliki i tesko je ocekivati pobedu, nismo smeli izgubiti glavu na samom kraju prvog dela. 7-8 razlike bi bilo ok, ovih 14 izgleda ogromno.

• Like 2